Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzelmiş, taktırmışken direkt 17lik jant taktırmak daha mantıklı sanırım evet.
    Çok teşekkürler bilgi için. Bu sarı site sahibinden mi :)
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Evet carvocal ürünü 1700tl gibi şuan, fiyat performans ürünü diyebiliriz. 2 gb ram ve 4 çekirdek. Android sürümü biraz eski olabilir, tam bilgi vermemişler.
    Bir de Ava diye marka var, arabanı akıllandır sloganı ile çıkmışlar, yapay zekalı, sesli komut genelde. Ama 1-2 haftada sesli komuttan bıkarım gibi geliyor ve 2300civarı olmasına rağmen 1700lük ile aynı değerlerde 2gb ram vs.
    Navimexin 2 ürününü buldum (2100tl civarı) 4 gb ram içeriyorlar. android 8 (16gb hafıza) ve android 9 (32gb hafıza) ile geliyorlar direkt. Daha uzun süre yavaşlamadan kullanılırlar gibi geliyor bu sürümler ve ram ile. Kullanan var mı aranızda ?
    Ben 17 Aralıkta kapora verdim. Henüz kesin tarih söylenmedi, bilgi bekleyenlerdenim bende. Ocak ortasına kadar elinizde olur dediler en geç, bekliyoruz bakalım:)
    Dacianın Türkiye kendi sitesinde aksesuarlar bölümünde Kenwood 7’ inçe Car olay android autolu ekran mevcut. Servisleri arayıp sorduğumda bu ekranın olmadığını söylüyorlar. Konu ile ilgili bilginiz var mıdır? CarPlay ve Android Auto uyumlu tavsiyeniz var mıdır? Car vocal iyi midir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Euro 6D motorlarin tümü hassas bilesenlere sahip, surtunmeyi ve emisyonu düşük tutabilmek adına.
    1.0 TCE motor da Euro6D normunda.
    Ama bu motorun GPL secenegi Euro6D-Temp normunda. Demekki egzos subaplarinda bir iyilestirme söz konusu.

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

Yani 1.0 TCE motorun standart halinin sert alasimli egzos subaplari oldugu bilgisi dogru olmayabilir.

Alıntıları Göster
    İngilizce olarak dacia fabrikasına bu konuda mail atın size bilgi verirler bu konuda, bende İngilizce olsa atacağım ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectstranger09

Dacianın Türkiye kendi sitesinde aksesuarlar bölümünde Kenwood 7’ inçe Car olay android autolu ekran mevcut. Servisleri arayıp sorduğumda bu ekranın olmadığını söylüyorlar. Konu ile ilgili bilginiz var mıdır? CarPlay ve Android Auto uyumlu tavsiyeniz var mıdır? Car vocal iyi midir? Teşekkürler.
    Ben olsam Hocam kenwood!a 3000 küsur TL vereceğime "AVA" taktırıdım. Ayrıca Carvocalın 1100 ve 1700 TL lik 2 modeli var daha uyguna onlardan birinide taktırabilirsiniz. Servis çok fahiş fiyat istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Ben olsam Hocam kenwood!a 3000 küsur TL vereceğime "AVA" taktırıdım. Ayrıca Carvocalın 1100 ve 1700 TL lik 2 modeli var daha uyguna onlardan birinide taktırabilirsiniz. Servis çok fahiş fiyat istiyor.

Alıntıları Göster
    Bu marka/modellerde 360 (on, arka,sağ,sol) kamera varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Arkadaslar aracimiz 1.0 degil ama donanim olarak ayni (Comfort) oldugu icin fikir vermesi acisindan paylasayim.
    Malum orjinalde gelen jantlarin pek albenisi yok.

Bizim arac beyazdi. İlk bayiye indigindeki hali;

Bu da camurluk korumalari ve jantlar takildiktan sonraki hali;

Comfort paketin eksik olan görselligi bi nebze de olsa toparlandi diye dusunuyorum.
    Sizce?
    Aracınız hayırlı olsun.

Bence aracın yan kapı direklerine siyah mat folyo çektirin.

Govdeyle aynı renk kapı direği tasarımı, doksanlarin başında terkedilmiş bir uygulamadır. Aracı olduğundan çiğ gosterir.

• Rockstarrr R kullanıcısına yanıt
    Aynen , bildiğiniz sahibinden, oradan çok rahat bulursunuz
  • tüm işlemleri tamamlayıp bitirdik teslimatı bekliyoruz :)
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Lythari kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde. Teslim almayı bekliyorum. Bakalım Mtv ödeyecekler mi.. Faturayı 31.12.2019 kestiler.Araç 5-9 Ocakta bayiye geleceğinden, Ocakta teslim alacağım
  • ilk mtv'yi ödeyecekler sadece aradaki farkı ben ödeyeceğim oda 50 60 tl filan
  • Lythari kullanıcısına yanıt
    Bende de o şekilde olur öyleyse. Teşekkürler
  • Bekleyenlerden biri de benim. Bugün MT aradı. Kasko+ trafik sigortasını kestirin, işlemlere başlayalım haftaya teslimini yetistirmeye çalışalım dedi. Yarın sigorta kestirecegim galiba. Ancak araç neredeyse bir hafta erken sigortalanmis olacak. Bu işin prosedürü böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 2 Ocak 2020; 19:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Bekleyenlerden biri de benim. Bugün MT aradı. Kasko+ trafik sigortasını kestirin, işlemlere başlayalım haftaya teslimini yetistirmeye çalışalım dedi. Yarın sigorta kestirecegim galiba. Ancak araç neredeyse bir hafta erken sigortalanmis olacak. Bu işin prosedürü böylemi?
    Trafik yaptirin, kaskoyu teslimat gunu yaptirabilirsiniz.
    Hmm, sanırım dediğiniz en mantıklısı. Kaskoyu kredi dolayısıyla yaptırıyoruz. Ancak teslim edileceği gün yapılmasını kabul ederler sanırım.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Carvocal i bu konularda önerirmisiniz işçilik yada sattığı ürünler nasıldır? Bu carvocal in taktıklarında Apple Car play veya android auto var mıdır? Hangi modeli önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectstranger09

Carvocal i bu konularda önerirmisiniz işçilik yada sattığı ürünler nasıldır? Bu carvocal in taktıklarında Apple Car play veya android auto var mıdır? Hangi modeli önerirsiniz?
    İnstagramda dusterontheroad takip edin. Dusteri bastan yaratti adam. Carvocale taktirdi cihazini. Hatta inceleme videosu da var.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.