Şimdi Ara

d600, k750i, w800 sizce hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu üc telefondan birini almayı düsünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ya da bna bu fiyatlarda baska hangi telleri önerirsiniz. Tlfnda aradıım özellikler müzik dinleyebilmem, iyi foto ve video ckmesi, artırılabilir hafıza( bu cok önemli), oyun, birde güzel görünüs yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar. Bu tlfnlarla ilgili detayle bilgilere ulasabileceginz bi link veriyorum.
    www.gsmarena.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erthem -- 26 Ekim 2005, 13:59:07 >

• sen d600 almaya karar vermemişmiydin,yanlışmı hatırlıyoruım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

sen d600 almaya karar vermemişmiydin,yanlışmı hatırlıyoruım

Valla dogru hatırlıyorsun kafam cok karısık herkes baska birsey söylüyor kafam cok karıstı. Careyi donanımhaber.coma danısmakta buldum gene.
  • hocam tabiki d600 bnce hem karizma hemde ozelik olarak dierlerinden pek asağı kalır yanı yok
  • çift hoparlör ve video iyi olsun diyorsan d600
    dijital fotoğraf makinesi kalitesinde fotoğraf-kulaklıktan sony kalitesinde ses-radyo-uzun pil ömrü-daha genişlemeye müsait hafıza istiyorsan w800i almalısın
    bu arada w800i ses seviyesi hoparlördende yüksektir,ama çift hoparlör d600da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 26 Ekim 2005, 14:19:45 >
  • hemen hemen 3 telefon da özellikleri birbirine benzio...
    d600ün video çekimi iyi,
    diğer 2sinin foto çekimi ve radyosu var...
    hangisinin görünüşü hoşuna gidiyorsa onu al nasıl olsa 3ü de birbirine benziyor, 3ü de kötü değil
  • ben senin yerinde olsam kafadan k750i yi elerdim.
    w800 ve d600 arasında bir seçim yap.
    W800 ün pil durumu d600 den iyi.W800 kapalıyken de mp3 çalabiliyor bu özellik büyük bir fark yaratıyor pil durumunda, yaklaşık 30 saat gibi bi süre çalabiliyor.telefon çalışır durumdayken 15 saat buna karşın d600 8 9 saat mp3 çalabiliyor tabi ki telefon açıkken çünkü kapalı durumda çalma gibi bi durum söz konusu değil.Benim için mp3 çok önemli diyorsan sana w800 derim kardeş.Yok d600 benim işimi görür diosan d600 al.D600 ün ses kelitesi de çok sağlam haberin olsun.Kulaklığı olsun ses kalitesi olsun çok kaliteli.Telefonda küçük ve hafif, görünüş itibariyle w800 den daha hoş duruyor bence.Ben officele uğraşıyorum diyorsan d600 de pixel view var office belgelerini bu programla görüntüleyebiliyorsun.d600 de tv out var bilmiyorum kullanırmısın bilgisayar varken.Bunların dışında video konusunda d600 önde ama fotoğraf konusunda w800 önde.d600 de radyo yok,w800 de var.w800 de msduo ile hafızayı genişletebiliyorsun, d600 de minisd kartlarla yani transflash kartlarla hafızayı genişletebiliyorsun, bu kartlarında hafızası küçük değil yanılma.Artık yeni çıkan bir çok üründe bu kartlar kullanılmaya başlanıyor çünkü diğer kartlardan daha küçük boyutta.Şu an için d600 ün en fazla kaç desteklediği hakkında bi bilgi görmedim, ilerde emin olabiliriz.D600 ün ekranı w800 den büyük ve daha kaliteli.D600 de Dual Speaker (3D sound) var.D600 de Bluetooth aracılığıyla destekleyen yazıcılardan istediğin fotonun çıktısını alabilirsin.iki telefonda da edge yok.W800 tema destekliyor, D600 desteklemiyor.Dahili hafızaya baktığımızda d600 önde.w800 ün yanında 512mb msduo kart geliyor.d600 de emin değilim ama sanırım 64mb.
    Karar vermek zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu 3 telefonun arasından d600 iyi bir seçim olur bence
  • BU LİNKTE W800İ -D600 İLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLAR VAR

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=51&idPage=4
  • resimleri hangi linke upload ettirioduk
  • bence K750i al
  • d600 fiyatı nasıl ii ise onu al
  • Hangisi sana para yonunden zarar vermıyecekse onu al. Her 3 telefonda mukemmel telefonlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yashiro

ben senin yerinde olsam kafadan k750i yi elerdim.
    w800 ve d600 arasında bir seçim yap.
    W800 ün pil durumu d600 den iyi.W800 kapalıyken de mp3 çalabiliyor bu özellik büyük bir fark yaratıyor pil durumunda, yaklaşık 30 saat gibi bi süre çalabiliyor.telefon çalışır durumdayken 15 saat buna karşın d600 8 9 saat mp3 çalabiliyor tabi ki telefon açıkken çünkü kapalı durumda çalma gibi bi durum söz konusu değil.Benim için mp3 çok önemli diyorsan sana w800 derim kardeş.Yok d600 benim işimi görür diosan d600 al.D600 ün ses kelitesi de çok sağlam haberin olsun.Kulaklığı olsun ses kalitesi olsun çok kaliteli.Telefonda küçük ve hafif, görünüş itibariyle w800 den daha hoş duruyor bence.Ben officele uğraşıyorum diyorsan d600 de pixel view var office belgelerini bu programla görüntüleyebiliyorsun.d600 de tv out var bilmiyorum kullanırmısın bilgisayar varken.Bunların dışında video konusunda d600 önde ama fotoğraf konusunda w800 önde.d600 de radyo yok,w800 de var.w800 de msduo ile hafızayı genişletebiliyorsun, d600 de minisd kartlarla yani transflash kartlarla hafızayı genişletebiliyorsun, bu kartlarında hafızası küçük değil yanılma.Artık yeni çıkan bir çok üründe bu kartlar kullanılmaya başlanıyor çünkü diğer kartlardan daha küçük boyutta.Şu an için d600 ün en fazla kaç desteklediği hakkında bi bilgi görmedim, ilerde emin olabiliriz.D600 ün ekranı w800 den büyük ve daha kaliteli.D600 de Dual Speaker (3D sound) var.D600 de Bluetooth aracılığıyla destekleyen yazıcılardan istediğin fotonun çıktısını alabilirsin.iki telefonda da edge yok.W800 tema destekliyor, D600 desteklemiyor.Dahili hafızaya baktığımızda d600 önde.w800 ün yanında 512mb msduo kart geliyor.d600 de emin değilim ama sanırım 64mb.
    Karar vermek zor.

Bnlardan yola cıkarak d600 bnm icin cazip konuma geldi. Paramı ne zmndır biriktiryorum ve dogru telefona yatırmak istiyorum. D600de aradıım özellikler mevcut, yalnız bir sorum var hafızayı 512eye yükseltebilir miyim 512 bnm icin cok cok ii olur. Birde tema hic bi sekilde yüklenmiyor mu d600e. Bu arada yazdıkların icin cok sagol kafamda cok belirleyici seyler olustu. Tesekkürler...

• Yardımcı olabildiğime sevindim.Telefonun 512 mb destekleyip desteklemediğini tam olarak bilmiyorum.Ama bildiğin gibi telefon yeni bir telefon tahminimce destekler biraz daha beklersen emin olup alabilirsin.Transflash kartların 1gb lık modelleri bile var.Sandisk in 512 mb dikkatimi çekti bir bak istersen.
    http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=WIZO8I4OD512GH1YBXQT
    Tema ne yazık ki yüklenemiyor.Bence temayı kafana takma gereksiz ilk başta heves ediyorsun ama çok çabuk sıkılırsın, ilerde yüzüne bile bakmazsın temaların.Bu arada W800 ün dahili hafızası 32 MB.D600 ün dahili hafızası 88 mb.ikisinin de ağırlığı 99 gr.
    D600 iyi bir seçim olur.

• Arkadaşlar konuyu dağıtmak gibi olmasın ama Samsung e730 nasıl acaba? Yukarıda adı geçen telefonlar ile kısa bir karşılaştırmasını yaparmısınız? Ayrıca bu telefonu tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Ekim 2005, 21:28:51 >
  • bunlar için açılmış konulara bakıp karar verebilirsiniz. Çok farklı yorumlar görmeyeceksiniz.

KURAL DIŞI AÇILMIŞ KONU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.