Şimdi Ara

D600 ün sesini normalinin 3 katına çıkartın kalite değişmiyor sadece ses yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sesi nasıl yükseltceğimi adım adım anlatıorum

İlk önce bilgisayarımızda nero start smart programına tıklıoruz
    (nero yoksawww.inndir.com adresinden indirebilirsiniz)
    Tıkladıktan sonra uygulamalara gelip wave editoru secıoruz
    Programda sol ust kosedekı dosya(file)ya gelip ordan ac(open) dioruz
    Sarkıyı actıktan sonra sarkının basından mousenın sol tusuna basılı tutarak sarkı
    nın sonuna kadar tarıyoruz.Daha sonra üstte ses(sound)bolumu olcak . Oraya
    gelip 2. seceneği seçioruz (ses değiştirme).Ordan soldaki grafiğe bakarak onu 7db
    ye ayarlıoruz.Daha sonra tamam deip ana kısma gelioruz ordan tepeden dosya(file)/farklı kaydet(save as) e gelip kaydetmek istediğimiz yeri seçtikten sonra kaydet dioruz sonra da telefonumuza atıoruz kolay gelsin.

Bi tane örnek;
    http://rapidshare.de/files/16149186/Linkinpark_-___304_n_the_End.rar.html

• ELİNE SAGLIK ÖRNEK DOSYAYI ALIYORUM ŞUANDA
  • Hoperlöorlere Zarar verebilir Bu uygulama Patlar Sonra Hiç ses Çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Hoperlöorlere Zarar verebilir Bu uygulama Patlar Sonra Hiç ses Çıkmaz

DENEMEYİMMİKİMERAKETTİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Hoperlöorlere Zarar verebilir Bu uygulama Patlar Sonra Hiç ses Çıkmaz

DENEMEYİMMİKİMERAKETTİM

Yaa Ben bu uygulamayı 6600 dan hatırlıyom .. onunda hoperlör sesi az idi.. Symbin uygulamasu ile ses seviyesi yükseltiyordum YAni yine pek iç açıcı değildi. Dediğim gibi hoperlörlere de zarar verebilir. Herşeyin orjinali güzel .. Zaten D600 ün hoperlör ses seviyesi de yeterli ve güzel . Gerek yok bence .

• NARİNCİ

D 500 ÜM VAR SES SEVİYESİ İLE BİR ŞİKAYETİM YOK VE ÇOK GÜZEL TİTREŞİMLİ MELODİLERİM VAR DENEMEKTEN VAZGEÇTİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

NARİNCİ

D 500 ÜM VAR SES SEVİYESİ İLE BİR ŞİKAYETİM YOK VE ÇOK GÜZEL TİTREŞİMLİ MELODİLERİM VAR DENEMEKTEN VAZGEÇTİM

Biliyorum Sende D500 Olduğunu .D500 Samsungun iyi en sevdiğim telefonu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya şimdi telefonu satcam zaten, gider ayak hoparlör patlamasın şimdi!
    yapmam ben bunu
  • arkadaşlar.ben buna benzer bişeyi mp3 gain +wavepad kullanarak yaptım;bu arada tel X700 süper perfonmans oldu.iki aydırda kullanıyom hiçbi sorun olmadı.bilginize.x700 bangır bangır
  • deneyeniniz var mı arkadaslar???
  • Arkadaslar bu olay se ıcınde gecerlımı
  • Bu telefon ile ilgili bir ayar değil. Bilgisayarınızdaki bir mp3' ün ses seviyesini bilgisayarda yükseltip telefona gönderiyorsunuz.
  • nero startsmartta uyuglamalar nerde ya bulamadım ben resmini çekip koyabilirmisiniz.. tşkler...
  • Aşağıdaki linkte bulunan programı kullanarak m p 3' lerin ses seviyesini yükseltebilirsiniz. Bilgisayarınıza indirin ve kurun. Programın nasıl kullanıldığını aşağıdaki resimden öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar bu ses yükseltme olayını her m p3 parçası üzerinde yapmanıza gerek yok. Sevdiğiniz bir şarkının ses seviyesi azdır tutar bu programla ses seviyesini yükseltirsiniz. Yoksa şarkının ses seviyesi iyi ise bu programı kullanmaya gerek yok. Kullansanız bile ses seviyesini fazla arttırmayın. Programdaki en yüksek ses seviyesi 105 db' dir. Ses seviyesi düşük olan m p 3' leri bu programla artırarak K750i' de kullanıyorum. Telefona herhangi bir zarar vermedi şu ana kadar. Bazı arkadaşlar haklı olarak bu uygulamanın telefona zarar verebileceğini söylemişler. Bu konuda sorumluluk size aittir.

Dosya boyutu: 1,87 mb

http://rapidşhare.de/files/30034116/MP3_GA_N.rar.html
    (Linkteki ş s olarak değiştirilecektir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 20 Ağustos 2006; 2:26:09 >

• bilgisayardaki sesinde o kadar bir değişme yok... bence telefondada çok farkettirmez...
  • arkadaşın dediği doğru olabilir ama ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar bu tellere zarar verir.
  • D600 ıcın demıslerde onun ıcın sordum tesekurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.