Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Apar topar Techroad ve prestij plus u kaldırması da gösteriyor ki DUSTER yeni arayışlar peşinde....
    Ve bir gün ne yapıp edip Otomatik vites Duster ı da TR ye Mecburen getirecek (Getirecek, çünkü aklın yolu bir ve yıl olmuş 2020 .... Otomatik seçeneği sunmama gibi bir lüksü yok! Olamaz.... Olmamalı..)
    Bu işlerden az bişey anliyorlarsa, TR hedef kitlesini azıcık da olsa tanıdıklarını düşünüyorlarsa bırak Otomatik vitesi, fabrika çıkışlı LPG li Otomatik Duster üretip getirmeliler hatta.....
    Satış rekorları kırarlar...
    Açık ve net...

Alıntıları Göster
    Renault'un yeni nesil motorlar (1.3 TCE gibi) 7-EDC'ye uygun.
    Duster alt yapisinda da 7-EDC yok.
    Yani ya 7-EDC Duster'da hic ama hic sunulmayacak ya da 1.0 Duster'da CVT olacak.
    Bakalim ömrümüz yeterse görürüz bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dün itibari ile cosmo mavi 1.0 tce aracımı teslim aldım. Bugün ruhsatımı çıkarttım.Benden sadece vergiye gelen 57 tl zam+20 tl ruhsat zammı farkı +6 tl plaka zam farki+ 22000 tl kredi kullandım 117 tl dosya masrafı ile birlikte 200 tl aldılar..
    Arkadaşlar araç beklentiye gore değişir. Arka camların manuel olmasına ve aynaların çubuk şeklinde olmasına takılmazsanız araç gayet heybetli.Bekledigimden daha büyük geldi.Baska araçların yanına gayet net anlasiliyor.Arkadaslar bu arac bana hurda bayiden 93.000 tl ye mal oldu.Bu fiyata bu ayarda başka bir araç alma şansımız yok.tabi şuan fiyatını bilmiyorum bu aralık 2019 fiyatı.
    Gelelim performans konusuna araç 2500 devirden sonra gayet performanslı tabi yakıt ona keza artıyor.dun 100km uzun yol yaptım.105-110 km hizlari arasinda 6.2 litre yaktı.
    Rampalarda da gayet iyi atmosferik 1.6 arabalara gore daha performanslı diyebilirim.Alan arkadaşlara HAYIRLI OLSUN kazasız belasız yolculuklar dilerim.

• 22000 TL kredi sıfır faizlimi
    Bende 15000 TL çektim fakat ödemeler 1351x12 şeklinde, yani sıfır faiz diyorlar fakat öderken öyle olmuyor, maxxi Koruma şudur budur bir sürü ıvır zıvır araya sokuyorlar.

• 22.000 tl 0 faiz...117 tl masraf aldılar sadece..

• Arkadaşlar, Dodik seti için ne düşünüyorsunuz??? Yaptıran var mı??? Dışarıda İzmir için 1000 TL fiyat istiyorlar, servis 1700 TL istiyor sanırım, ne tavsiye edersiniz???
  • ben dışarıda yaptıracağım bursa'da buldum 400 tl ye halledecekler .

aracı teslim alabilirsek :)
  • Araç ne zaman gelir bayiye acaba bu hafta ici demislerdi 10 gun once fatura kesildi arkadaşımda bekliyor arayan soran yok şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal043

22.000 tl 0 faiz...117 tl masraf aldılar sadece..
    Geri ödem taksitler nasıl, maxxi Koruma, maxxi garanti istemedilermi, bizim araçta kredi 15 bin bize 1300 civarı bunları iteklediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 7 Ocak 2020; 13:14:15 >
  • Metalik renk 1.0 fiyat alan var mı yeni fiyat ne kadar oldu acaba

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben yanlış bakmışım maxi koruma altında bana dda 293 tl iteklemişler yani 117+293 toplam 410 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal043

Kardeş ben yanlış bakmışım maxi koruma altında bana dda 293 tl iteklemişler yani 117+293 toplam 410 tl
    2 adet poliçe olması gerekli
    birisi maxxi waranty diğeri maxxi kredi koruması
    bir tanesi 999 tl diğeri 293 tl. çektiğiniz kredinin geri ödeme taksitlerini yazarmısınız kesinlikle fazla tutuyor
    mesela biz 15000 çektik sıfır faiz fakat 1351*12 =16,212 ödeyeceğiz içine maxxi kredi koruması ve maxxi garantiyide ilave etmişler
  • Dün dosyayı karıştırdım 1857.75x12 =22.293 tl cikiyor.
    293 tl si sigorta. 22.000 tl kullandım ama 293+117 tl= 410 tl fazla ödemiş oluyorum.

• aralık ayının ilk haftası vizon kahve duster 1.0 tce aldım araç ta star stoptan otomatik yanan farlara kadar bir çok özellik var aracı 2000 km dir kullanıyorum elektrik destekli direksiyon olması çok rahat bana hurda bayiden 94000 e geldi aracın performansı çok iyi yanlız kalkışlarda asr sebebi ile fırlamıyor biraz ilerledikten sonra fırlayıveriyor hatta 2017 1.5 dci stepwayim var ve şu anda stepway bana performans olarak düşük geliyor aldık hayırlısı ile 3-5 sene bineriz inşallah ama bu aralar ilk çalıştırmalarda marşa bastığımda uzun süre marşa basmama sorunu çıktı inşallah düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinal33

aralık ayının ilk haftası vizon kahve duster 1.0 tce aldım araç ta star stoptan otomatik yanan farlara kadar bir çok özellik var aracı 2000 km dir kullanıyorum elektrik destekli direksiyon olması çok rahat bana hurda bayiden 94000 e geldi aracın performansı çok iyi yanlız kalkışlarda asr sebebi ile fırlamıyor biraz ilerledikten sonra fırlayıveriyor hatta 2017 1.5 dci stepwayim var ve şu anda stepway bana performans olarak düşük geliyor aldık hayırlısı ile 3-5 sene bineriz inşallah ama bu aralar ilk çalıştırmalarda marşa bastığımda uzun süre marşa basmama sorunu çıktı inşallah düzelir.
    Kalkislardaki bosluk turbodan kaynakli, ASR ile ilgili degil.
    ASR ile ilgili olsa ASRnin devreye girdigini gosterge tablosundan gorebilirdiniz.

• olabilir tam anlayamadım çünkü kalkış yaparken biraz yavaş kalkıyor hele eco modunu devreye sokunca bildiğin kasıyor ama uzun yolda çekişi güzel yanlız çok yakıyor ortalamayı 7.5 un altına düşüremedim şehir içi kullanmıyorum şehirler arası tüketim bu çıkıyor ama 130-140 gidiyorum devamlı
  • quote:

olabilir tam anlayamadım çünkü kalkış yaparken biraz yavaş kalkıyor hele eco modunu devreye sokunca bildiğin kasıyor ama uzun yolda çekişi güzel yanlız çok yakıyor ortalamayı 7.5 un altına düşüremedim şehir içi kullanmıyorum şehirler arası tüketim bu çıkıyor ama 130-140 gidiyorum devamlı
    Motor rodajını tamamlamadan 130-140 gitmemelisin Hocam.
  • Ha bugün ha yarın diye diye 1 ay geçti ne salakça şeydir anlamadik pişman ettiler adamı malozlar

• hocam bu arabada rodaj olmaz diye biliyorum ama 2010 dan beri aldığım arabalarda rodajla uğraşmadım direk bastım ama tabi belki yanlış yapmışta olabiliriz lakin pejo servisi bana rodaj yapmama gerek olmadığını söylemişti.
  • quote:

hocam bu arabada rodaj olmaz diye biliyorum ama 2010 dan beri aldığım arabalarda rodajla uğraşmadım direk bastım ama tabi belki yanlış yapmışta olabiliriz lakin pejo servisi bana rodaj yapmama gerek olmadığını söylemişti.
    Size onu söyleyen halt etmiş. Araçlarda rodaj olur kardeşim, zaten aldığınız aracın el kitabını okuma zahmetine katlansanız, ilk 1000 km de 3000-3500 Devri geçmeden, ve 130 km hızı aşmayınız yazar. Rodaja ihtiyaç duymayan araçlar F1 yarış araçlarıdır, onların motorları fabrika çıkışı yüksek devire alıştırılmış halde çıkarlar. Takdir edersiniz ki altınızda ki araç F1 aracı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Ha bugün ha yarın diye diye 1 ay geçti ne salakça şeydir anlamadik pişman ettiler adamı malozlar
    benimde aracım gelmedi hala bu hafta teslim edeceklerdi ama daha bayiye gelmemiş geriliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.