Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla o zaman 1000 kmyi geçeli baya oldu hiç rodajla uğraşmadım
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende Eskişehir de 1000 lira fiyat aldım ama Sahibinden.com da bursa da 400-450 liraya yapan yerler var sanirim bursaya gidip orada yaptıracağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bektaş26

Merhaba bende Eskişehir de 1000 lira fiyat aldım ama Sahibinden.com da bursa da 400-450 liraya yapan yerler var sanirim bursaya gidip orada yaptıracağım.
    Kalitesi nasıl acaba Hocam??? Servis fahiş fiyat istiyor ama kaliteli olduğu konusunda herkes hemfikir, dışarıda yapılanlar bu yüzden soru işareti bırakıyor kafamda. Yaptırırsanız foto koyarsanız çok memnun olurum.
  • Servis de dışarıdan alıp takıyor, servisleri şımartmayın, dışarıda aksesuarcılarda gidin yarı fiyatına yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bektaş26

Merhaba ben aracı 22 kasımda aldım,alırken 1.0 tce motorlu test aracı yoktu bende 0.9 sandero stepway modelini test ettim(90 beygir ve 900 motor olduğunu bilerek) 1.4 dizel i20 kullanicisiyim bana çok fark hissettirmedi ve almaya karar verdim. Vizon Kahve+park sensoru+paspas takimi+bagaj havuzu aldık ve 66+18 kredi=84 bin tl ye anlaştık.18 bin 0 faiz kredi kullandım,garanti 1 yıl uzattık kasko yaptık.Forumda ki rakamlara baktığımda oldukça uyguna aldigimi görüyorum.Buarada aracı alırken ocakta alacağımı belirttim neden diye sorduklarında 2020 tescili istediğimi ve 15 gün için mtv ödemek istemediğimi belirttim zorda olsa kabul ettiler.
    Hurda indirimi ilemi bu fiyat, yoksa bu fiyata 15000 TL hurda eklenecekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Renault mais servisinde çalışmış şu anda servis müdürü olan bir arkadaşımla görüştüm 1.0 tce motorda supapların çelik olduğunu söyledi. Bu motora LPG taktırmak çok avantajlı olacak diye düşünüyorum. Şimdiden lpg'siz satış fiyatları bile bu noktaya gelmişken LPG gelirse ciddi artacak fiyatlar.
    Servisler bu araca kaç litre yağ konulacağı ı bilmiyorlar, kaldıki tanımadıkları aracın supaplarının Çelik olduğunu nereden bilsinler, ben bilmediklerini hatta salladıklarını düşünüyorum

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    84 bin arac icon bayiye verdim ,dışarıdan da 5500 e hurda aldım. Araç bana 89.500 e geldi

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Servisle görüştüm beni eskişehir de bir yere yönlendirdi, biz bayi olarak oraya yaptırıyoruz dedi.Yani disaridakiyle servisin ki aynı ürün bence. Abs plastik hepsi aşağı yukarı aynıdır. Montaj vs yok zaten,yapistiriyorsun sonuçta.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet bilgili ve ayrıntılı şekilde anlattılar sağolsunlar. Aracı teslim aldım zaten böyle ekonomik yakarsa LPG hiç taktırmam. Araç kokluyor resmen :)

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Yakıt ortalamanız nasıl hocam?
    Şehiriçi/ şehirlerarası/ karma olarak bilgi paylaşırsanız memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Yakıt ortalamanız nasıl hocam?
    Şehiriçi/ şehirlerarası/ karma olarak bilgi paylaşırsanız memnun oluruz.
    şehir içi 7 litre çok çok sıkışık trafikte 8 litre gördüm üstünü göremedim.

uzun yolda da 5-5.5 arası yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam gayet bilgili ve ayrıntılı şekilde anlattılar sağolsunlar. Aracı teslim aldım zaten böyle ekonomik yakarsa LPG hiç taktırmam. Araç kokluyor resmen :)
    Aynen yakıtı güzel bende lpg düşünmüyorum ancak bu aralar oğlum işe gidip geliyor 2, 5 ayda 3500 km oldu, yaza kadar bakacağım duruma göre belki lpg düşüne bilirim

• benimde 950km oldu. 35 gün oldu. Hep Ankara şehir için trafikte kullandım. Ama aldığımdan beri hep ECO mod ve start stoplu kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 7.2 lt ortalama hız 28km/saat :)

lastik basınçlarını kaç yapmak lazım. hala üstündeki yaz lastikleri var. basınç ikazı yanıyor bende.
    36 yapmıştım bi ara. geçen haftalarda sağ arka teker patladı. lastikçide fitille hallettiler. vida girmiş.

ilk bakım 1 sene sonramı oluyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

benimde 950km oldu. 35 gün oldu. Hep Ankara şehir için trafikte kullandım. Ama aldığımdan beri hep ECO mod ve start stoplu kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 7.2 lt ortalama hız 28km/saat :)

lastik basınçlarını kaç yapmak lazım. hala üstündeki yaz lastikleri var. basınç ikazı yanıyor bende.
    36 yapmıştım bi ara. geçen haftalarda sağ arka teker patladı. lastikçide fitille hallettiler. vida girmiş.

Lastik basınçları 4 tekerde de 32 Ps olacak. Bakımınız 20.000 km veya Yıl dolunca olacak.
  • Bu motorun LPGlisi (ECO-G TCE 100) fuarda tanitilmis.
    Muhtemelen Subattan sonra ulkemize de gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

benimde 950km oldu. 35 gün oldu. Hep Ankara şehir için trafikte kullandım. Ama aldığımdan beri hep ECO mod ve start stoplu kullandım. Ortalama yakıt tüketimi 7.2 lt ortalama hız 28km/saat :)

28 km ortalama hız için 7.2 lt çok değil mi üstad?

dCi olan versiyon ile 5 i bile görmüyor bu ortalama hızda.

• Bence gayet iyi benim aracım 1.4turbo benzin otomatik 28km/h da 9.5lt yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Bu motorun LPGlisi (ECO-G TCE 100) fuarda tanitilmis.
    Muhtemelen Subattan sonra ulkemize de gelecektir
    https://media.group.renault.com/global/en-gb/dacia/media/pressreleases/21237570/dacia-presente-sa-nouvelle-motorisation-eco-g-au-salon-de-bruxelles-2020
    Üstadım,
    Yeni 1.0 TCE Eco G LPG li Duster için yeni bir başlık yakışır 👍
    Bu başlığı açmakta size düşer

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.