Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
22
Favori
344.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaansay

Merhabalar... Bende 14 Ekim 2011 tarihi itibari ile Dacia Duster aldım. Aldığım model, Dacia Duster Laureate 4x2 1,5 dCi Look Paketli, platin gri...

Şu an itibari ile, yani, 20 gün filan oldu işte; çok çok çok ama çok memnunum. Bu arada "sen arabaya binmemişsin daha" gibi yorumlar gelebilir. Saygıyla karşılarım. Eski arabam, 2004 model Dizel Albea idi. Ona oranla mükemmel derecede rahat geldi.

Sorular varsa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar...

geçmiş olsun.
  • Demek daha aracı almadan safkan gerçek bir arazi aracı olmadığını biliyordunuz. Keşke aldıktan sonra da baştaki bu görüşe göre yazsaydınız. Sonraki mesajlara baktım ayar kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

http://www.autobild.de/artikel/dacia-duster-elchtest_1228482.html

Hollandalılar önden çekişli ve ESP olmayan versiyonu test etmişler ekstrem anlarda arac devrilmeye elverişlimiş

Evet doğrudur, çünkü ESP olmayan 4x2 her türlü altı yüksek araçlarda çok ani ve aşırı zorlamalarda araç devrilmeye meyledebilir. Normal kullanım koşullarında böyle bir sıkıntı olmaz. O testin bir de ESP'li ve 4x4 versiyonu var. Onda ise böyle bir sıkıntı yok

Ne alaka ESP . Arazide en ufak artikulasyonda üç tekere düşüyor. Zaten gerek kendi sitesinde gerek kullanıcıların koyduğu fotoların çoğu bir teker havada. Sonrasında da devrilme kaçınılmaz. Ama en komiği de hadi kullanıcılar cahil bilmiyor dacia sitesinde bile bir tekerin havaya kalkması sanki övünülecek bir şeymiş gibi foto koymaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: medvet

quote:

Merhabalar... Bende 14 Ekim 2011 tarihi itibari ile Dacia Duster aldım. Aldığım model, Dacia Duster Laureate 4x2 1,5 dCi Look Paketli, platin gri...

Şu an itibari ile, yani, 20 gün filan oldu işte; çok çok çok ama çok memnunum. Bu arada "sen arabaya binmemişsin daha" gibi yorumlar gelebilir. Saygıyla karşılarım. Eski arabam, 2004 model Dizel Albea idi. Ona oranla mükemmel derecede rahat geldi.

Sorular varsa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar...

geçmiş olsun.

Ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansay -- 2 Kasım 2011; 15:16:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: worthy06

Dacia Duster hakkında çok fazla sitede yorum vs okudum.Sonuç genel olarak sürüş, performans,ekonomik sebepler açısından alınabilir bir araç..Peki ya ikinci eli ne olur ? Sıfırına 40 küsür verdiğimiz bu arabayı 3 sene sonra 30 a bile satamama durumu olur mu? Malum dacia imajından bahsediyorum.Bu tip araçların ikinci eli ölü fiyatına gider.Duster için de böyle mi ? Siz neler düşünüyorsunuz? Herkese teşekkürler alanlara da hayırlı olsun.

Avrupada Duster ile ilgili şöyle dalga geçiyorlar " 2. eli yenisinden daha pahallı" Şöyle bir gerçek var, Duster'ı diğer dacia modelleriyle karşılaştırmamak lazım. Duster ve Stepway Dacia markası için bir imaj ve çıta atlama araçları. Araç satış sitelerinden takip ettiğinizde 2. ele düşen Duster'lar uygun fiyatlarla alıcı buluyorlar. Şöyle birşey de var, her kişi kendi kullandığı aracın 2.el değerini bilir tanımadığı araçların ise 2.elinin düşük olduğunu zanneder. Halbuki her aracın ayrı bir alıcısı ve hastası vardır. Duster da 2010'da ses getirdiği ve birçok ödül kazandığı gibi 2011 yılında da taşları yerinden oynatacak. 2. el değeri ile ilgili olarak Dacia başlığı altındaki diğer dacia modellerinin topiklerine bir sorun isterseniz. Size bir tavsiye, Duster almayı düşünüyorsanız full donanımlısını alın satarken de kolaylık olur.

Avrupada çok dangalak varmış desene.

• quote:

Orijinalden alıntı: medvet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: worthy06

Dacia Duster hakkında çok fazla sitede yorum vs okudum.Sonuç genel olarak sürüş, performans,ekonomik sebepler açısından alınabilir bir araç..Peki ya ikinci eli ne olur ? Sıfırına 40 küsür verdiğimiz bu arabayı 3 sene sonra 30 a bile satamama durumu olur mu? Malum dacia imajından bahsediyorum.Bu tip araçların ikinci eli ölü fiyatına gider.Duster için de böyle mi ? Siz neler düşünüyorsunuz? Herkese teşekkürler alanlara da hayırlı olsun.

Avrupada Duster ile ilgili şöyle dalga geçiyorlar " 2. eli yenisinden daha pahallı" Şöyle bir gerçek var, Duster'ı diğer dacia modelleriyle karşılaştırmamak lazım. Duster ve Stepway Dacia markası için bir imaj ve çıta atlama araçları. Araç satış sitelerinden takip ettiğinizde 2. ele düşen Duster'lar uygun fiyatlarla alıcı buluyorlar. Şöyle birşey de var, her kişi kendi kullandığı aracın 2.el değerini bilir tanımadığı araçların ise 2.elinin düşük olduğunu zanneder. Halbuki her aracın ayrı bir alıcısı ve hastası vardır. Duster da 2010'da ses getirdiği ve birçok ödül kazandığı gibi 2011 yılında da taşları yerinden oynatacak. 2. el değeri ile ilgili olarak Dacia başlığı altındaki diğer dacia modellerinin topiklerine bir sorun isterseniz. Size bir tavsiye, Duster almayı düşünüyorsanız full donanımlısını alın satarken de kolaylık olur.

Avrupada çok dangalak varmış desene.

Niye?=

• Merhaba, bayramdan önceki hafta siyah renk 4x2 1.5 dizel 85bg, abs, çift hava yastığı, klima, metalik renk olarak sipariş ettim, dün aracın geldiğini ancak ruhsat işlemlerinin ancak pazartesi başlayacağı pazartesi akşam yada salı günü aracın teslim edileceğini söylediler.

Bugun (cumartesi) gidip bir göreyim şu aracı dedim ve bayiye giderek aracımı inceledim ama birşey dikkatimi çekti, aracı 16" sac jant olarak sipariş etmiştim ve ürün kataloğunda bu jantların üzerine takılan jant kapağı da olduğu yazıyor (şu anda katalog elimde) ancak aracın üzerinde jant kapakları yoktu??? satıcı bayana sordum o da bu şekilde aracın teslim edildiğini söyledi!, ayrıca başka bir kapak yokmuş!!!! yanımda ürün kataloğu olmadığından ve fazla vaktim de olmadığından olayın fazla üzerine düşemedim ama eve gelince ürün kataloğuna tekrar baktım evet 16" sac jant ve 16" jant kapağı yazıyordu!!!

bundan sonra aracın özelliklerini tek tek kontrol etmeye başladım, sanki birşeylerin eksik olduğu hissine kapıldım, (marka dan şüphem yok ama bayii jant kapaklarını söküp parayla başkasına satmayı düşünecek kadar basit düşünebileceğini sanmıyorum zira izmirin en büyük bayilerinden biri) ama içime kurt düştü şimdi...

ayrıca aracın iç kısımda orta konsolda, radyonun hemen altında küçük bir bölümde sürücü emniyet kemer ikaz lambası var diye biliyorum ama benim araçta sanki o küçük ikaz lambasının olduğu yer yok gibi?? acaba benim arabada o ikaz lambasını devir ve hız saatlerinin olduğu gösterge panelinde biyere mi koydular? bilen varmı??

ayrıca arka koltuk sırt kısmı 1/3 ve 2/3 şeklinde olası lazım? yanlış mı biliyorum???

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yorum bekliyorum

özellikle de AMBİANCE satın arkadaşlar kendi araçlarını göz önüne alarak yazdıklarımı kontrol edip bana bilgi verebilirlermi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanCengizK -- 12 Kasım 2011; 22:44:47 >

• Laureate modeli olsaydı, yazardım bir şeyler ama sizinki Ambiance modeliymiş... O model, bayağı farklı bir model...
  • 105 bg. Lik 4x2 nin son hizi nedir acaba deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

105 bg. Lik 4x2 nin son hizi nedir acaba deneyen oldu mu?

sander 1.4 mpi 70 beygir, 199 km hızı gördüğüne göre, bu araç da en azından bu hızı görecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

sander 1.4 mpi 70 beygir, 199 km hızı gördüğüne göre, bu araç da en azından bu hızı görecektir diye düşünüyorum.

ben 4x2 istyorum. istanbulda kullanacağım senede 4bin km için fazladan hem benzin hem para ödemek istemiyorum. 4x2 benzinlinlinin de hiç donanımı yok. napacağım bilmiyorum.yol bilgisayı olsaydı bare çok iyi olurdu. cumartesi günü de test sürüşüne çıkacağım. araç gayet hoşuma gitti. 4x2 benzinliden başka bir sey dealmak istemiyorum. nasıl çözebilir bu işi önerileriniz nedir?

birde fabrika verileri son hızı 165 km.demiş. inanmayayım dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbkeser -- 14 Kasım 2011; 20:10:39 >

• quote:

quote:

quote:

ben 4x2 istyorum. istanbulda kullanacağım senede 4bin km için fazladan hem benzin hem para ödemek istemiyorum. 4x2 benzinlinlinin de hiç donanımı yok. napacağım bilmiyorum.yol bilgisayı olsaydı bare çok iyi olurdu. cumartesi günü de test sürüşüne çıkacağım. araç gayet hoşuma gitti. 4x2 benzinliden başka bir sey dealmak istemiyorum. nasıl çözebilir bu işi önerileriniz nedir?

birde fabrika verileri son hızı 165 km.demiş. inanmayayım dimi?

Duster Laureate 1.6 16V 105 bg Euro 5 - 4x4

Opsiyon
    -Metalik Renk
    -Look Paketi (Krom renkli koruma kızakları, eteklikler, dikiz aynaları, tavan barları + Karartılmış arka camlar)
    -Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı)
    -Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    -Deri Döşeme Paketi (Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu)

Tam size göre. Linkini veriyorum.http://dacia.com.tr/page.aspx?id=714
    35 vermişken 40 verin paşalar gibi keyfine bakın..

ayrıca 4x4leri de 4x2 olarak kullanabiliyorsunuz onun tuşu var arabada.

• Arkadaşlar ben aracımla çok büyük bir kaza yaptı ve servis sadece dıştan görünümle araca 20 bin tl fiyat çıkardı. Ben bu aracı servisin dışında nerde yaptırabilirim bildiğiniz duster parçaları bulunan ve bana aracı bir kaç ay içerisinden çıkarabilecek eli düzgün bir tamirci biliyormusunuz. Önrebilirmsiiniz araç şuan izmir de ama istanbula da getirebiliriz yeter ki yapabilecek bir tamirci olsun. Araç önden ve tavandan hasarlı ama direklerde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halithalic

Arkadaşlar ben aracımla çok büyük bir kaza yaptı ve servis sadece dıştan görünümle araca 20 bin tl fiyat çıkardı. Ben bu aracı servisin dışında nerde yaptırabilirim bildiğiniz duster parçaları bulunan ve bana aracı bir kaç ay içerisinden çıkarabilecek eli düzgün bir tamirci biliyormusunuz. Önrebilirmsiiniz araç şuan izmir de ama istanbula da getirebiliriz yeter ki yapabilecek bir tamirci olsun. Araç önden ve tavandan hasarlı ama direklerde sorun yok

Geçmiş olsun kardeş... Anlaşılan kasko yoktu araçta...
  • Oncelikle gecmis olsun. Fotograf koyabilir misiniz? Saglamligi hakkinda gorus bildirebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben aracımla çok büyük bir kaza yaptı ve servis sadece dıştan görünümle araca 20 bin tl fiyat çıkardı. Ben bu aracı servisin dışında nerde yaptırabilirim bildiğiniz duster parçaları bulunan ve bana aracı bir kaç ay içerisinden çıkarabilecek eli düzgün bir tamirci biliyormusunuz. Önrebilirmsiiniz araç şuan izmir de ama istanbula da getirebiliriz yeter ki yapabilecek bir tamirci olsun. Araç önden ve tavandan hasarlı ama direklerde sorun yok

kaskosuz araca binilmez...

• quote:

quote:

quote:

kaskosuz araca binilmez...

Bencede kaskosuz araca binilmez... Hatta birde söz vardır : "Kaskosuz araca binecek kadar zengin değilim" derler...

Ama anlaşılan biniyorlar işte...

• quote:

quote:

Araçta kasko var arkadaşlar o konu da bir sıkıntımız yok. Ama kasko aracı perte çıkaracak biz de perte çıkardıktan sonra tekrar aynı aracı yaptırma taraftarıyız çünki aracın şuan ötv zamları ile birlikte araç 41-42 liraya geliyo ve bizde bu yüzden aracı satmak istemiyoruz aracı kasko perte çıkarsın önemli değil sonuçta araç bizim aracımız biz de sigortadan tekrar satın alıp yaptırmak istiyorum bu yüzden bana istediğim parçayı orjinal- yada yan sanayi gönderebilecek bir tamirci yada parçacı arıyorum

• quote:

Oncelikle gecmis olsun. Fotograf koyabilir misiniz? Saglamligi hakkinda gorus bildirebilir misiniz?

Fotoğrafları yüklerim arkadaşlar fırsatını bulduğum da çünki resimler evde ki laptop um da ama aracın hava yastıkları açılmadı servise nedenini sorduğumuz da şaseye zarar gelmediği için diyor ama aracın önü resmen pert ve üstten alttan baktığımız da araca radyatör motora kadar dayanmış duruyor ve motorun üst taradında ki plastik varya o bile ikiye ayrılmış nasıl oluyo da havayastıkları açılmadı anlamadık....... Araç daha ne kadar hasar alması gerekiyo ki zaten iş şaseye kadar dayansa havayastığı açılsa bile adam ölür allah korusun bana bu biraz saçmalık olarak geldi. Ayrıca araçta kaput tampon kalmadı zaten çünki katıra çarptık araba ile ve aracın kaputundan indirildi katır. Yani önceden 110 ile çapıp kaput dahil tavana kadar yamuldu arabanın ve ön düzen de de motora kadar dayandı daha ne olsun. Şimdi bize istediğimiz parçayı temin edebilecek bir parçacı yada tamirci lazım var mı bu konu da bana yardımcı olabilecek birileri

• quote:

quote:

Oncelikle gecmis olsun. Fotograf koyabilir misiniz? Saglamligi hakkinda gorus bildirebilir misiniz?

Fotoğrafları yüklerim arkadaşlar fırsatını bulduğum da çünki resimler evde ki laptop um da ama aracın hava yastıkları açılmadı servise nedenini sorduğumuz da şaseye zarar gelmediği için diyor ama aracın önü resmen pert ve üstten alttan baktığımız da araca radyatör motora kadar dayanmış duruyor ve motorun üst taradında ki plastik varya o bile ikiye ayrılmış nasıl oluyo da havayastıkları açılmadı anlamadık....... Araç daha ne kadar hasar alması gerekiyo ki zaten iş şaseye kadar dayansa havayastığı açılsa bile adam ölür allah korusun bana bu biraz saçmalık olarak geldi. Ayrıca araçta kaput tampon kalmadı zaten çünki katıra çarptık araba ile ve aracın kaputundan indirildi katır. Yani önceden 110 ile çapıp kaput dahil tavana kadar yamuldu arabanın ve ön düzen de de motora kadar dayandı daha ne olsun. Şimdi bize istediğimiz parçayı temin edebilecek bir parçacı yada tamirci lazım var mı bu konu da bana yardımcı olabilecek birileri

emniyet kemeri takılı mıydı sizin kaza esnasında?
    eğer takılı değilse hava yastıkları açılmaz renoda haberiniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.