Şimdi Ara

D820 2.8@3.5 ideal stabil ayarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90nm D820 işlemci 2.8 den 3.8 e hız aşırtma yaptım ancak full yük altında stabil değildi ya voltajı iyi ayarlayamadım yada fazla ısındığından sistem kararsızlaştı 3.7 ye düşürdüm bu seferde stabil olsada fan yüksek devirdeydi bende fazla hıza gerek yok dedim 3.5 e çektim bana göre yeterde artar süper PI de 1m 36 saniyeye inebildi şu an 3.5 de 1m 38 saniyede tamamladı boşta 43 derece yükte 56 yı görüyor sizce nasıl
     D820 2.8@3.5 ideal stabil ayarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjeack -- 4 Eylül 2007; 3:00:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blackjeack

90nm D820 işlemci 2.8 den 3.8 e hız aşırtma yaptım ancak full yük altında stabil değildi ya voltajı iyi ayarlayamadım yada fazla ısındığından sistem kararsızlaştı 3.7 ye düşürdüm bu seferde stabil olsada fan yüksek devirdeydi bende fazla hıza gerek yok dedim 3.5 e çektim bana göre yeterde artar süper PI de 1m 36 saniyeye inebildi şu an 3.5 de 1m 38 saniyede tamamladı boşta 43 derece yükte 56 yı görüyor sizce nasıl

Gayet güzel oc. olmuş eline sağlık... Ama Spi yüksek çıkmış bence... Ram timingleriyle biraz oyna yada ram bölenini ayarla ramin daha yüksek çalışsın.. Ramini kaçta çalıştırdın resimde görünmüyo onada bi ss koayarmısın. Aslında şu anda daha düşük çıkmalı spi. X2 amdler bile bundan düşük alıyolar.. Aynı mhz olmadığı halde..

Bence sistemin stabilse güzel değerler.. Orthos testine tabi tutmayı untuma..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 GHZ problemi
    5 yıl önce açıldı
    Q6600 2.4@3.9
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.