Şimdi Ara

Dacia Logan'lar 8 Bin TL daha pahalı fiyata 'Renault Symbol' adıyla Türkiye'de (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
3
Favori
14.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

yine gereksiz konu... yine renault... geçende latitude e laf atıyorlardı tıra çarpan içinde biri ölmüş... geçen gördük bmw dekileri ikiside öldü...

ağzı olan konuşuyor...

ben şunu anlamıyorum... bu konuları açanlar bilmiyorlarmı bir arabayı alırken yarısından fazlasını vergi olarak ödediğimizi ?

adam 30 a symbol satıyor ama 15bin lira vergi... aslında aldıgın araba 15bin lira... onuda geçtim renault para kazanıyorsa vw köşeyi çoktan dönmüş... hem mal sat hem arkasında durma...

adam marka parası alıyor boş arabaya bindiriyor... jettaya bindiğimde vw armasını görmesem kesinlikle alman arabası demezdim yazıklar olsun ne diyim...

Mesele burada RENAULT'un kalkıp DACİA LOGAN'I allayıp pullayıp logosunu RENAULT ve modelide SYMBOL yazıp bize kakalaması. Oysa LOGAN olarak sunsa ne olurdu? Daha hoş olmazmıydı? Konunun vergiyle ilgisi yok. En fulü 33 - 34'e LOGAN olarak satacağı arabayı, logosunu değiştirip RENAULT yapıp 41'e satması. YANİ ADAM KAZIKLAMAK!!!

hocam dacia nın arkada davlumbazı bile yok el insaf... görmesem aynı diyicem... adamlar öyle yerdeki malzemeleri alıyorlarki zannediyorsunuz aynı araba ama alakası yok...

ayrıca işçilik ve kullanılan malzeme gerçekten alakasız... dacianın kalıp işçiliğinde hata bulursunuz ama renaultta çok azdır... havalandırma deliklerinde bariz anlaşılıyor bu...

gel gelelim ben çok fark çıkarırırm arada... mesela guvenlik donanımı farkları kafalık vs... yani konu sadece polemik yaratmak başka bir amaç zaten yok...

ben symbolü begenmesemde almasamda yanından dahi geçmesemde bilip bilmeden boyle konu acıp yorum yapmam...

• Kasa 2005 yılında çıkan LOGAN kasa ile aynı. Gittik inceledik. Araba be LOGANIM diyor resmen. Bir kaç makyajla SYMBOL yazısı ve RENAULT logosu ile ayırmışlar LOGAN'dan. Kaldı ki, ROMANYA'da ki DACIA fabrikasında LOGAN'ın üretildiği odanın yanında ki oda da üretiliyor. Kalıp hatasını işte aşağıda ki incelemeyi yaptığım ve fotoğrafların birinde kırmızı ile işaret koyduğum yerde buldum. Arka bagaj kapağının sol köşesi farklı, sağ köşesi farklıydı.

http://resim.donanimhaber.com/m_71730345/mpage_5/f_/key_//tm.htm#71871609

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 26 Şubat 2013; 14:53:46 >
  • quote:

Kasa 2005 yılında çıkan LOGAN kasa ile aynı. Gittik inceledik. Araba be LOGANIM diyor resmen. Bir kaç makyajla SYMBOL yazısı ve RENAULT logosu ile ayırmışlar LOGAN'dan. Kaldı ki, ROMANYA'da ki DACIA fabrikasında LOGAN'ın üretildiği odanın yanında ki oda da üretiliyor. Kalıp hatasını işte aşağıda ki incelemeyi yaptığım ve fotoğrafların birinde kırmızı ile işaret koyduğum yerde buldum. Arka bagaj kapağının sol köşesi farklı, sağ köşesi farklıydı.

http://resim.donanimhaber.com/m_71730345/mpage_5/f_/key_//tm.htm#71871609

2005 le değil yahu 2013

Dacia Logan'lar 8 Bin TL daha pahalı fiyata 'Renault Symbol' adıyla Türkiye'de

• İlk çıkan LOGAN'dan bahsediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 2005'de çıktı 2010'da hafif makyajlandı ve şimdi yine makyaj görüp bize SYMBOL olarak gönderildi.
  • quote:

quote:

quote:

yine gereksiz konu... yine renault... geçende latitude e laf atıyorlardı tıra çarpan içinde biri ölmüş... geçen gördük bmw dekileri ikiside öldü...

ağzı olan konuşuyor...

ben şunu anlamıyorum... bu konuları açanlar bilmiyorlarmı bir arabayı alırken yarısından fazlasını vergi olarak ödediğimizi ?

adam 30 a symbol satıyor ama 15bin lira vergi... aslında aldıgın araba 15bin lira... onuda geçtim renault para kazanıyorsa vw köşeyi çoktan dönmüş... hem mal sat hem arkasında durma...

adam marka parası alıyor boş arabaya bindiriyor... jettaya bindiğimde vw armasını görmesem kesinlikle alman arabası demezdim yazıklar olsun ne diyim...

Mesele burada RENAULT'un kalkıp DACİA LOGAN'I allayıp pullayıp logosunu RENAULT ve modelide SYMBOL yazıp bize kakalaması. Oysa LOGAN olarak sunsa ne olurdu? Daha hoş olmazmıydı? Konunun vergiyle ilgisi yok. En fulü 33 - 34'e LOGAN olarak satacağı arabayı, logosunu değiştirip RENAULT yapıp 41'e satması. YANİ ADAM KAZIKLAMAK!!!

hocam dacia nın arkada davlumbazı bile yok el insaf... görmesem aynı diyicem... adamlar öyle yerdeki malzemeleri alıyorlarki zannediyorsunuz aynı araba ama alakası yok...

ayrıca işçilik ve kullanılan malzeme gerçekten alakasız... dacianın kalıp işçiliğinde hata bulursunuz ama renaultta çok azdır... havalandırma deliklerinde bariz anlaşılıyor bu...

gel gelelim ben çok fark çıkarırırm arada... mesela guvenlik donanımı farkları kafalık vs... yani konu sadece polemik yaratmak başka bir amaç zaten yok...

ben symbolü begenmesemde almasamda yanından dahi geçmesemde bilip bilmeden boyle konu acıp yorum yapmam...

hem bilip bilmeden yorum yapmam demişsin hemde yorumlarına bak

• bizim bi arkadaş var arada kızdırmak için bana der senin araba yaramaz diye... bende ona derim benim arabama laf atacağına kendi paranı kazanıp kıçına don al... bu konular açıldıkça arkadaşı anıyorum...
  • alakaya bak çay demle diye buna diyolar demekki
  • ocak ayındaki symbol satışları gayet fazla verilere göre. Bakalım "dacia logan = renault symbol" satışları nereye varacak şubat ayında...
  • takip
  • Sümbül işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz ya symbol membol
  • Hala trafikte görmedim hiç ama alanlar illa ki olacaktır dacia logan = symbol' ü
  • Zırvalayıp duruyor çoğu, 8 bin farkı nereden uydurdunuz acaba ha bu arada geçenlerde fark 10 bindi ne oldu 8 e düştü :))). 27.000 tl ye alaşım jant, 4 airbag, 4 cam otomatik, yokuş kalkış desteği, navigasyonu, elektronik kliması, yol bilgisayarı , cruise controlü vs. olan 0.9 tce dacia olsaydı onu alırdık. Ben symbol 0.9 tce aldım daciada olsa alırdım samsung ya da nissan olsa da da alırdım. donanımı ve sunduklarına göre fiyat performansı gayette başarılı..

Sürücünün kumanda edemediği elektrikli arka arka camları icat eden vw mühendisliği (skoda rapid) sizi paklar. :))))) Ne de olsa zekanız hepimizden daha çok sivriliyor:)))Bu arada şubat ayında 1300 kadar satmış yeni symbol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiymaliPide

Fiyatları Belli Olmadı Diye Biliyorum Ama?

•  Dacia Logan'lar 8 Bin TL daha pahalı fiyata 'Renault Symbol' adıyla Türkiye'de

şuradaki sümbül fena değildi görünüş olarak.

daha sonra bu kasa çıktı. reno sıçtı dedim kendi kendime. ama sonradan sürekli göre göre yollarda alıştık buna da.

bu en berbat tasarım. ama buna da alışacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 10 Mart 2013; 11:47:05 >

• Başta bu araç için ön yargılarım vardı.. Ama gidip incelediğimde dacia grubu araçlarla her ne kadar sadece logo farkı olduğu düşünülse de aslında öyle olmadığını gördüm.

Kapı içleri,göğüsde kullanılan malzemeler,koltuk kumaşları her şey Yeni stepway e göre daha kaliteli olmuş. Araç Renault olduğunu hissettiriyor. Önceki symbol e göre kat be kat kaliteli ve kalıplı olduğunu söyleyebilirim. Fotoğraflardan çok şekilsiz dursa da yakından gayet geniş ve oturaklı bir araç gibi duruyor (Gibi diyorum çünkü test etimedim oturaklılığını bilemeyeceğim)

Fiyatlarının da uygun olduğu söylenebilir. Bence B segmenti için iyi bir tercih olacaktır. Yakından gidip incelemekte fayda var emin olun fotoğraftakilerden çok daha iyi duruyor. Yeni Stepway mesela fotoğraflardan iyi dururken yakından çok berbat bir araç.

B segmenti bu fiyatlara sedan araç düşünenler yakından incelemeli diyorum.

• Gerçekten beklentilerin üzerinde bir araç eleştiren kendi kafasından eğlenen arkadaşlar neye biniyorlar söylesinlerde kim kimi kazıklamış onu anlayalım
  • birde buna bakin derim, Reno grubundan sayilir

http://lada.fr/La-gamme-Lada/La-gamme-Granta/Lada-Granta-4-portes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Başta bu araç için ön yargılarım vardı.. Ama gidip incelediğimde dacia grubu araçlarla her ne kadar sadece logo farkı olduğu düşünülse de aslında öyle olmadığını gördüm.

Kapı içleri,göğüsde kullanılan malzemeler,koltuk kumaşları her şey Yeni stepway e göre daha kaliteli olmuş. Araç Renault olduğunu hissettiriyor. Önceki symbol e göre kat be kat kaliteli ve kalıplı olduğunu söyleyebilirim. Fotoğraflardan çok şekilsiz dursa da yakından gayet geniş ve oturaklı bir araç gibi duruyor (Gibi diyorum çünkü test etimedim oturaklılığını bilemeyeceğim)

Fiyatlarının da uygun olduğu söylenebilir. Bence B segmenti için iyi bir tercih olacaktır. Yakından gidip incelemekte fayda var emin olun fotoğraftakilerden çok daha iyi duruyor. Yeni Stepway mesela fotoğraflardan iyi dururken yakından çok berbat bir araç.

B segmenti bu fiyatlara sedan araç düşünenler yakından incelemeli diyorum.

ben tam aksini düşünüyorum. dün ankara arkas otomotive gittim. bilenler vardır 4 marka ( pug, renault, dacia ve volvo ) aynı yerde satılıyor.

önce dacia modellerini incelemek için girdim, fiyatların artmış olduğunu gördüm. 2012 sonunda 32bin TL ye satılan sandero stapway 1.5dci 90hp nin fiyatı 36Bin TL civarındaydı.

biraz gezip hemen yanındaki renault a girdim. ilk olarak sembolü inceledim. satış temsilcisine yan taraftan mı alıp geldiniz dediğimde, bir çok kişi aynı soruyu sordu bize dedi. ayak üstü biraz sohbetten sonra bu aracın logan olduğu ve dacilardan kalite farkı olmadığı kanaatine vardık.

arka camları otomatik yapmışlar, fakat ön camların kumandası kapı kolunda, arka camlar ön konsolda. bu kadar mı dalga geçilir insanlar ile. kapıların kalitesi, iç döşemeler vs.. sanderodan hiç bir farkı yok. ayrıca clio ve sembolde kullanılan 7'' dokunmatik ekranlar farklı. daciada kullanılan lg marka sembolde de kullanılmış. ( kaliteli midir, değil midir bilmiyorum )

kısacası ; logana renault amblemi takarak sembol diye satan renaulta yakıştıramadım. aynı sözü satış temsilcisine de söyleyip çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

birde buna bakin derim, Reno grubundan sayilir

http://lada.fr/La-gamme-Lada/La-gamme-Granta/Lada-Granta-4-portes

yakında buna da bir koca röno logosu tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.