Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2wd modunda 50 km/h hızla giderken 200 metre ileride çamurlu yol görünce aynı hızda Auto konumuna geçebilir miyiz, durup da mı Auto'ya geçirmeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamegane

2wd modunda 50 km/h hızla giderken 200 metre ileride çamurlu yol görünce aynı hızda Auto konumuna geçebilir miyiz, durup da mı Auto'ya geçirmeliyiz?

Durmanıza gerek yok hareket halindeyken tüm geçişleri yapabilirsiniz. Servis kitapçığında da aynısı yazıyor zaten
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN 4X2 LAUREATA 1.5 ARAÇ SAHİPLERİ ARAÇ HAKKINDA BİLGİ VERMELERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ YENİ ARAÇ ALANLAR MERAK EDİYOR PERFORMANS KONUSUDA ÖNEMLİ TABİKİ.TEŞEKKÜRLER.
  • Dacia'nın ikinci eli satışı konusunda yorumda bulunan arkdşlara teşekkürler. Bence Duster'ın kendini kanıtlaması için biraz daha zamanı var. Peki Duster'ı yakından inceleyen arkdşlar sizde şu durumu görmüşsünüzdür.Geçen Dacia bayiine gidip arabanın etrafında bir tur attım ve görünüşü cidden hoşuma gitti. Derken elimi kapıya bir attım ki tüm o beğeniyi götürdü o incecik resmen kağıt kadar hafif kapı..Kalitesizlik mi ucuz etin yahnisi mi ne dersiniz? Ben büyük beklentilerle gitmedim ama bari kapı dediğin kapı gibi olmalı ..Herkesin dikkatini çekmiştir bu durum. Aynı hissi yaşayan arkdşlar siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raysu

ARKADAŞLAR LÜTFEN 4X2 LAUREATA 1.5 ARAÇ SAHİPLERİ ARAÇ HAKKINDA BİLGİ VERMELERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ YENİ ARAÇ ALANLAR MERAK EDİYOR PERFORMANS KONUSUDA ÖNEMLİ TABİKİ.TEŞEKKÜRLER.

ben 4x2 beyaz look paketli sigorta dahil anahtar teslim 37.500 tl'ye anlaştım

siz hangi paketli hangi renk neye anlaştınız

sayın raysu
  • quote:

Orijinalden alıntı: worthy06

Dacia'nın ikinci eli satışı konusunda yorumda bulunan arkdşlara teşekkürler. Bence Duster'ın kendini kanıtlaması için biraz daha zamanı var. Peki Duster'ı yakından inceleyen arkdşlar sizde şu durumu görmüşsünüzdür.Geçen Dacia bayiine gidip arabanın etrafında bir tur attım ve görünüşü cidden hoşuma gitti. Derken elimi kapıya bir attım ki tüm o beğeniyi götürdü o incecik resmen kağıt kadar hafif kapı..Kalitesizlik mi ucuz etin yahnisi mi ne dersiniz? Ben büyük beklentilerle gitmedim ama bari kapı dediğin kapı gibi olmalı ..Herkesin dikkatini çekmiştir bu durum. Aynı hissi yaşayan arkdşlar siz ne düşünüyorsunuz?

o doğrudur onda şaşıcak bir şey yok bu gün suzuki vitaralara binin onlarında kapısı kağıt gibidir genelde ucuz arazi araçlarında ucuz olmasının temel etkenleri oluyor bu gibi.. tank gibi araba istedinizmide arazi araç sektöründe fiyatlar 100 bin tl lerden açılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: rgulseven

xsayın raysu

sayın rgulseven ben 4x2 siyah renk look paket,güvenlik paketi,direksiyon ile vites deri ve sigorta dahil 38.000 tl' anlaştım.

hayırlı günler dilerim.
  • quote:

quote:

xsayın raysu

sayın rgulseven ben 4x2 siyah renk look paket,güvenlik paketi,direksiyon ile vites deri ve sigorta dahil 38.000 tl' anlaştım.

hayırlı günler dilerim.

hangi bayiden aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
    çünkü sizin aldığınız fiyat gerçekten çok uygun bende ona göre anlaştığım bayi ile görüşeceğim
  • hayret birşey ya fiyatlar değişiklik gösteriyor bize look paketsiz laureetteye 36,900 çektiler 4*2 dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex108

hayret birşey ya fiyatlar değişiklik gösteriyor bize look paketsiz laureetteye 36,900 çektiler 4*2 dizel

Sayın Alex108

Sizin o fiyatı almanız normal look paketli alsanızda yapacakları son fiyat 37.900 olacaktır

Benim eşim renault bayisinde çalıştığı için personel indiirmi gibi bir indirim almış bulunmaktayım

ama raysu arkadaşımız gerçekten harika bir fiyat almış o ne indirimi almış bilmiyorum ama :)
  • quote:

quote:

hayret birşey ya fiyatlar değişiklik gösteriyor bize look paketsiz laureetteye 36,900 çektiler 4*2 dizel

Sayın Alex108

Sizin o fiyatı almanız normal look paketli alsanızda yapacakları son fiyat 37.900 olacaktır

Benim eşim renault bayisinde çalıştığı için personel indiirmi gibi bir indirim almış bulunmaktayım

ama raysu arkadaşımız gerçekten harika bir fiyat almış o ne indirimi almış bilmiyorum ama :)

Sayın Arkadaşlar,

Hepimiz kendimize göre fiyatlar almış durumdayız.Allah kazasız belesız kullanmayı hepimize nasip etsin.Ben aldığım bayinin adını verme şansım yok çünkü özellikle bunu benden rica ettilekleri için kusuruma bakmayın lütfen.Ama şunu bilmenizi isterim aldığım fiyat aynen daha önce belirttiğim gibidir.

• quote:

quote:

quote:

Sayın Alex108

Sayın Arkadaşlar,

Hepimiz kendimize göre fiyatlar almış durumdayız.Allah kazasız belesız kullanmayı hepimize nasip etsin.Ben aldığım bayinin adını verme şansım yok çünkü özellikle bunu benden rica ettilekleri için kusuruma bakmayın lütfen.Ama şunu bilmenizi isterim aldığım fiyat aynen daha önce belirttiğim gibidir.

Sayın Raysu

Amin. Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• Sayın Raysu

Amin. Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

inşallah herkeze kazasız belasız kullanmayaı rabbim nasip etsin.
  • Arkadaşlar, dün kardeşim için bir kaç bayi dolaştık. 1.5 DCI 4x2 laurate donanım +look paket+yan havayastığı+deri direksiyon için 38000 e bırakıyolar. Ancak kardeşim kahverengi istiyo. Ama bayiler beyaz ve siyah olduğunu artık kahverengi gelmediğini söyliyo.Oysa yollarda ben kahverengi çok gördüm.
    Bu konuda bilginiz var mı?
  • duster`in emsali olan arabayi ben bulamadim acikcasi, emsali oldugunu dusundugunuz arabalarla hep beraber karsilastiralim, fiyat/performans olarak.

Ben de DUSTER ıçok ümitle bekledim orta ve düşük gelirli sınıfın jipi olacak diye ama olmazsa olmaz bazı özellikleri pakete koyunca fiyat 45000-50000 e doğru çıkıyor ve o zamanda başka jipler ortaya çıkıyor .
    Mesela Wolksvagen TİGUAN gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossek

duster`in emsali olan arabayi ben bulamadim acikcasi, emsali oldugunu dusundugunuz arabalarla hep beraber karsilastiralim, fiyat/performans olarak.

Ben de DUSTER ıçok ümitle bekledim orta ve düşük gelirli sınıfın jipi olacak diye ama olmazsa olmaz bazı özellikleri pakete koyunca fiyat 45000-50000 e doğru çıkıyor ve o zamanda başka jipler ortaya çıkıyor .

şimdi bakınız karıştırdığınız bir şey var arazi araçları maliyet açısından zaten pahalı araçlardır ama bizim insanımız araçları kıyaslama yaparken illa arazi aracıyla gider kelalaka bir binek aracı kıyaslar utanmasa scooterla kıyaslıycak sadece kendi kafasındaki fiyata aracı düşürebilmek için tamamen ego tatmini.. lafım size değil sizin karıştrıdığınız yer ise şu şimdi duster dedik dizel dedik 4x4 dedik.. 50 bine zaten duster yok abartmayalım 45 bini geçmiyor fahişçi belki bir kaç galeri kafasına göre fiyat çekmiş olabilir ama benim eylülde full +full deri paket dışında her şey dağil esp+asr spor çıtalar aldığım fiyat 44 bin tl idi..

konumuz buda değil şimdi o fiyatlara çıkdıkmı diyorsunuzki tiguan var hatta ben ekleme yapıyım sportage da var 52 bintl ye giriş fiyatı.. şimdi tiguan dediğiniz aracın bu gün 2011 modeli 55 bin tl anahtar teslim fiyatı oda altını çizelim hep beraber 1.4 Tsi benzinli yani ve 4x2 bu gün kia sportage dediğimiz aracın anahtar teslim fiyatı 52bin tl oda 1.6 benzinlisi bakınız dikkatinizi çekerim kıyaslama yaparken laf olsun diye yapmayalım..

madem 45 bin tl ye duster dizel 4x4 alıyoruz o zaman karşısında da gene dizel gene 4x4 kendi sınıfından bir araç olmalı.. o zaman şimdi sizin kıyaslamaya tekrar dönelim ve doğrusunu yapalım tiguanın 2.0 dizeli ne kadar anahtar teslim fiyatı 82bin tl.. kia sportage 2.0 dizeli ne kadar 85bin tl..
    şimdi sorarım size 82 bin tl 85 bin tl nerde 45 bin tl nerde nerdeyse yarı iki duster fiyatına şu araçlardan bir tane alıyorsunuz...

Eğer tiguannın benziliyse yani 1.4 tsi ile sportage ın 1.6 benzinlisine eş değer duster kıyaslıycaksanız o zaman dusterında 1.6 4x4 benzinli full+full modelini kıyaslıycaksınız onunda fiyatı 37 bin tl.. şimdi tekrar sorarım nerde 52bin tl 55 bin tl nerde 37 bin tl.. arada kocaman nerden baksanız 15 bin tl ila 18 bin tl arasında bir binek aracı fiyatında bir fiyat farkı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

duster`in emsali olan arabayi ben bulamadim acikcasi, emsali oldugunu dusundugunuz arabalarla hep beraber karsilastiralim, fiyat/performans olarak.

şimdi bakınız karıştırdığınız bir şey var arazi araçları maliyet açısından zaten pahalı araçlardır ama bizim insanımız araçları kıyaslama yaparken illa arazi aracıyla gider kelalaka bir binek aracı kıyaslar utanmasa scooterla kıyaslıycak sadece kendi kafasındaki fiyata aracı düşürebilmek için tamamen ego tatmini.. lafım size değil sizin karıştrıdığınız yer ise şu şimdi duster dedik dizel dedik 4x4 dedik.. 50 bine zaten duster yok abartmayalım 45 bini geçmiyor fahişçi belki bir kaç galeri kafasına göre fiyat çekmiş olabilir ama benim eylülde full +full deri paket dışında her şey dağil esp+asr spor çıtalar aldığım fiyat 44 bin tl idi..

konumuz buda değil şimdi o fiyatlara çıkdıkmı diyorsunuzki tiguan var hatta ben ekleme yapıyım sportage da var 52 bintl ye giriş fiyatı.. şimdi tiguan dediğiniz aracın bu gün 2011 modeli 55 bin tl anahtar teslim fiyatı oda altını çizelim hep beraber 1.4 Tsi benzinli yani ve 4x2 bu gün kia sportage dediğimiz aracın anahtar teslim fiyatı 52bin tl oda 1.6 benzinlisi bakınız dikkatinizi çekerim kıyaslama yaparken laf olsun diye yapmayalım..

madem 45 bin tl ye duster dizel 4x4 alıyoruz o zaman karşısında da gene dizel gene 4x4 kendi sınıfından bir araç olmalı.. o zaman şimdi sizin kıyaslamaya tekrar dönelim ve doğrusunu yapalım tiguanın 2.0 dizeli ne kadar anahtar teslim fiyatı 82bin tl.. kia sportage 2.0 dizeli ne kadar 85bin tl..
    şimdi sorarım size 82 bin tl 85 bin tl nerde 45 bin tl nerde nerdeyse yarı iki duster fiyatına şu araçlardan bir tane alıyorsunuz...

Eğer tiguannın benziliyse yani 1.4 tsi ile sportage ın 1.6 benzinlisine eş değer duster kıyaslıycaksanız o zaman dusterında 1.6 4x4 benzinli full+full modelini kıyaslıycaksınız onunda fiyatı 37 bin tl.. şimdi tekrar sorarım nerde 52bin tl 55 bin tl nerde 37 bin tl.. arada kocaman nerden baksanız 15 bin tl ila 18 bin tl arasında bir binek aracı fiyatında bir fiyat farkı var..

evet benim de anlatmaya calistigim sey buydu, emsal olarak kendine yeni bir sinif yaratti yada sinifi icinde ayri bir yere oturdu duster.

duster crossover bir arac degil ama jip de degil sanki.

duster, qashqai, tiguan, sportage vs.

• Terios,Skoda Yeti, Toyota Urban Cruiser, Suzuki Vitara,Renault Koleos modelleri de var

DACIA DUSTER KULLANANLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

+9999

olay budur, ne zamandır anlatılmak istenen de budur ama herkes gelip gelip qhasqai diyor, arkadaş çifte standart yapmayın aynı şartlarda karşılaştırma yapın...

• Karşılaştırma yapmanıza gerek yok arkadaşlar, boşuna enerjinizi tüketmeyin, anlamayan zaten anlamıyor, anlamak işine gelmiyor.

Şu anda Türkiye'de sıfır olmak kaydıyla 100km'de 6-6,5lt dizel yakan, istenildiğinde 2 çeker istenildiğinde de 4 çeker olabilen, vergisi 1500cc'lik bir sıfır megane ile aynı olan, Türkiye'nin her ilinde servisi olan, yerden yüksekliği fazla olan, ABS, ASR, ESP ve 4 Hava Yastığı olan, fiyatı 44-48.000TL arasında olan Duster 4x4 dışında başka bir SUV maalesef yok. Bulun getirin arabamı verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 4 Ocak 2011; 11:23:30 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.