Şimdi Ara

D865PERL Core 2 Duo Destekler Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum(mümkünse x1950gt agp) bazı oyunlara baktığımda benim sistemin (P4 3.0 HT) minimum sisteme çok yakın olduğunu görüyorum.bu nedenle yeni bi ekran kartının beni 2 yıl idare edebileceğinden şüpheliyim.eğer anakartım core 2 duo destekliyorsa ileride almayı düşünüyorum.eğer anakartım bu işlemciyi desteklemiyorsa destekleyen ucuz bir AGP anakart önerebilir misiniz?

Şimdiden Teşekkürler...

• benim şimdiki bilgisayarımdan bi önceki kullandığım anakarttı o. hiç bi sorun yaşamamıştım çok güzeldir.

yanlız üzgünüm core2duo ve 64 bit işlemci desteklemez bende düşünüştüm onu yeni anakart almak zorunda kaldım.

bi kötü haberim daha var vistayla beraber oyular artık direkt x 10 isteyecek yani yeni nesil pci express ekran kartı alman lazım kısacası komple makinanı değiştirmen lazım eğer yeni oyun oynamak istersen.

ama eski oyunlarda devam ederim diyosan zaten bi kaç tane agp modeli kaldı yakında kalkacak onlarda çok bi seçeneğin yok büyük firmaların sitelerinden bulabilirsin.

biraz kötümser konuştum ama kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flika -- 30 Temmuz 2007; 16:09:40 >
  • 865 chipsetler core 2 duoları desteklemiyor.
  • Teşekkürler..Zaten Directx 10 un farkındayım da ben en azından directx 9 oyunları rahat rahat oynamak istiyorum.ayrıca anakart yüzünden bu işlemciyi o/c da yapamıyorum.bu yüzden yeni ekran kartı alsamda çok işime yaramazmış gibi geliyo.eminim çok yakın zamanda benim işlemci yetersiz kalıcak yeni oyunlara.peki bildiğiniz ucuz agp bi anakart war mı core 2 duo destekleyen?
  • Pardon yazmışsın unutmuşum. ben hemen araştırayım o zmn.çok saol teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

865 chipsetler core 2 duoları desteklemiyor.

ASROCK LAR HARİÇ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel® Core™2 Extreme ne demek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.