Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu duster dan alacağız babam için.ama bilmem gereken birşey var ve bunu acele bilmem gerekiyor.
    bu aracın 4x4 ünü 2 çeker olarak kullandığımızda ne kadar yakıyor??
    yani 4x2 araçla arasında bi fark yada belirgin bi fark var mı?
    sonuçta vites sistemi nasıl işliyor ve 110bg motor daha fazla mı yakıyor 85 bg e göre,bunları bilmem lazım.
    çünkü ESP böyle bi araç için gerekli gibi ama bunun içinde 7 milyar fazla vermeye değermi bilmiyorum??
    beni acele aydınlatrsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halithalic

quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

Arkadaşlar ben aracımla çok büyük bir kaza yaptı ve servis sadece dıştan görünümle araca 20 bin tl fiyat çıkardı. Ben bu aracı servisin dışında nerde yaptırabilirim bildiğiniz duster parçaları bulunan ve bana aracı bir kaç ay içerisinden çıkarabilecek eli düzgün bir tamirci biliyormusunuz. Önrebilirmsiiniz araç şuan izmir de ama istanbula da getirebiliriz yeter ki yapabilecek bir tamirci olsun. Araç önden ve tavandan hasarlı ama direklerde sorun yok

Geçmiş olsun kardeş... Anlaşılan kasko yoktu araçta...

Araçta kasko var arkadaşlar o konu da bir sıkıntımız yok. Ama kasko aracı perte çıkaracak biz de perte çıkardıktan sonra tekrar aynı aracı yaptırma taraftarıyız çünki aracın şuan ötv zamları ile birlikte araç 41-42 liraya geliyo ve bizde bu yüzden aracı satmak istemiyoruz aracı kasko perte çıkarsın önemli değil sonuçta araç bizim aracımız biz de sigortadan tekrar satın alıp yaptırmak istiyorum bu yüzden bana istediğim parçayı orjinal- yada yan sanayi gönderebilecek bir tamirci yada parçacı arıyorum

Bence yanlış yoldasınız. Şasedeki en ufak deformasyon bile aracın yoldaki stabilitesine olumsuz etki eder. Perte cıkacak durumdaki bir aracın tamir edilip yola cıkarılması yanlış. Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

Arkadaşlar ben aracımla çok büyük bir kaza yaptı ve servis sadece dıştan görünümle araca 20 bin tl fiyat çıkardı. Ben bu aracı servisin dışında nerde yaptırabilirim bildiğiniz duster parçaları bulunan ve bana aracı bir kaç ay içerisinden çıkarabilecek eli düzgün bir tamirci biliyormusunuz. Önrebilirmsiiniz araç şuan izmir de ama istanbula da getirebiliriz yeter ki yapabilecek bir tamirci olsun. Araç önden ve tavandan hasarlı ama direklerde sorun yok

Geçmiş olsun kardeş... Anlaşılan kasko yoktu araçta...

Araçta kasko var arkadaşlar o konu da bir sıkıntımız yok. Ama kasko aracı perte çıkaracak biz de perte çıkardıktan sonra tekrar aynı aracı yaptırma taraftarıyız çünki aracın şuan ötv zamları ile birlikte araç 41-42 liraya geliyo ve bizde bu yüzden aracı satmak istemiyoruz aracı kasko perte çıkarsın önemli değil sonuçta araç bizim aracımız biz de sigortadan tekrar satın alıp yaptırmak istiyorum bu yüzden bana istediğim parçayı orjinal- yada yan sanayi gönderebilecek bir tamirci yada parçacı arıyorum

Bence yanlış yoldasınız. Şasedeki en ufak deformasyon bile aracın yoldaki stabilitesine olumsuz etki eder. Perte cıkacak durumdaki bir aracın tamir edilip yola cıkarılması yanlış. Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin.

gözünüzü seveyim perte çıkan araba kullanılır mı? tabutta seyahat etmeye gerek yok.
    o durumda ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama o arabaya sigorta ne kadar fiyat çekecek acaba onu merak ediyorum?

• Arkadaşlar siteyi incelediğim , siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4
    Bu aracın Artılar +6 ileri vites +4X4
    Bu aracın Eksileri -Klima , -16" Alüminyum jantlar
    Bu eksileri giderirsek toplam fiyat 43.900TL

Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2
    Bu aracın Artılar +Klima , +16" Alüminyum jantlar, + Yol Bilgisayarı +Sis farları +Elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynaları +Elektrikli arka camlar
    Bu aracın Eksileri -4X4
    toplam fiyat 41.800TL

sizce hangisi?
  • Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg - 4x2 ben bunu aldim, henuz teslim almadim. plakasi cikiyor karar sizin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilloo

Arkadaşlar siteyi incelediğim , siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Bu aracın Artılar +Klima , +16" Alüminyum jantlar, + Yol Bilgisayarı +Sis farları +Elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynaları +Elektrikli arka camlar
    Bu aracın Eksileri -4X4
    toplam fiyat 41.800TL

sizce hangisi?

bunu kıyas bile etme. büyük bir yanılgıdasın.

tartışılmaz, kesinlikle dizel laureate 85 beygir.
    ikamet neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: asilloo

Arkadaşlar siteyi incelediğim , siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Bu aracın Eksileri -4X4
    toplam fiyat 41.800TL

sizce hangisi?

Kesinlikle Duster Ambiance 1.5 dCi 90 bg - 4x4
  • *XhsyPhoiDeus*
    ikamet adresim TRABZON, anlıyorum Laureate özellik bakımından çok güzel ancak sizce bu tür araç için 4X4 özelliği daha önemli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilloo -- 13 Aralık 2011; 20:44:59 >
  • Şehirde kullanıyorsanız, yılda birkaç gün birkaç sefer işinize yarayacak bir özellik olan 4x4 yerine,
    yazın her bindiğinizde faydalanacağınız kliması ve ayrıca şık görünüşü olan, daha az yakıt tüketen bir araç almak bana daha mantıklı geliyor.

Araç yüksek olduğu için, zaten arazi kabiliyetinin büyük kısmı buradan geliyor. 2 teker yerine 4 tekerden çekmesi ancak çok ekstrem durumlarda işinize yarar. bence çok gereksiz..
  • ben 4x4 olanı tercih ettim bir kere iki araçtaki farkliliklar sadece 4x4 olmasi degil biri tam arazi sartlarina göre tasarlanmış olması.Bundan kastım alt kaplamalarda ekstra yalıtım ve su geçirmezlik kullanılması alt metal kartel koruma ( 4x2 de plastik ),ve tamamen birbirinden bağımsız Mcperson süspansiyon sistemi (4x2)lerde arka aks bütün tek dingil ve bu da cukurları ve tümsekleri daha çok farketmek demek.Altinizdaki aracın ekstra 4x4 nissan mekanızması olduğunu da unutmayın.Geriye kaliyor kol dayama birkaç ıvır zıvır onları da taktırdım mis gibi oldu.Herkese tavsiye ederim ve 90 beygir de gayet fazlasıyla yetiyor daha rodajdayım fazla basamıyorum gaza ama bu bile cok yeterli seri kalkıyor.
  • 4x4 ü ne yapacaksınız?

çal mağarasına mı çıkacaksınız? biz oraya clio'yla bile çıktık.
    merak etmeyin 4x4 gereken yerlerde 4x2 dizel de sizi ileri derecede idare eder.

laureate'deki donanım ve konfor'u bence 4x4 özelliğine değişmeyin..

ha, hem laureate hem 4x4 110bg dizel alacaksanız işte o zaman şapka çıkartırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmel

ben 4x4 olanı tercih ettim bir kere iki araçtaki farkliliklar sadece 4x4 olmasi degil biri tam arazi sartlarina göre tasarlanmış olması.Bundan kastım alt kaplamalarda ekstra yalıtım ve su geçirmezlik kullanılması alt metal kartel koruma ( 4x2 de plastik ),ve tamamen birbirinden bağımsız Mcperson süspansiyon sistemi (4x2)lerde arka aks bütün tek dingil ve bu da cukurları ve tümsekleri daha çok farketmek demek.Altinizdaki aracın ekstra 4x4 nissan mekanızması olduğunu da unutmayın.Geriye kaliyor kol dayama birkaç ıvır zıvır onları da taktırdım mis gibi oldu.Herkese tavsiye ederim ve 90 beygir de gayet fazlasıyla yetiyor daha rodajdayım fazla basamıyorum gaza ama bu bile cok yeterli seri kalkıyor.

elektrikli ısıtlamı aynalar, otomatik camalr, yükseklik ayarlı koltuklar direksiyon, 4x15w hoparlörler

vs. vs. arabayı 2-3 kişi kullanacaksanız bu ayarlar önemli. ama tek kişi kullanacaksa bu özellikler es geçilebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

ben 4x4 olanı tercih ettim bir kere iki araçtaki farkliliklar sadece 4x4 olmasi degil biri tam arazi sartlarina göre tasarlanmış olması.Bundan kastım alt kaplamalarda ekstra yalıtım ve su geçirmezlik kullanılması alt metal kartel koruma ( 4x2 de plastik ),ve tamamen birbirinden bağımsız Mcperson süspansiyon sistemi (4x2)lerde arka aks bütün tek dingil ve bu da cukurları ve tümsekleri daha çok farketmek demek.Altinizdaki aracın ekstra 4x4 nissan mekanızması olduğunu da unutmayın.Geriye kaliyor kol dayama birkaç ıvır zıvır onları da taktırdım mis gibi oldu.Herkese tavsiye ederim ve 90 beygir de gayet fazlasıyla yetiyor daha rodajdayım fazla basamıyorum gaza ama bu bile cok yeterli seri kalkıyor.

elektrikli ısıtlamı aynalar, otomatik camalr, yükseklik ayarlı koltuklar direksiyon, 4x15w hoparlörler

vs. vs. arabayı 2-3 kişi kullanacaksanız bu ayarlar önemli. ama tek kişi kullanacaksa bu özellikler es geçilebilir..

camlar önde zaten otomatik sürücü koltuğu zaten yükseklik ayarlı,Direksiyondan kumandalı radyo CD MP3 4x15W zaten var üstelik ben 650 tl daha verip Xetec DTM-7372
    3.5 (inch) Kendinden Ekranlı
    Navigasyonlu
    Radyo/CD/MP3/VCD/DVD/DİVX/TV
    USB ve HAFIZA KARTI GİRİŞLİ
    BLUETOOTH'LU
    Kumandalı Oto Teybi aldım ve şimdi sorarım aradaki 7000-8000 TLye değer mi?

• bu son yazdığım 7-8000 TL lik fark da yanlış anlaşılmasın 4x4 110 Bg Lauretta için söylenmistir.Burda tabiki 110 beygir güzeldir ve arazide offroad yarış meraklıları için olması gerekendir.Ama benim gibi hafta sonları dağ yollarına vuran biri için 4x4 90 da fazlasıyla işimi görüyor.
  • quote:

4x4 ü ne yapacaksınız?

4x4 birtek çal mağarası için mi alınır? Türkiyede
  • merhabalar arkadaşlar,

kayınbabam da bugün aldı 4X2 Lauraete 1.5 DCI,
    sadece koltuklar deri değil, diğer tüm opsiyonel özellikleri almış.
    2012 ilk dönem vergisi ve de trafik sigortası ile ön konsol navigayon hediyesi ile 43.000TL ye mal etmiş,
    fiyat nasıl, yeni alan arkadaşlara göre?

bu arada bende 2008 c4 dizel mcp var,
    benim araç 112bg 240 tork 6 ileri,
    bu arabaya 85beygir 200tork 5 ileri yetiyor mu yahu?
  • quote:

quote:

4x4 ü ne yapacaksınız?

4x4 birtek çal mağarası için mi alınır? Türkiyede

lafın gelişi kardeşim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

merhabalar arkadaşlar,

2012 ilk dönem vergisi ve de trafik sigortası ile ön konsol navigayon hediyesi ile 43.000TL ye mal etmiş,

fiyat güzel.
    o motor ona yetiyor. renonun dizel motorları kendini kanıtlamıştır.
    hem eminim o jip sizinkinden az yakar...

10 numara araç hayırlı olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

merhabalar arkadaşlar,

fiyat güzel.
    o motor ona yetiyor. renonun dizel motorları kendini kanıtlamıştır.
    hem eminim o jip sizinkinden az yakar...

10 numara araç hayırlı olsun...

teşekkürler ama motor olarak c4 ile dusteri kesinlikle kıyaslamam!

1.6 240 tork 1600 motor keyfi gerçekten daha hoş, 2011 dizel golf kullanan bir arkadaşımın yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 17 Aralık 2011; 13:21:54 >

• Tabi kıyaslanmaz..
    BEn sadece yakıt olarak kıyas ettim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.