Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı soruyu bende sordum ancak net bir açıklama veremediler bir iki araba var kampanyasız araç filan dedi.

Pazar günü yetkili arkadaş 102.5 tl 'ye off road + koruma paketi ile hemen aşağı indirebilirim dedi. Şimdi aynı araç 112.5 tl :)
  • ağam bu sene yöğmiyeye kaç bara zam yapalım.Yapıverin 10 bin lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

aynı soruyu bende sordum ancak net bir açıklama veremediler bir iki araba var kampanyasız araç filan dedi.

Pazar günü yetkili arkadaş 102.5 tl 'ye off road + koruma paketi ile hemen aşağı indirebilirim dedi. Şimdi aynı araç 112.5 tl :)
    Hadi arac Ocak ayinda uretilir ,2020model olur, kampanya biter, hurda indirimi kalkar vs anlarim da, zaten halihazirdaysa araba neyin zammi gelsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

ilgili görseller arasında sadece 1 gün fark var :)

aynı araç için ayrı fiyatlar

• Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Hadi arac Ocak ayinda uretilir ,2020model olur, kampanya biter, hurda indirimi kalkar vs anlarim da, zaten halihazirdaysa araba neyin zammi gelsin?

Alıntıları Göster
    25 ekimde kampanya var dediler hurda bayiden denildi (7000 TL)
    sigortalar hariç 15 bin sıfır faizli kredi +1 yıl garanti uzatma maxxi Koruma dahil 95100 TL ödeyerek aldım, aradan 15-20 gün geçti fiyatları 92700 TL ye çektiler kısacası 2400 TL kazık yemiş olduk, karşı komşum 10 gün önce hurdayı kendisi verdi 83000 TL ye aldı (83+15=98)tl

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

25 ekimde kampanya var dediler hurda bayiden denildi (7000 TL)
    sigortalar hariç 15 bin sıfır faizli kredi +1 yıl garanti uzatma maxxi Koruma dahil 95100 TL ödeyerek aldım, aradan 15-20 gün geçti fiyatları 92700 TL ye çektiler kısacası 2400 TL kazık yemiş olduk, karşı komşum 10 gün önce hurdayı kendisi verdi 83000 TL ye aldı (83+15=98)tl

Alıntıları Göster
    Aslinda 1.0 TCEler icin Kasimin 2. ve 3. haftasi bayilerde olucak denmisti. Siz kaporanizi iptal edip cayma hakkinizj kullanarak ynei kampanyadan yararlanabilirdiniz.
    Teslimat Kasimda olmadi mi?

• quote:

Aslinda 1.0 TCEler icin Kasimin 2. ve 3. haftasi bayilerde olucak denmisti. Siz kaporanizi iptal edip cayma hakkinizj kullanarak ynei kampanyadan yararlanabilirdiniz.
    Teslimat Kasimda olmadi mi?

Alıntıları Göster
    25 ekimde teslim aldım TR ye ilk gelen araç bendeki😊

• 1.0 vizon Kahve ile aranıza katıldım :) Ocak 10 - 15 arası teslim alacağım
  • Yeni fiyat listesi. Dacia artırdıkça artırıyor.
    Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Bu zam ya Euro zammı ya da simdiden artiralim ki, Ocakta indirmesi kolay olsun zammı.

• Bu fiyatlar yeni sipariş ile getirilen araçlar için değil mi? Elindeki mevcut araçlara yansıtıyorlar mı öyleyse üçkağıt

• quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Bu fiyatlar yeni sipariş ile getirilen araçlar için değil mi? Elindeki mevcut araçlara yansıtıyorlar mı öyleyse üçkağıt
    Bayilere şuan sevkiyatı devam eden 1.0 TCE ve 1.6 ECO-G'ler zaten sahipli. Bu fiyatlar, bundan sonra sipariş geçilen araçlar için geçerlidir.

• aralık ayı ilk haftası aldığım 1.3 tce prestige aracım hala teslim edilmedi taşımada gözüküyormuş bi sıkıntı olmadan şu işi tamamlasak çok mutlu olacağım. varmı bu hafta sevkıyat bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

aralık ayı ilk haftası aldığım 1.3 tce prestige aracım hala teslim edilmedi taşımada gözüküyormuş bi sıkıntı olmadan şu işi tamamlasak çok mutlu olacağım. varmı bu hafta sevkıyat bilgisi olan
    Hafta sonu İstanbul-Ankara yaptim geldim. Yol boyu tırlar uzerinde sıfır araclar tasiniyordu. Duster, Corolla, C5 Aircross cogunluktaydi.

• Merhabalar.. Bende 1.0 tce comfort aldım, araç üretimde, Ocakta teslim edecekler, demir mavi renk.. Aracı epey merak ediyorum. Aldığınızdan beri son izlenimleriniz nedir? Gücünden memnun musunuz ? Yakıt konusunda daha detaylı fikir sahibi olmuştur artık erken alan arkadaşlar:) paylaşırsanız sevinirim yakıt verilerini.. Jant sordum tanesi 1500 dedi bana bayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

aralık ayı ilk haftası aldığım 1.3 tce prestige aracım hala teslim edilmedi taşımada gözüküyormuş bi sıkıntı olmadan şu işi tamamlasak çok mutlu olacağım. varmı bu hafta sevkıyat bilgisi olan
    Milliyet
    Sıfır kilometre cipleri taşıyan TIR tarlaya devrildi - Son Dakika Haberler - Milliyet - Gündem Haberler
    http://www.milliyet.com.tr/galeri/sifir-kilometre-cipleri-tasiyan-tir-tarlaya-devrildi-6100686

Temkinli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 25 Aralık 2019; 9:33:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockstarrr

Merhabalar.. Bende 1.0 tce comfort aldım, araç üretimde, Ocakta teslim edecekler, demir mavi renk.. Aracı epey merak ediyorum. Aldığınızdan beri son izlenimleriniz nedir? Gücünden memnun musunuz ? Yakıt konusunda daha detaylı fikir sahibi olmuştur artık erken alan arkadaşlar:) paylaşırsanız sevinirim yakıt verilerini.. Jant sordum tanesi 1500 dedi bana bayi
    Jant olarak iki farkli markada Prestige Plus modelindekinin replikasi var. Takımı 2000 TL civarinda.
    1) Powcan BK5409
    2) EMR DY356

• quote:

1.6 ECO-Gler bitince gelir hocam (Subat-Mart gibi)
    Ocak ayinda giris yapacak olan 1.6 ECO-Gler zaten 2019 Aralik üretimi olacak. 2020ye girer girmez fabrika 1.6 motoru kaldiracak.

LPGsi karma sistem olacak, Stepway 0.9 Turbodaki gibi.
    Landirenzo Karma Sistem

Alıntıları Göster
    karma sistem değil sizin yanlışınız var ayrıca clio 4 0,9 90 bg turbo tce sıralı sitem karma sistem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 25 Aralık 2019; 15:26:52 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.