Bildirim
dacia logan dizel çekiş azaldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Debriyaj balatan bitiyor olabilir -
EGR valf sorunu gibi
Dacia'larda Renault'un 1.5 dci motorunu kullanıyor.Aşağıdaki videoda nasıl temizlenmesi gerektiğini anlatıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=lJdkiAaf2zg -
ilginize teşekkür ederim. egr temizlendi ancak değişen bir şey olmadı bakımlarını aksatmadan 10 bin km de bir yapıyorum. debriyaj kafama takıldı şimdi . bitik olduğunu ben anlayabilirmiyim yada ustaya gitsem sökmeden anlayabilirmi. -
quote:
bazen hiç bir şey yok canavar gibi gidiyor bazen de sanki arabayı arkadan biri tutuyormuş gibi gitmiyor.
Buradan çıkardığım bugün canavar gibi,ertesi gün ölü gibi...daha sonraları gene canavar gibi.Baskı balata olsa bu durum kafasına göre tekrar etmez,sürekli olur.Enjektörler,boğaz kelebeği veya turbo ile alakalı olabilir.
Ama daha çok elektrik-elektronik aksamla ilgili gibi.Gaz gaz potansiyometresi veya map sensörü olma ihtimali yüksek.
Burada diesel lineası olan kişi senin karşılaştığın soruna benzer bir sıkıntı yaşamış.
http://www.fiatlinea.org/dizel/cekis_ve_ariza_isigina_son_verdim_map_sensoru-t91.0.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 1 Eylül 2013; 0:34:30 >
-
yarın bende söküp bakmak istiyorum inşallah çözüm olur. -
az önce map sensörünü söktüm ama bizimki linea gibi değil ince bir hortum bağlı görünüşü temizdi -
uzun zaman oldu ama bilginiz olsun istedim. mazot filtresi değişiminden sonra araç düzeldi ilgilenen herkese teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: enuzun59
uzun zaman oldu ama bilginiz olsun istedim. mazot filtresi değişiminden sonra araç düzeldi ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Hocam konu basliginda bakimlarduzenli yapiliyo demissiniz. sonra mazot filtrrsi degisince duzeldi demissiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesajı yeni gördüm filtre heralde yan sanayiymiş şiştiğini gördüm. şimdi esnafada güven olmuyor tabi lafım hepsine değil. orjinal diye yan sanayi malı satıyorlar servisten alıp değiştirince düzeldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X