Şimdi Ara

d510 nası bişiiii k750i ye kafa tuta bilirmii bide fiyatı ne civarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• nasıl tutucak allah aşkına 1.3 mp kamearayla ayrıca samsung'u mp3 konusundada bilioruz kimsenin alıcağını sanmıyorum. ayrıca daha çıkammışta
  • 1.3 kamerayla mı? kafa mı?tutacak mı?
  • yaa bence tuttarr habire surun çıkaran telefondan daha ii olduğu kesin benceee
  • babamın d500 ü benim w800 üm var samsung 1.3 kamera benimkinin yanında inanılmaz ezik kaldı babam benim telefonun foto çekimine hayran önümüzdeki ay doğumgünü k750 almayı düşünüorum
    d510 dediimiz alet de d500 ün hafıza kartı takılanı yani k750 ye hayatta yaklaşamaz fiyat muhtemelen e730 la aynı olacaktır çünkü özellikler birebir aynı

yaa bence tuttarr habire surun çıkaran telefondan daha ii olduğu kesin benceee

bu söylediini iyi düşün

yanılıosun
  • ki fotoda d600 bile geri..
  • d510'u w550ii le karsılastırsan o bile belki denir bu soru icin
  • Bu topiğe
  • tmm yaa kızmayın öle diosanız öle olsunnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gateway

d510'u w550ii le karsılastırsan o bile belki denir bu soru icin

w550i büyük ihtimalle kapıştıkları zaman hoparlörü açar d510'da tabana kuvvet
  • yaa d510 u aldınız yerden yere vurdunuzz bence de şıklık karıizma bakımındann k750 ile w550i vızz gelirr triss giderrr bilmioruım wallaaa ama hiç olmazsa samsung daha güwenilir bi telefon
  • tamam kardeşim sen al benden günah gitti eğer bu kadar samsungcuysan orda bir topic aç
  • yaa samsung cu falan diilim ama baştada sölediim gibii k750i alcaktımm m herkess bi sorununu sölüyo telefonunn o yüzden öle diyorummm
  • tamamda diyelim sorun çıkarıyo arada 2mp otofoku kamera ayrıca kompakt karizma -ne demekse???-.. yani k750 belki kafa tutamaz gerçi tutarda d510da piyasada tuutnamaz bu gerçek çünkü eğer tlfnu 1.3 yapıyosan başka bir yerden arttırman gerekir özelliği.......insanın aklına 1.3mp dedin mi w550i gelir başkada bişey gelmez .
  • yaa heşey mp mii şahsenn hani simensim bi modeli war 1 mp mi ne s65 die bişii hatırlamıorum tamm benim takozz olan 3650 nin çektii fotoğraf bile 1000 basar onaa bence hayır 1.3 mp in büyüklüğü neye yetmiokii küçük diiil yani okadarr hayır d510 un çözünürlüğünü bilmiorumm yanii bece bii fotoğraftaa fark atarr k750 ii bide rds rodyo olmasıyla geçerr onun dışında bilemiycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.