Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
22
Favori
344.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam itibarı ile 4*2 laurette 85hp look paketli beyaz dusterı 37.500 TL.ye aldım.Araç için söylenecek en yerinde cümle "bu fiyata bu araç alınır!"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONHEART

Dün akşam itibarı ile 4*2 laurette 85hp look paketli beyaz dusterı 37.500 TL.ye aldım.Araç için söylenecek en yerinde cümle "bu fiyata bu araç alınır!"...

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

buda çok fena konsept duster sanırım 2015 de piyasaya çıkar

http://www.dailymotion.com/video/x8k3n7_geneva-2009-dacia-duster-crossover_auto

arka camlar manueldir kesin

reklam süper bu arada

• Teşekkürler ümiterkan şu an öyle bir gaza geldim ki her an arabayı satıp full bir duster alasım geldi.Bu hafta sonu Uludağa çıktım.Aracımdaki lassa snoways era lastikler tam puan aldı benden tüm araçlar hatta büyük 4x4 ler bile yol kenarında duran zincir esnafına yanaşıp mola verirken ,ben en ufak bir patinaja veya sağa sola kaymaya düşmeden motellere kadar çıktım.Eşimin jiplerde bile zincir var sen neden takmıyorsun ısrarlarına rağmen.Uzunca bir süre 4x4 ler normal yoldan dışarı çıkacaklar herhalde diye umutla bekledim ama benimle aynı yerlerde kaldılar.Ve çoğu lüx araç kış lastiği dahi takmamıştı.Bu tedbirsizliğe anlam veremedim.Ben İstanbul da yaşıyor olmama rağmen kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaşahin_2008

Teşekkürler ümiterkan şu an öyle bir gaza geldim ki her an arabayı satıp full bir duster alasım geldi.Bu hafta sonu Uludağa çıktım.Aracımdaki lassa snoways era lastikler tam puan aldı benden tüm araçlar hatta büyük 4x4 ler bile yol kenarında duran zincir esnafına yanaşıp mola verirken ,ben en ufak bir patinaja veya sağa sola kaymaya düşmeden motellere kadar çıktım.Eşimin jiplerde bile zincir var sen neden takmıyorsun ısrarlarına rağmen.Uzunca bir süre 4x4 ler normal yoldan dışarı çıkacaklar herhalde diye umutla bekledim ama benimle aynı yerlerde kaldılar.Ve çoğu lüx araç kış lastiği dahi takmamıştı.Bu tedbirsizliğe anlam veremedim.Ben İstanbul da yaşıyor olmama rağmen kullanıyorum.

4x4 bile olsa kışın kış lastiği şart
  • uludağ yolu zaten binek araçlık bir yoldur aslında gayetde güzel temiz bir yoldur normalde kar yağmassa.. kar yağdımı haliyle buz ve kar basar o yolu karda 4x4 olsun 4x2 olsun her türlü araç kayar tutunamaz bunun çekişle pek alakası yok karın kendi muhteviyatı ile alakası var buzun üstünde dev tırlar kayıyor lastik firmaları bu yüzden kışın çok sert geçdiği ülkeler için özel çivili kış lastikleri üretiyorlar.. yani bir 4x4 eğer o yolda kalmışsa ki buna bende şahit oldum ben o yolda şahinin çıkdığını ama cherooke jeep in çıkamadığını bilhassa şahit oldum bilirsiniz jandarma bölgesi vardır adam oraya kadar indi jandarmalrdan yardım aldı kendine zinciri takmayı beceremedi yani bu kadar beceriksiz arazi aracı kullananlar var bir zincir takmayı bile bilmiyor ama altına cheeroke almış merak ediyorum o jandarmalar orda olmasa yada başının çaresine bak dese o adam ne yapardı herhalde ya soğukdan ölürdü yada yardım için bir vatandaşın denk gelemsi için dua derdi... yani iş karda lastiklerde bitiyor gerisi önemsiz heleki uludağ yolunda en ufak bir arazi aracı yeteneği gerekdiricek bir unsur yok yol kaymak gibi asfalt çokda güzel yol tertemiz.. kışın bir kar yağdımı sıkıntı oluyor o kadar.

birde yeni araştırmalarda artık ortaya çıkdıki zincirin hem arabaya zararı va hemde zindir yumuşak karda başarılı olsada buzda çok başarısız bir meteryal o yüzden yeni nesil araçlarda artık palet denilen plastiğimsi bir madde kullanılıyor bunun buza karşı mukamevesi çok yüksek birde özel farklı tipde bir bezimsi madde var kumaş gibi buda bir nevi palet çok başarılı özellikle buzda çok başarılı olduğu söyleniyor..

• Resmi küçülten arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaşahin_2008 -- 4 Şubat 2011; 10:19:57 >
  • bende şöyle bir şey ekliyim 100-150 bin tl lik audi a6 volvo jeep dümdüz yolu karda çıkamıyor dört dönüyor yolda 3-5 bin tl lik doğanlar şahinler tempralar tıkır tıkır gidiyorlar..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=164107263632709&oid=115966527850&comments&ref=mf
  • Benim resmi bir arkadaşım hayrına küçültebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaşahin_2008

Benim resmi bir arkadaşım hayrına küçültebilir mi acaba?

DACIA DUSTER KULLANANLAR

• Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Dacia bölümünde sandero ana konunun konuyu ilk başlatan üyesiyim. Toparladık forumu kullanıcıları ve projeleri ekledik güzel oldu.

Bu adminliği duster konusu için de planlıyorum. İsterseniz herhangi bi konuyu ana konu haline çevirmek suretiyle isterseniz de yeniden bir ana konu yapıp bilgileri oraya taşıyıp ( ben hepsini güzelce düzenleyeceğim ) oradan devam edebiliriz. Dacia'yı seviyorum fanatik seviyede. Bu uğraş beni mutlu eder, sizler de güzel bi ana konuya sahip olursunuz en azından sürekli güncel olur...

Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Dacia bölümünde sandero ana konunun konuyu ilk başlatan üyesiyim. Toparladık forumu kullanıcıları ve projeleri ekledik güzel oldu.

Bu adminliği duster konusu için de planlıyorum. İsterseniz herhangi bi konuyu ana konu haline çevirmek suretiyle isterseniz de yeniden bir ana konu yapıp bilgileri oraya taşıyıp ( ben hepsini güzelce düzenleyeceğim ) oradan devam edebiliriz. Dacia'yı seviyorum fanatik seviyede. Bu uğraş beni mutlu eder, sizler de güzel bi ana konuya sahip olursunuz en azından sürekli güncel olur...

Ne dersiniz?

bize uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Dacia bölümünde sandero ana konunun konuyu ilk başlatan üyesiyim. Toparladık forumu kullanıcıları ve projeleri ekledik güzel oldu.

Ne dersiniz?

bize uyar

ümit hocam sen okey diyorsan yüzde seksen olur bu iş, yeni bi konu mu yoksa bu konuyu mu değiştirelim? Bunun için izni lazım konuyu başlatanin

• Otomatik+dizel seçeneği varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasooo

Otomatik+dizel seçeneği varmı acaba

malesef hiç bir dacia'da otomatik şanzıman yok
  • 4x2 olan versiyona asp+esr eklenebiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sChAdOw

4x2 olan versiyona asp+esr eklenebiliyormu?

hayır malesef..
    sadece 4x4 laureate modeline eklenebiliyor.
  • diğer topikte sordum fakat cevap veren olmadı ambiance ile lauretta arasında çok fark var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.