Şimdi Ara

D600 MÜ YOKSA V3İ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM..İKİ TELEFONUN DA OZELLIKLERINI BİLİYOSUNUZ...
    SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ VE NEDEN ONU SECERDİNİZ..
    NOTE::: TEKNOLOJİKM OZELLIKERLI ASLA BENIM İCİN KRETER DEİL.. AMA İKİSİDE SIK İKİSE
    KARİZMATİK.... İKİSİNİDE KULLANMIS OLAN ARKADSLAR VARSA LUTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..
    BU ARADA GÖNULLERİN ŞAMPİYONU TRABZONSPOR....MUCUKSSS

• KISA VE NET BİR ŞEKİLDE....

MOTOROLA V3i
  • kesinlikle v3i karizması hiç bir telefonda yok bence
  • Özellikleri kriter değil demişsin tabiki v3i o zaman
  • öellikleri önemli değil,dış görünüşü önemli diyorsan o zaman ikisi de olabilir,ama ben olsam D600 alırdım,çünkü hem özellikleri iyi hem de görünüşü.
  • GİTTİM BAKTIM GORDUM....ARKIDIS DAYANAMADIM V3İ ALDIM ..TELEFONUN GORUNUSU GERCEKTEN COK COOL... HEMEN FARK EDİLİYO..COGU TELEFONUN RESIMLERI KANDIRIR.... SİTELER YADA DERGILER RENKLI FLASHLAR ALTIN DACEKERLER...VE TELEFON Bİ ANDA GOZUNUZ DE OZAMAN KADAR GORDUGUNUZ EN GUZEL SEY OLUVERİR...AMA İNANIN BANA MOTOROLA V3 İ DE BOLE Bİ PROBLEM YOK _TELEFON RESIMLERDE NASILSA GERCEKGI ONDAN 1000 KAT DAHA GUZEL....... KARIZMAYI DUSUNEN HERKES BENCE BUNU ALMALI..... OUSAN YENİCERİ...
  • hayırlı olsun

özellik aramadığın sadece karizma için v3i almışsın iyi yapmışsın
  • ikisinide kullandım.motorolaya mp3 atmak bir facia.alışamadım bir türlü şimdi d600 kullanıyorum onunda sevmediğim özellikleri var mesela arka planda mp3 çalmıyor.her telin bir kötü yanı oluyor yav
  • arkadaşlar yeni üye olmama ragmen biraz bişeyler paylaşmadan duramadım v3 öncelikle çok hoş duruyo ama ben o kadar ince bi telefonu kullanam sahip çıkamam özellik kriter değil demişsiniz ama d600 bana göre daha sıcak duruyo hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun
  • v3 i
    en iyi seçim olur
  • d600
  • tabiki V3i
  • v3i kesinlikle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.