Şimdi Ara

Dacia lodgy stepway almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 kişilik olması, yakıt tüketiminin şuan kullandıgım Ford tourneo connect e göre çok daha az olması, fiyat uygunluğu,6 vites 110 beygir ve otomobil oluşu cezbederken diğer yandan kaporta inceliği ncap test sonucu, yan hava yastıklarının, yagmur ve far sensörlerinin olmayışı,titreme yapıyor deniliyor olması ise beni korkutuyor. 6-7 kişilik araç ihtiyacım var, Max. 60 cıkartabilirim. Gönül isterki verso yada cmax 7 kişilik al ama fiyatlar oldukça yüksek, Nasıl bi tercih yapmalıyım sizce...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınır hız limitlerine ve kurallara uyarak kullanılırsa güvenlik zaafiyetini minimuma indirirsiniz.yan hava yastıkları 600 tl ye eklenebiliyor.
  • Alabilirsin.

• Kardeşimde var sürüşü keyifli ve kullanışlı bir araç sadece güvenlik eksik. 7 kişilik araca üç aile binip rahat seyahat edebilirsiniz. Hızlanması gayet yeterli, yol tutuşu fena sayılmaz ve yakıt tüketimide iyi. Gerçi biz aldıımızda 44 bindi şimdiki fiyatlara değermi orasıda size kalmış.
  • yakıt tasarrufu haricinde beklentin yoksa alınır,ben olsam almazdım

• Dacia bence alınmaz. Bana çok kailteli gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenizi o arabalara bindirmeyin

• wwzero W kullanıcısına yanıt
    Aynı paraya 2014 çok düşük kmde Opel Zafira 1.4 turbo da alabilirsiniz, neden dusunmuyosunzki?3 kere dacia eder..

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş az yakan bir araç istiyor. İstanbul da 10 lt yakan bir araç değil.

• bir test sürüşü yapın önce, ne kadar kalitesiz ve güvensiz olduğunu göreceksiniz. Ama kalite ve güvenlik ile işim olmaz derseniz, 4 teker, 1 direksiyon, dci motor, ve 7 koltuk için alınır. ( arkadaki 2 koltukta 15 dk. dan sonra yolculuk eziyet bu arada, süs gibi bir şey bu kltuklar)
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Tamam 1.9 dizelleri var hocam..

• Ben ailemin diğer üyeleri ile ortak kullanmak, dCi motoru ve yüksek yapısı için Stepway 1.5 dCi almıştım.

Beklentilerim doğrultusunda da araçtan memnunum ancak Vw ve Opel araçlarımla aynı periyodik bakım/parça bedeline sahip olması yüzünden "sıfır Dacia yerine 2. el ama daha güvenli - uzun yolda daha konforlu başka bir model mi alsaydım" dedirttiği de oluyor.
  • Temiz 2.el temiz Peuegot 5008, Grand Picasso, Renault Scenic, Ford CMAX da bakabilirsiniz. Bu tür araçlar aileler kullandığı için genelde temiz oluyorlar. Hepsinin ortak sorunu arka 2'li koltuk sadece küçük çocuklar için. ve bagajı çok daraltıyorlar. MPV'ler ülkemizde pek popüler değil ve seçenekler oldukça kısıtlı.
    İlla Sıfır olsun diyorsanız mutlaka bir test sürüşü yapın iyice inceleyin.

• Dokker stepway alın yada almayın.Şuan dacıa'da alıanacak 2 model var.1)0.9 Sandero stepway(40 K'ya bırakıyorlar) 2)1.5 Dci dokker stepway(44.000 TL)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.