Şimdi Ara

dacia logan lpg'li performans ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Geçen gün babamla Dacia'nın internet sitesinde özelliklerine bakıyorduk motor özelliklerine bir baktım ki 1.2 16V ve lpg'li 75 beygir yazıyor ama bu aracın performansı nasıl olur acaba aşırı derecede ekonomik olacağı şüphe götürmez ancak her yokuşta da bayılmaz mı ?

• bu araçlar daha yeni çıktı.

daha doğrusu 1.2 motorlar bayilere geldi mi o bile belli değil
    o yüzden bu aracı alıp ta deneyen olmamıştır..
    yokuşlarda performans istiyorsanız dizel dci logan lar daha iyidir
  • Arkadaşım Dacia alıcaksan kesinlikle Dci motorundan şaşma.Yakıt probmeliminde olmaz.
  • dacia logandan zaten nasıl bir performans beklenir o kısmı ayrı bir konu tabiki ani atılmıyor ve uzun yolda makasa düştüğünüzde kurtaramıyorsunuz onun dışında az yakıyor yol tutuşu biraz iyi.2 el piyasası yarı yarıya düşüyor 3 yıl sonra.onu alana kadar eski model passat yada gold almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer12

dacia logandan zaten nasıl bir performans beklenir o kısmı ayrı bir konu tabiki ani atılmıyor ve uzun yolda makasa düştüğünüzde kurtaramıyorsunuz onun dışında az yakıyor yol tutuşu biraz iyi.2 el piyasası yarı yarıya düşüyor 3 yıl sonra.onu alana kadar eski model passat yada gold almanızı öneririm.

kardeşim üfürme lütfen bilip bilmeden konuşma lütfen ikinci el piyasası yarı yarıya düşüyormuş Allah aşkına kaç tane dacia aldın sattın 2006 yılında 21500 tl olan logan aynı günlerde clio albea accent 26-28 bin tl arasında idi yani yaklaşık 7 bin lira eşdeğerlerinden ucuz olan loganımı 15 gün önce 16750 tl ye sattım
    clio alırken yaklaşık 7 bin lira logandan pahalı idi şimdide pahalı olması lazım hangi 2006 model clio 16750+7000=23750 yapıyo
    hesap et hangisi daha çok zarar ettirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

quote:

dacia logandan zaten nasıl bir performans beklenir o kısmı ayrı bir konu tabiki ani atılmıyor ve uzun yolda makasa düştüğünüzde kurtaramıyorsunuz onun dışında az yakıyor yol tutuşu biraz iyi.2 el piyasası yarı yarıya düşüyor 3 yıl sonra.onu alana kadar eski model passat yada gold almanızı öneririm.

kardeşim üfürme lütfen bilip bilmeden konuşma lütfen ikinci el piyasası yarı yarıya düşüyormuş Allah aşkına kaç tane dacia aldın sattın 2006 yılında 21500 tl olan logan aynı günlerde clio albea accent 26-28 bin tl arasında idi yani yaklaşık 7 bin lira eşdeğerlerinden ucuz olan loganımı 15 gün önce 16750 tl ye sattım
    clio alırken yaklaşık 7 bin lira logandan pahalı idi şimdide pahalı olması lazım hangi 2006 model clio 16750+7000=23750 yapıyo

bendede var 2006 1.5 dizel +klima+yol bilgisayarı var.16000e sat 750si senin olabilir.en son 11 veriyorlardı çünkü.eğer öyle bi müşteri bulursan bana mesaj at hemen satalım.ayrıca 30 binde araba daha sigara içilmişliği yok içinde

• kardeş ciddi alıcıyım aracın gerçekten 30 binde ise klimalı yol bilgisayarlı dediğine göre lauretta modelidir. kabortasında işlem varmı motorunda şanzumanında turbosu falan bir sıkıntısı yoksa
    cliodan bu araç 7 bin lira ucuz idi sıfırı şimdi madem tutulmuyo clio 17-19 bin yapar 13 bin veririm
    telefonum 5057412372 öalır arayayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesaj ile iletilmiştir.ayrıca o 7000 lik fark da yarıya iniyor yani 3.5 -4 arası inmesi lazım değil mi lauretta değil sedan bizdeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer12 -- 29 Ağustos 2011; 22:31:30 >
  • o fark 3 liraya inince dacianın ikinci 2 el piyasası yarı yarıya düşmemiş oluyo
    araçta yol bilgisayarı var diyorsun sonradan lauretta değil sedan diyosun önce biraz dersine çalış lütfen
  • quote:

o fark 3 liraya inince dacianın ikinci 2 el piyasası yarı yarıya düşmemiş oluyo
    araçta yol bilgisayarı var diyorsun sonradan lauretta değil sedan diyosun önce biraz dersine çalış lütfen

arabamızı bize öğretiyor asıl sen çalış güzel kardeşim 2006 sedan dizel 1.5 lerde yol bilgisayarı varmıymış yokmuş bi öğren ondan sonra böle yorumlar yap.sıfır aldık 22bin lira verdik.bu arabanın ederi 13.5 civarında ama para lazım olsa satsak 11 11.5
  • quote:

quote:

arabamızı bize öğretiyor asıl sen çalış güzel kardeşim 2006 sedan dizel 1.5 lerde yol bilgisayarı varmıymış yokmuş bi öğren ondan sonra böle yorumlar yap.sıfır aldık 22bin lira verdik.bu arabanın ederi 13.5 civarında ama para lazım olsa satsak 11 11.5

kardeş loganlar sedan demene gerek yok zaten logan sedan bir arabadır ambiance lauretta blackline gibi donanım paketleri vardır.
    lauretta da standart yol bilgisayarı vardır ve sadece 2006 modellerde 7 fonksiyonlu dur yani anlık bilgileride verir diğerleri 6 fonksiyonludur.
    ambiancelerde yol bilgisayarı hiç bir zaman yoktur.
    klima abs çelik jant ekstra alınır

• quote:

quote:

quote:

bendede var 2006 1.5 dizel +klima+yol bilgisayarı var.16000e sat 750si senin olabilir.en son 11 veriyorlardı çünkü.eğer öyle bi müşteri bulursan bana mesaj at hemen satalım.ayrıca 30 binde araba daha sigara içilmişliği yok içinde

kardeş aracımda yol bilgisayrı var diyosun yol bilgisayarı olan ambiance değildir

• Ambiance bendeki. Yol bilgisayarı yok. Arabanın yol bilgisayarı benim beynim.
  • quote:

quote:

ben 1,4 lpg li yi 2005model 11800e sattım siz 2006yı dizel hemde 11-11,5a satarsan hemde bu yüksek piyasada bedava vermiş olursun
    2008de 12500e almıştım 2011de 11800e sattım
    dacıa hiçde öyle zarar ettiren bir marka değil bence

• sahibinden ilanları yalan demekki. dayımda 2008 ambiance dizel var 85 binde. diyor 13.5 a anca satarız. bende diyorum internette 16.5-17.5 rahat gider. gerçek ederi nedir ?
  • quote:

quote:

güzellll. işte budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.