Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle yeni fiyat listesi 1.0 larda indirim yapmışlar.

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

Bu mesaj silindi.
    Şuan icin oype bir uretim yok. Once uretilmesi gerek.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Bir ara EDCli vardı sanıyorum, onlar tekrar getirilir diye düşünüyordum. Ama Sandero'da da otomatiği kaldırmışlae sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Bekleyenlerden biri de benim. Bugün MT aradı. Kasko+ trafik sigortasını kestirin, işlemlere başlayalım haftaya teslimini yetistirmeye çalışalım dedi. Yarın sigorta kestirecegim galiba. Ancak araç neredeyse bir hafta erken sigortalanmis olacak. Bu işin prosedürü böylemi?
    Araç yokken nasıl sigorta yapacaklar şasi ve motor no girecekler, Plaka takılınca zeyil yapılacak

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Sase ve motor no arac fabrikadan cikinca belli oluyor zaten. Trafik sigortasi plaka cikar cikmaz zorunlu oldugu icin kesiyolar. Ama Kasko icin teslimat gunune kadar süresi var.

• bu motor bildiğim kadarıyla lpg ile uyumlu. indirekt enjeksiyon sistemine sahip olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Euro 6D motorlarin tümü hassas bilesenlere sahip, surtunmeyi ve emisyonu düşük tutabilmek adına.
    1.0 TCE motor da Euro6D normunda.
    Ama bu motorun GPL secenegi Euro6D-Temp normunda. Demekki egzos subaplarinda bir iyilestirme söz konusu.

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.)

Yani 1.0 TCE motorun standart halinin sert alasimli egzos subaplari oldugu bilgisi dogru olmayabilir.

Alıntıları Göster
    hocam teknik verilere ulaştığınız site nedir?

• Dacia yeni fiyat listesinde 1.0 tce için prestige ve prestige plus paketleri de ekler derken tam tersi bütün motor çeşitlerinde prestige plus paketler kalkmış, 4*2 modellerde tek prestige paket ise Eco-G ile sunulmuş, dizel veya benzinli 4*2 duster alacaklar sadece Comfort paket alabiliyor. Böyle saçma bir pazarlama stratejisi açıkçası görmedim, Duster alacaklar zorla Comfort pakete yönlendiriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Dacia yeni fiyat listesinde 1.0 tce için prestige ve prestige plus paketleri de ekler derken tam tersi bütün motor çeşitlerinde prestige plus paketler kalkmış, 4*2 modellerde tek prestige paket ise Eco-G ile sunulmuş, dizel veya benzinli 4*2 duster alacaklar sadece Comfort paket alabiliyor. Böyle saçma bir pazarlama stratejisi açıkçası görmedim, Duster alacaklar zorla Comfort pakete yönlendiriliyor.
    Subat ve Mart ayindan itibaren ciddi versiyon degisiklikleri olucakmis. Bu fiyat listesi suan icin siparis edilebilen ve uretilen versiyonlar.
    Ornegin, nisan ayi fiyat listesi bambaska olucak anlasilan.

• Fiyat durumunu takip etmedim ama fiyat listesinin paylaşıldığı görseldeki mavi renk çok hoşuma gitti. Yolda henüz görmedim, yeni mi geldi acaba?
  • quote:

Subat ve Mart ayindan itibaren ciddi versiyon degisiklikleri olucakmis. Bu fiyat listesi suan icin siparis edilebilen ve uretilen versiyonlar.
    Ornegin, nisan ayi fiyat listesi bambaska olucak anlasilan.

Alıntıları Göster
    Ne gibi değişiklikler olabilir yada olacakmış peki? Hiç detay yok mu.....?

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Fiyat durumunu takip etmedim ama fiyat listesinin paylaşıldığı görseldeki mavi renk çok hoşuma gitti. Yolda henüz görmedim, yeni mi geldi acaba?
    Hayir o renk Cosmo Mavi. Yollarda gorebilirsiniz. Sahibinden de 2019 model araclara bakin bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Ne gibi değişiklikler olabilir yada olacakmış peki? Hiç detay yok mu.....?

Alıntıları Göster
    Derdiniz otomatik haberi almak biliyorum
    Ama bayinin baska bilgisi yok.
    Onlarin siaparis ekrani uretilmesi planlanan ve uretilen araclari gosteriyor.
    Otomatik uretim plana dahil oldugu an haberimiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 4 Ocak 2020; 15:17:13 >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Bizde o zaman Nisan ayını bekleriz. Ben Ekim sonunda hurda indiriminin Ocakta biteceğini düşünerek Duster 1.0 tce ve Clio Sport tourer 0.9 tce almak arasında kalmış, en sonunda ikisinde de otomatik seçeneği olmaması ve donanim yetersizliği nedeniyle ikisinden de vazgeçmiştim. Nisan ayında hem yeni Clio 5 çıkar hemde Duster vites hem de donanımdan daha net olur, o zaman karar veririm diye düşünüyorum. Evet fiyatlar kesinlikle arttı ama ben bu araçları altın bozdurrak alacaktım, altını bozduracağım fiyatta sunan %10 arttığından ve daha da artacağından aslında zararım yok gibi birsey.

• quote:

Derdiniz otomatik haberi almak biliyorum
    Ama bayinin baska bilgisi yok.
    Onlarin siaparis ekrani uretilmesi planlanan ve uretilen araclari gosteriyor.
    Otomatik uretim plana dahil oldugu an haberimiz olacak.

Alıntıları Göster
    🤭 Evet yaa...
    Duster Otomatik vites i Mecnunun Leylasini beklediği gibi bekliyorum resmen 🤣
    Ama artık daha fazla da bekleyecek sabrım kalmadı, yeni Peugeot 2008 ve 2020 QASHQAİ leri bekliyorum bir yandan da....
    Arap ülkelerinde 2.0 Motor Otomatik vites DUSTER lar varmış, Siz duydunuz mu böyle bir şey üstad?

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bizde o zaman Nisan ayını bekleriz. Ben Ekim sonunda hurda indiriminin Ocakta biteceğini düşünerek Duster 1.0 tce ve Clio Sport tourer 0.9 tce almak arasında kalmış, en sonunda ikisinde de otomatik seçeneği olmaması ve donanim yetersizliği nedeniyle ikisinden de vazgeçmiştim. Nisan ayında hem yeni Clio 5 çıkar hemde Duster vites hem de donanımdan daha net olur, o zaman karar veririm diye düşünüyorum. Evet fiyatlar kesinlikle arttı ama ben bu araçları altın bozdurrak alacaktım, altını bozduracağım fiyatta sunan %10 arttığından ve daha da artacağından aslında zararım yok gibi birsey.
    Clio kısmı dışında durumumuz hemen hemen aynı 👍
    Dustera bağlandım kaldım resmen....
    O ısrarla Otomatik vites üretmiyor, Ben de ısrarla Manuelini almıyorum....
    Duster ve benim bu inatlaşma olayimiz ne zamana kadar böyle gidecek bakalım 🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

🤭 Evet yaa...
    Duster Otomatik vites i Mecnunun Leylasini beklediği gibi bekliyorum resmen 🤣
    Ama artık daha fazla da bekleyecek sabrım kalmadı, yeni Peugeot 2008 ve 2020 QASHQAİ leri bekliyorum bir yandan da....
    Arap ülkelerinde 2.0 Motor Otomatik vites DUSTER lar varmış, Siz duydunuz mu böyle bir şey üstad?

Alıntıları Göster
    Yillardir Rusyada Arjantinde 2.0 benzinli otomatik 4 ceker Renault Duster'lar var

• quote:

Yillardir Rusyada Arjantinde 2.0 benzinli otomatik 4 ceker Renault Duster'lar var

Alıntıları Göster
    Apar topar Techroad ve prestij plus u kaldırması da gösteriyor ki DUSTER yeni arayışlar peşinde....
    Ve bir gün ne yapıp edip Otomatik vites Duster ı da TR ye Mecburen getirecek (Getirecek, çünkü aklın yolu bir ve yıl olmuş 2020 .... Otomatik seçeneği sunmama gibi bir lüksü yok! Olamaz.... Olmamalı..)
    Bu işlerden az bişey anliyorlarsa, TR hedef kitlesini azıcık da olsa tanıdıklarını düşünüyorlarsa bırak Otomatik vitesi, fabrika çıkışlı LPG li Otomatik Duster üretip getirmeliler hatta.....
    Satış rekorları kırarlar...
    Açık ve net...

• Techroad saçma bir donanım paketiydi, adında tech olan donanımda kör nokta uyarı ve çoklu kamera yok, onun yerine sadece motor 150hp ydi. Yoksa özellikle rengi ile oldukça albenisi vardı ama tech adı yakışmıyordu.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.