Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
22
Favori
344.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lervolerto

dün itabiyle tüm Duster modelleri 1.500tl zamlandı, şu ön konsolu değiştirseler de zammın hakkını verseler alacağım bir duster takipteyim.

Bildiğim kadarıyla "Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4" modeli yoktu yeni mi eklendi acaba modellere?

Evet, 4x4 Ambiance 90bg'lik yeni eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

dün itabiyle tüm Duster modelleri 1.500tl zamlandı, şu ön konsolu değiştirseler de zammın hakkını verseler alacağım bir duster takipteyim.

Bildiğim kadarıyla "Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4" modeli yoktu yeni mi eklendi acaba modellere?

Evet, 4x4 Ambiance 90bg'lik yeni eklendi.

Teşekkür ederim,

şimdi uygun fiyatla denk getirmeye kaldı iş 36.000tl bütçe ile takipteyim acelemiz yok, bir de ön konsol falan güncellense bal kaymak olur

• quote:

Orijinalden alıntı: inancveahlak

Aracım 2005 nissan almera hb. değiştirme zamanım geldi sanıyorum, bu güne dek hemen her marka aracım oldu, niyetimse, fiyat avantajından ötürü, yeni bir Dacia Duster almak, şimdiki düşüncem benzinli alıp, kalite bir marka sıralı sittem LPG taktırmak, bu sorun olurmu, arazi aracı düşünmüyorum 2x4 yeterli olur, kırsal kesime gitsemde alt yüksekiği avantajı yeterli sanırım, otobanda kullanımı sıkıntı veriyormu, fikirlerinizi alabilirmiyim.

Yukarıdaki alıntımda durumu izah ettim ve DUSTER almaya karar verdim, benzinli alıp sıralı gazmı taktırsam yoksa diselmi alsam ona karar veremedim, aracı sehirde ve uzun yolda kullanmayı düşünüyorum, 4x4 e ihtiyacım olacağını sanmıyorum, 4x2 almayı düşünüyorum, sıralı gazla kullanan arkadaş varmı acaba, sıkıntı yaşanırmı. elimdeki araç 2005 Nissan Almera ve sıralı gaz sistemi var, beş yıldır hiçbir problem yaşamadım, çekiş performansıda gayet iyi, benzinle aynı gibi.

• quote:

quote:

Aracım 2005 nissan almera hb. değiştirme zamanım geldi sanıyorum, bu güne dek hemen her marka aracım oldu, niyetimse, fiyat avantajından ötürü, yeni bir Dacia Duster almak, şimdiki düşüncem benzinli alıp, kalite bir marka sıralı sittem LPG taktırmak, bu sorun olurmu, arazi aracı düşünmüyorum 2x4 yeterli olur, kırsal kesime gitsemde alt yüksekiği avantajı yeterli sanırım, otobanda kullanımı sıkıntı veriyormu, fikirlerinizi alabilirmiyim.

Yukarıdaki alıntımda durumu izah ettim ve DUSTER almaya karar verdim, benzinli alıp sıralı gazmı taktırsam yoksa diselmi alsam ona karar veremedim, aracı sehirde ve uzun yolda kullanmayı düşünüyorum, 4x4 e ihtiyacım olacağını sanmıyorum, 4x2 almayı düşünüyorum, sıralı gazla kullanan arkadaş varmı acaba, sıkıntı yaşanırmı. elimdeki araç 2005 Nissan Almera ve sıralı gaz sistemi var, beş yıldır hiçbir problem yaşamadım, çekiş performansıda gayet iyi, benzinle aynı gibi.

Dizel almak daha iyi bence, dizelin gücü ve torkunu LPG'de bulmak biraz zor. Ayrıca daha az yakar LPG'ye göre. Ama güç çok önemli değil diyorsanız Renault motorlarında LPG gayet uyumlu çalışıyor, bundan yana hiç sorununuz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: redcheek99

bugünlerde yolların durumunu görünce keşke dusterım olsaydı dedim. ne bolu dağı dinlerdi nede gerede. sadece kışın seyahat edenler için bile bu araç bu fiyata alınır. bu kış yetişmez ama gelecek kışa dusterla girerim inş. bu arada herkesteki genel kanı araç motor , dış görünüm, performans açısından yeterli sadece iç tasarımdan çok eleştiri alıyor. gerçekten katılıyorum. 45000 tl lik aracın 17 000 tl lik logandan farklı olması gerekirdi kesinlikle.

Alıntıları Göster
    bence dacia araba konusunda çalışmalı her modeli bom boş klima bile yokkkkkk

• quote:

quote:

Renault motorları LPG ile fazla sorun yaşamıyorlar gördüğüm kadarıyla. Arkadaşın babasında Clio 1.4 LPG var ort 7lt/100km gaz yakıyor. Duster Benzinli dizel fiat farkı 5.000tl- 6.000tl 4x2 4x4 fiyat farkı ise 3.400 - 4.000tl bu durumda en mantıklı ve ekonomik seçim 4x4 Benzinli almak. Kısmet olursa orta vadede 4x4 bir Duster satın almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Renault motorları LPG ile fazla sorun yaşamıyorlar gördüğüm kadarıyla. Arkadaşın babasında Clio 1.4 LPG var ort 7lt/100km gaz yakıyor. Duster Benzinli dizel fiat farkı 5.000tl- 6.000tl 4x2 4x4 fiyat farkı ise 3.400 - 4.000tl bu durumda en mantıklı ve ekonomik seçim 4x4 Benzinli almak. Kısmet olursa orta vadede 4x4 bir Duster satın almayı düşünüyorum.

Şehir içi ve otoyolda kullanacağıma göre, 4x4 almamın anlamsız olduğunu düşünüyorum,aracın fiyatından geçtik,4x4 lerin yakıt tüketimide yüksek, benzinli 4x2 alıp,sralı gaz taktırmayı düşünüyorum, araç boş ağırlıklarıda 100 kg civarı düşük, 4x2 lerde başka eksik özelliklerdemi var acaba, fark sadece arazili olması değilse tekrar değerlendirmem gerek. haa neden Duster derseniz alt yüksekliği önemli benim için,görnümde fena değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inancveahlak -- 10 Eylül 2011; 13:28:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şehir içi ve otoyolda kullanacağıma göre, 4x4 almamın anlamsız olduğunu düşünüyorum,aracın fiyatından geçtik,4x4 lerin yakıt tüketimide yüksek, benzinli 4x2 alıp,sralı gaz taktırmayı düşünüyorum, araç boş ağırlıklarıda 100 kg civarı düşük, 4x2 lerde başka eksik özelliklerdemi var acaba, fark sadece arazili olması değilse tekrar değerlendirmem gerek. haa neden Duster derseniz alt yüksekliği önemli benim için,görnümde fena değil...

Alıntıları Göster
    Bayide incelediğim kadarıyla 4x4 lerin bağajı 4x2 lerden az daha küçük,

4x4 lerde Diferansiyel kilidi mevcut ve 6 ileri vitese sahip.

Evet 4x4 daha çok tüketime sahip ama şehir içi 2 çeker kullanıldığında çok tüketmeyeceğini düşünüyorum yine de kullanan arkadaşlar gerçek biliyi verecekerdir.

• bu aracı aldım 15 dci lac. marka 4x2 sini hiç yorulmadı izmir istanbul orda samsun trabzon tekrar izmir 12 günde yakıt cimrsi diyebilirim bagaj hacmini söylemiyorum bende doblo vardı ama şimdi ekonomik hemde suv(yarıyarıya)
    almış oldum ucuz araba bence biraz güvenlik artsa esp+airbag biraz da ön konsolda çalışsalar türkiyede bu araba durduramazlar ben yakında ön konsola navigasyon enterre edecem onu ekleyin ce fotoları gönderirim herkese tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENFESEGE

bu aracı aldım 15 dci lac. marka 4x2 sini hiç yorulmadı izmir istanbul orda samsun trabzon tekrar izmir 12 günde yakıt cimrsi diyebilirim bagaj hacmini söylemiyorum bende doblo vardı ama şimdi ekonomik hemde suv(yarıyarıya)
    almış oldum ucuz araba bence biraz güvenlik artsa esp+airbag biraz da ön konsolda çalışsalar türkiyede bu araba durduramazlar ben yakında ön konsola navigasyon enterre edecem onu ekleyin ce fotoları gönderirim herkese tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun

Sıfır mı aldınız, ikinci el mi ? araç kaç model ve size kaç liraya mal oldu? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum, ortalama ne kadar yakıt tükettiniz?

• quote:

quote:

bu aracı aldım 15 dci lac. marka 4x2 sini hiç yorulmadı izmir istanbul orda samsun trabzon tekrar izmir 12 günde yakıt cimrsi diyebilirim bagaj hacmini söylemiyorum bende doblo vardı ama şimdi ekonomik hemde suv(yarıyarıya)

Hayırlı olsun

Sıfır mı aldınız, ikinci el mi ? araç kaç model ve size kaç liraya mal oldu? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum, ortalama ne kadar yakıt tükettiniz?

Evet ortalama ne kadar yakıt tükettiniz ?

• quote:

Hayırlı olsun

Sıfır mı aldınız, ikinci el mi ? araç kaç model ve size kaç liraya mal oldu? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum, ortalama ne kadar yakıt tükettin

700 lira tüketti km olarak 3200 civarı yol gittim siz hesaplayın laureate 1.5 dci 4x2 ile yaptım arabada bagaj silme dolu olarak
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun

Sıfır mı aldınız, ikinci el mi ? araç kaç model ve size kaç liraya mal oldu? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum, ortalama ne kadar yakıt tükettin

700 lira tüketti km olarak 3200 civarı yol gittim siz hesaplayın laureate 1.5 dci 4x2 ile yaptım arabada bagaj silme dolu olarak

Alıntıları Göster
    2010 yılını dacia duster laureate 1.5 dci 4x2 2.elini pazarlıkla 29000 aldım dacia serviste ağır bakıma soktum gerek yoktu ama yine yola çıkacam diye birde entegre navigasyon ekletim port bagajda aldım ama boşuna para verdim herşeyi aldı bagaj
    servise 800 lira vermedim okadar ucuz oldu navigasyonu 600 dolara mal oldu ama tabi ben interneten geri görüş kamerası falanda bulunca arkadaşımım captivasında farkı olmadı fiyat ortada eğer yakalarsan 2012 şubattta kardeşimede alacaz inşallah bir duster ama çok birşey beklemeyin
    ben qaskai falanda bindim captivayada aynı yolu bende sonra captiva
    yapacak onanda bakalım ne kadar yakacak
    biz şahilere tofaşlar tuning yaparken 2000tl
    civarı ses sistemi takan miletiz buna harcadım bu parayı ben süper oldu
    ben palio(1,2) da indim buna bindim benim için önemli olan ekonomi diyenler için bu araba

• quote:

2010 yılını dacia duster laureate 1.5 dci 4x2 2.elini pazarlıkla 29000 aldım dacia serviste ağır bakıma soktum gerek yoktu ama yine yola çıkacam diye birde entegre navigasyon ekletim port bagajda aldım ama boşuna para verdim herşeyi aldı bagaj
    servise 800 lira vermedim okadar ucuz oldu navigasyonu 600 dolara mal oldu ama tabi ben interneten geri görüş kamerası falanda bulunca arkadaşımım captivasında farkı olmadı fiyat ortada eğer yakalarsan 2012 şubattta kardeşimede alacaz inşallah bir duster ama çok birşey beklemeyin
    ben qaskai falanda bindim captivayada aynı yolu bende sonra captiva
    yapacak onanda bakalım ne kadar yakacak
    biz şahilere tofaşlar tuning yaparken 2000tl
    civarı ses sistemi takan miletiz buna harcadım bu parayı ben süper oldu
    ben palio(1,2) da indim buna bindim benim için önemli olan ekonomi diyenler için bu araba

Alıntıları Göster
    km de ortalama 22 kuruş yakmışsınız 100kmde ortalama yaklaşık 5.9lt

tahminimden fazla yakıt tüketimi olmuş tabi kullanım şartlarınızda önemli dağ bayır gezdiyseniz çok yakması olağandır.

çok uygun fiyata almışsınız tekrar hayırlı olsun

entegre navigasyondan bahsetmişsiniz nerede taktırdınız? konsolmu değişti ? fotoğraf yüklemeniz mümkün olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Aynen öyle. 105'lik dizel motor çok güzel. Full olanı 6 ileri vites ve 4 çeker. ESP bitek bunda eklenbiliyor. Motor güzel. Kaporta, donanım, sağlamlık, konfor ve güvenlik kofti. Bunlar da olsaydı zaten kaşkay olurdu araç. Yani bunları baştan bilerek alırsanız bişey olmaz. Ama sonradan cam suyu sıkınca silecek çalışmayınca sorun edebilirsiniz. Şimdi düzeldi mi bilmiyorum.

Sağlamlık'ın neresi kofti; yukarıdaki arazide yarışan Duster'ların hepsi standart alt mekanikle yarışıyorlar, kaç araç bu şekilde standart yarışabiliyor. Konfor da hakeza öyle; size şunu söyleyebilirim hatta iddia ediyorum sıfır km çoğu SUV araçtan daha konforludur. Piyasada olan QQ, Tiguan, Yeti, Sportage, Santa Fe, İx35 ile bozuk yola bir girin de Duster'ın ne kadar konforlu ve tıkırtısız bir araç olduğunu daha iyi anlarsınız. Asfaltta tüm araçlar konforludur önemli olan bu tür araçları arazide ve stabilize bozuk yolda test etmek. Donanım meselesine gelince 50.000TL'yi verince gayet iyi donanımlı satın alabiliyorsunuz, paraya bakıyor yani. Ha tabi bluetoothlu ve navigasyonlu teybi, katlanır aynaları, panaromik cam tavanı yok bunlar da olmazsa olmazlar değil. Kaportanın ise nesi kötü anlamadım, kalın mı olması gerekiyordu kaportanın. Hangi yüzyılda yaşıyoruz acaba. Araçta standart ESP olmadığı için 3 yıldız almıştır aksi halde tüm modellerde standart olsaydı 4 yıldızlık bir araç.

Alıntıları Göster
    "DACİA DUSTER VAN" TİCARETİN YENİ GÖZDESİ :)

http://forum.donanimhaber.com/m_52672549/tm.htm

bi bakın....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

"DACİA DUSTER VAN" TİCARETİN YENİ GÖZDESİ :)

http://forum.donanimhaber.com/m_52672549/tm.htm

bi bakın....

Alıntıları Göster
    hocam arkadaşın captıvasında çıkan biraz sırıtsada güzel durdu araba şimdi kardeşimde çekince gönderirim oto tunigçiler ayarlıyor paraya göre uyuyor tabi

• quote:

hocam arkadaşın captıvasında çıkan biraz sırıtsada güzel durdu araba şimdi kardeşimde çekince gönderirim oto tunigçiler ayarlıyor paraya göre uyuyor tabi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu 4x2 lerin bizim kullandığımız binek araçlardan bir farkı var mı. Örneğin sembol 4x2 diye mi geçiyor. Farkı varsa nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bars2010

arkadaşlar bu 4x2 lerin bizim kullandığımız binek araçlardan bir farkı var mı. Örneğin sembol 4x2 diye mi geçiyor. Farkı varsa nedir acaba?

fark yok hatta iç genişliğinin Dacia logan ile aynı olduğunu söyleyenler var ama yüyür aksamda yüksekliğin haricinde fark yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bars2010

fark yok hatta iç genişliğinin Dacia logan ile aynı olduğunu söyleyenler var ama yüyür aksamda yüksekliğin haricinde fark yok

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: LaZsTyL

Alıntıları Göster
    Merhabalar... Bende 14 Ekim 2011 tarihi itibari ile Dacia Duster aldım. Aldığım model, Dacia Duster Laureate 4x2 1,5 dCi Look Paketli, platin gri...

Şu an itibari ile, yani, 20 gün filan oldu işte; çok çok çok ama çok memnunum. Bu arada "sen arabaya binmemişsin daha" gibi yorumlar gelebilir. Saygıyla karşılarım. Eski arabam, 2004 model Dizel Albea idi. Ona oranla mükemmel derecede rahat geldi.

Sorular varsa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.