Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
8
Favori
104.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150 bin e satarlar heralde. :) Hem LPG hem otomatik üstelik hurda indirimi de kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    1.3 tce direkt enjeksiyonlu, bu motor ise indirekt enjeksiyonlu, isterseniz hem kataloga hemde YouTube da videosuna bakabilirsiniz, LPG uyumu indirekt enjeksiyon olduğu için olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    1.0 TCe tıpkı 0.9 TCe gibi mpi enjeksiyonlu LPG uyumlu. renault kendi açıkladı clioda LPG olarak satılacak
    https://group.renault.com/en/news-on-air/news/2019-geneva-international-motor-show-the-new-tce-100-engine-underlines-the-versatility-of-the-all-new-clio/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

Bu mesaj silindi.
    sadece clio için açıklama var 1.0 X-tronic daciaya koyarlar mı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

1.0 TCe tıpkı 0.9 TCe gibi mpi enjeksiyonlu LPG uyumlu. renault kendi açıkladı clioda LPG olarak satılacak
    https://group.renault.com/en/news-on-air/news/2019-geneva-international-motor-show-the-new-tce-100-engine-underlines-the-versatility-of-the-all-new-clio/
    Direkt enjeksiyonlu diye biliyordum. O zaman LPG olur. Stepwaydeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

1.3 tce direkt enjeksiyonlu, bu motor ise indirekt enjeksiyonlu, isterseniz hem kataloga hemde YouTube da videosuna bakabilirsiniz, LPG uyumu indirekt enjeksiyon olduğu için olur diye düşünüyorum
    Ben direkt enjeksiyon diye biliyordum.
    Zaten Captur da satisa sunulmus 1.0 LPGli versiyon. Dustera da gelecektir dediginiz gibi.

• Farzedin ki DUSTER Benzinli 1.0 ı ilerleyen günlerde Otomatik vites olarak getirdi diyelim:
    -Dusterin ağırlığı, 1.0 motorun beygir ve Torku vb tüm etkenleri göz önünde bulundurarak Otomatik vites 1.0 DUSTER alınır mı?
    Yakıtı, performansı, çekişi, arazi kabiliyeti vs vs nasıl olur?
    Düşüncelerinizi belirtebilirsiniz memnun olurum arkadaşlar, saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Farzedin ki DUSTER Benzinli 1.0 ı ilerleyen günlerde Otomatik vites olarak getirdi diyelim:
    -Dusterin ağırlığı, 1.0 motorun beygir ve Torku vb tüm etkenleri göz önünde bulundurarak Otomatik vites 1.0 DUSTER alınır mı?
    Yakıtı, performansı, çekişi, arazi kabiliyeti vs vs nasıl olur?
    Düşüncelerinizi belirtebilirsiniz memnun olurum arkadaşlar, saygılarımla...
    Bu 1.0 olayi isleri karistirdi.
    1.0 LPG eger tum urun gaminda olacaksa tuhaf degil mi?
    İlerleyen zamanda dusunun Sanderoda da 1.0 LPG, Dusterda da 1.0 LPG.
    Bir de dediginiz gibi CVT gelirse... Bir yandan Dusterin agirlik olayi da var.Hadi Avrupada satilir bi sekilde.
    Biz de daha kucuk hacimli turbo motorlarin verimli oldugu bilinci tam olarak yerlesmemisken bir de üstüne LPG meselesi..

Bu iş iyiden iyiye arap saçına döndü.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Ona göre testleri yaparak uygun olursa satışa koyarlar diye düşünüyorum, hem illa ki yabancı ülkelerde Türkiye'den önce piyasaya sürülürse yabancı kullanıcılar tarafından test videoları yayınlanır, eğer begenmessek almayız ama sanırım 120 civarı bir lansman fiyatıyla 4ay içinde piyasaya girerse çok talep görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Ona göre testleri yaparak uygun olursa satışa koyarlar diye düşünüyorum, hem illa ki yabancı ülkelerde Türkiye'den önce piyasaya sürülürse yabancı kullanıcılar tarafından test videoları yayınlanır, eğer begenmessek almayız ama sanırım 120 civarı bir lansman fiyatıyla 4ay içinde piyasaya girerse çok talep görebilir.
    Hocam ben bugun kayinpederin aracin islemleri icin bayideydim. Arac dun gece inmis. Ama bayideki yogunlugu gormeliydiniz. Satis temsilcim benimle ilgilenecek vakti zor buldu.
    Millet telasli sekilde kampanyadaki Duster 1.0 TCEyi opsiyonlatma pesindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 24 Kasım 2019; 23:19:42 >
  • Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Burada 12 yaşında veledleri de hiç takmayın, eğlenmeye calisiyolar akıllarınca. Çok kiziyorsaniz da engelleyin geçin, internet alemi böyle ne yazikki

• Arkadaşlar. Ben bu araçtan aldım. Allah nasib ederse bugün teslim alıyorum. İlginç bir şekilde herkes dusterda bayilerde bu araca yönelmiş durumda. Bu aracı düşünmeyenler ise 4x4 150 hp arazi için alıyor. Çok şaşırdım aslında. Yalnız captur lpgli olacak. İlk başlarda lpg düşünmüyorum ancak bu araca lpg olur ve wolkswogen grubu gibi 1.0 motoru tutarsa sadece dacia için demiyorum. Renault büyük bir patlama yapabilir. Dusterde bu motorun yakıt tüketimi sandero 0.9 tce den katalogda daha az görünüyor. Hayırlısı. Şuan yakıt olayını da bi kenara koyuyorum. İnşallah performansı beni mutlu eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Hayirli olsun.
    Bu 1.0 motor şuan Yeni Micra ile geldi. Ayrica yeni Clioda da görucez.
    Dusterda da 2020 yilinda CVT sanziman kombinasyonuyla sunulacagi söyleniyor
    Kesin bilgi mi hocam,

Bir de lpg li ECO G serisinin otomatikle gelme olasılıgı var mı?

Teşekürler
  • 95-100 Bin TL civarı sıfırı satılan bu aracın ikinci eline 115 Bin TL istemeleri çok ilginç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassey

Kesin bilgi mi hocam,

Teşekürler

Alıntıları Göster
    ÖYLE BİR ŞEY OLURSA İŞTE O ZAMAN ORTALIĞIN TOZUNU ATTIRIR 🤣
    AMA İMKANSIZ GİBİ BİR ŞEY...

• Alan arkadaşlara hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Allah bize de nasip etsin inşallah
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun, bu zamanda almadığıma ilerde pisman olacağımı bilsem de hem şuan ki maddi durum, hemde esimin otomatik isteğinden dolayı otomatik olanın gelmesini bekleyeceğim. Otomatik gelmesse de alanların deneyimlerine göre ileeleyen zamanlarda belki alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hassey

Kesin bilgi mi hocam,

Teşekürler

Alıntıları Göster
    LPGli otomatik yok. Öyle bir duyum da yok.
    Sadece Dusterda Xtronic sanziman kullanilacagi bilgisi var. Bu da en yakin akrabalari olan Clio ve Capturda 1.0 CVT ise , Dusterda da 1.0 CVT olabileceği yönünde.

Ama bekleyip görücez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.