Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logancılar beni iyi tanır. İlk logan sahiblerinden biriyim. Ocak 2005 trafiğe çıkışlı. Şu an aracım 67 000 km de. 7. yılına hakkıyla giriyor. Genel bakım masrafları hariç henüz nazar değmesin arıza göstermedi. Önceki yorumlarda Duster için 3-5 sene sonra vidası gevşer falan lafları edilmiş, Loganın gevşemedi, dusterin gevşemesini beklerse bu arkadaşlar Tofaş doğanla idare etsinler. Hele Lada Niva ile karşılaştırmaları tam bir otocahilliği denebilir, çünkü bir süre kullandım. Duster Alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

Logancılar beni iyi tanır. İlk logan sahiblerinden biriyim. Ocak 2005 trafiğe çıkışlı. Şu an aracım 67 000 km de. 7. yılına hakkıyla giriyor. Genel bakım masrafları hariç henüz nazar değmesin arıza göstermedi. Önceki yorumlarda Duster için 3-5 sene sonra vidası gevşer falan lafları edilmiş, Loganın gevşemedi, dusterin gevşemesini beklerse bu arkadaşlar Tofaş doğanla idare etsinler. Hele Lada Niva ile karşılaştırmaları tam bir otocahilliği denebilir, çünkü bir süre kullandım. Duster Alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar.

ben de c4 alırken çok laf eden oldu citroen şöyle böyle filan diye ama,
    aynı fiyata alınabilecek arabalarda ne esp var ne asr, 16" çelik jantından tiptronik vites 1.6lt 240 tork 112beygir motorunu saymıyorum bile..
    halen fiat vs arabalara binip de, bu tip hesaplı arabalara laf edenlere gülüyorum,
    adam 40.000 lira veriyor araba alıyor, ne hız sabitleyici var ne de ekstra bir şey, sırf hava civa...

• Logan kayınpederimde var.50000 i geçti dağ bayır gitmediği yer yok.Genelde toprak yolarda kullanıyor.Av merakı da var.Arabada daha en ufak bir sorun çıkmadı.Duster logandan bir gömlek üstün olduğuna göre onda da her hangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Aracın ses yalıtımı hariç olumsuz hiç bir özelliği yok.Bozuk yolardaki konforu, yokuşlarda ki performansı ise alkışı hakediyor.
  • Aracın kardaki performansını deneyn oldumu ?
    uludağa gidicem ama zincirim yok zincirsiz sorun çıkarmı ?
    2012 laureate 1.5 85bg 4x2
  • Duster Laureate 1.5 dCi 110 bg Euro 5 - 4x4 47.700
    Opsiyon

Metalik Renk 400
    Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar) 1.300
    Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı) 400
    Deri direksiyon simidi ve vites topuzu 250
    Deri Döşeme Paketi (Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu) 1.300
    ESP + ASR 1.000
    Toplam 52.100

Merhabalar bu araçla ilgileniyorum.QQ,İX35,ASX hepsini inceledim
    fakat 4x4 ve dizel ikilisinin bir arada daha uygun fiyatla alınabilmesi beni bu araba hakkında arştırma yapmaya itti.
    Dacia hiç kullanmadığım açıkçası önyargılı baktığım (olumsuz olarak) bir marka.
    Bu araca güvenebilirmiyim.Kullanan arkadaşlardan yorum alırsam memnun olurum.
    Ayrıca servislerde Renault'a mı gidiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darcany

Duster Laureate 1.5 dCi 110 bg Euro 5 - 4x4 47.700
    Opsiyon

Metalik Renk 400
    Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar) 1.300
    Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı) 400
    Deri direksiyon simidi ve vites topuzu 250
    Deri Döşeme Paketi (Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu) 1.300
    ESP + ASR 1.000
    Toplam 52.100

Merhabalar bu araçla ilgileniyorum.QQ,İX35,ASX hepsini inceledim
    fakat 4x4 ve dizel ikilisinin bir arada daha uygun fiyatla alınabilmesi beni bu araba hakkında arştırma yapmaya itti.
    Dacia hiç kullanmadığım açıkçası önyargılı baktığım (olumsuz olarak) bir marka.
    Bu araca güvenebilirmiyim.Kullanan arkadaşlardan yorum alırsam memnun olurum.
    Ayrıca servislerde Renault'a mı gidiyorsunuz.

çok değil beş sayfayı okursan sorularının tüm cevabını bulacaksın!

• 2011 satış rakamları açıklandı. SUV segmentinde duster 2. oldu Kompakt SUV segmentinin bu yıl da birincisi Nissan Qashqai oldu. 8.465 adet satan modeli 7.985 adetle Dacia Duster izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

2011 satış rakamları açıklandı. SUV segmentinde duster 2. oldu Kompakt SUV segmentinin bu yıl da birincisi Nissan Qashqai oldu. 8.465 adet satan modeli 7.985 adetle Dacia Duster izliyor.

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilloo

Arkadaşlar siteyi incelediğim , siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4
    Bu aracın Artılar +6 ileri vites +4X4
    Bu aracın Eksileri -Klima , -16" Alüminyum jantlar
    Bu eksileri giderirsek toplam fiyat 43.900TL

Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2
    Bu aracın Artılar +Klima , +16" Alüminyum jantlar, + Yol Bilgisayarı +Sis farları +Elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynaları +Elektrikli arka camlar
    Bu aracın Eksileri -4X4
    toplam fiyat 41.800TL

sizce hangisi?

bilmiyorum çok mu geç attım mesajı ama yerinizde olsam 4x4 ten şaşmazdım.
    4x4 sadece dağa tırmanmak için değil, kar yağmış veya su baskınına uğramış yollarda da iyi iş görür.

takriben 2 yıllık bir Mitsubishi L200 4x4 sahibiyim, ve gerçekten zaman zaman 'yok canım burda da batar mı' dediğim hafif çamurlu yerlerde bile ( ki lastiklerim Pirelli Scorpion ATR ) aracın battığı oldu ve 4x4 e atınca çıktı.

tabi keyfiniz bilir :)

edit : ( yazarın özel notu ) aldıysanız da hayırlı olsun güle güle binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcoupe -- 19 Ocak 2012; 13:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcoupe

quote:

Orijinalden alıntı: asilloo

Arkadaşlar siteyi incelediğim , siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4
    Bu aracın Artılar +6 ileri vites +4X4
    Bu aracın Eksileri -Klima , -16" Alüminyum jantlar
    Bu eksileri giderirsek toplam fiyat 43.900TL

Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2
    Bu aracın Artılar +Klima , +16" Alüminyum jantlar, + Yol Bilgisayarı +Sis farları +Elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynaları +Elektrikli arka camlar
    Bu aracın Eksileri -4X4
    toplam fiyat 41.800TL

sizce hangisi?

bilmiyorum çok mu geç attım mesajı ama yerinizde olsam 4x4 ten şaşmazdım.
    4x4 sadece dağa tırmanmak için değil, kar yağmış veya su baskınına uğramış yollarda da iyi iş görür.

takriben 2 yıllık bir Mitsubishi L200 4x4 sahibiyim, ve gerçekten zaman zaman 'yok canım burda da batar mı' dediğim hafif çamurlu yerlerde bile ( ki lastiklerim Pirelli Scorpion ATR ) aracın battığı oldu ve 4x4 e atınca çıktı.

tabi keyfiniz bilir :)

edit : ( yazarın özel notu ) aldıysanız da hayırlı olsun güle güle binin.

ben olsam konforu seçer ve laureate 'yi tercih ederdim.

hem daha ucuz. hem de az yakan 85 bg lik motor mevcut.
    hele istanbul gibi şehir içiyse kesinlikle konforlu olanı yani lauretae'yi seçmeli.

ama sivasta kırsal bir ilçedeyse, veya rizede köydeyse, kısacası arazi şartlarında sürecekse 4x4 iyi seçim olacaktır.
    ama yılda bir memlekete gidecem falanca yaylaya gidecem muhabbeti varsa boşa alınmış olur..

• 4x4 SUV tipi araç tercih ederken; 4x2 mi olsun 4x4 mü olsun demek biraz ironik oluyor galiba... mesele yuksek araç ise 4x4 olmayan MPV lerde var, ki bunların bazılarında da 4.motion olabılıyor... yani jip görünümlü olsun ama 4x4 olmasın demek gibi bir şey... zevk tercih meselesi ayrı mevzuu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalrx

4x4 SUV tipi araç tercih ederken; 4x2 mi olsun 4x4 mü olsun demek biraz ironik oluyor galiba... mesele yuksek araç ise 4x4 olmayan MPV lerde var, ki bunların bazılarında da 4.motion olabılıyor... yani jip görünümlü olsun ama 4x4 olmasın demek gibi bir şey... zevk tercih meselesi ayrı mevzuu...

yüksek, geniş, az yakan, jip görünüm, heybet..

bunlar da etkili

• Türkiyede orta direğe hıtap eden, en uygun amatör ruhlu jip Duster-4x4 bence.... fiyatı, maliyetleri, özellikleri itibariyle... lüx jip ile bunu kıyaslamak mantıksız ve fanatik hatta radikal akıldır... ayrıca bundan çok şey beklemek de aynı sonucu doğurur... parasına göre jip sonuçta, uçmaya ve çamur atmaya gerek yok...

AYRICANA... arkideşler, lux jip demen bana... bızde bılıyoz onları... fiyattan yanaşamıyoz ve o parayı veripte arazıde dağda bayırda kıyıpta o jıple nasıl gezcen, sanada arabaya da yazık olur ... fiyat/özellik/maliyetler/kullanım olarak orta ayar Duster her turlu koşturun korkmadan... 4x4.duster.yazıldım ve alıyom zati... öyle yandan gazelle marka fanatıkliği olmaz... o paraları verde al bin gez bakalım da görelim... fiyatı,vergisi,yakıtı,bakım-parça masrafları nasılmış... elin parasıyla gevezelik bilmişlik imaj yapmak yani... millet bilmıyor sankı lux pahalı şehirli jipleri de... geyiğine akıl verıyo bazıları... herkesin aklı zevki tercihi keyfi kendine.... dustercıler enıyı kral jıp demiyor zaten, ama kalender ve optımum faydalı jıp deyoz... ağzı olanlar parasına ve mülkiyetine göre konuşmalı... delikanlı akıllı adam hiçbir markayı küçümsemez vede buyutmez, hepsının meraklısı ve alıcısı vardır, vede artısı eksısı vardır, imkan ve tercıhlere göre enuygun jıpı alıp bınebılıyorsan o jıp sana enıyı jıptır... gerisi densizliktir... adam jıpe bınmemış, malik olmamış, jıp rekmlamı yapıyor bazıları... adama derler once jıp al bın bakalım bır boyunu gidişini görek ... adamın araba-jıp yok insanı ayar ediyolar, önce ayana ayakkabı al... vesselam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 4 Mart 2012; 21:00:23 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 27 Ocak 2012; 17:01:56 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bende Duster 4x4 110HP Lauretta ile ilgileniyorum,

Bu aracın deri döşeme opsiyonu 1300tl fark ile alınabiliyor ama deri kalitesi iyi değil şeklinde yazılar okudum kullanan veya bilen arkadaşların yorumları benim için önemli

Aracı full opsiyonları ile almayı düşünüyorum metalik boya dahil,sadece deri döşeme konusunda kararsızım full olarak aldığımı düşünürsek 2012 modeli için uygun fiyat sizce ne olmalı?aracın teslimatlarında sıra vs varmı? konuya hakim arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

saygılarımla,
  • ben yazıldım, 2 güne kadar alıyorum... duster.1.5.dci.110.ps.4.x4.Lauretta.look pak.güv.pak.deri pak. ful.ful. sigorta dahil 53.tl.... dizel-şekilli-özellikli-ucuz nissan-reno katkılı vs vs... daha noolsun bu şartlarda kaç tane sıfır jıp var pıysasada... bedava sayılır...
  • 1.5 dci 110 hp 4x4 aracın 6. vites hız /devir oranları hoşuma gitmedi o nedenle fazla yakıyor; 6. viteste 2550 devirde 116 km hız yapıyor ki bu kısa tutulmuş dişli oranı son hızın (max 168) da az olmasına neden oluyor 6. vites ekonomi amaçlı yapılandırılsaydı 2000 rpm de 110 km/h görecek şekilde işte o zaman tadından yenilmezdi. almayı düşünüyordum ama bu değerleri görünce vaz geçtim..
  • 6 vites dişili oranı malzemeyle bağımsız değişebiliyorsa değişsek mi kine...
  • of dusterın otomatiği olacaktı gözüm kapalı alırım keşke çıkarsalar yaw
  • mrb arkadaşlar
    duster 1.5 dci 110 bg 6. vitesde 2000 deviedeki hızı kaç km/h dir ?
    duster 1.5 dci 90 (85) bg 5. vitesde 2000 deviedeki hızı kaç km/h dir ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.