Şimdi Ara

DACİA LOGAN MCV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2012 MODEL DACİA LOGAN MCV ARACIM VAR 25 BİNDE MOTORUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK YENİ GİBİ ,KAPORTADA HİÇ SIKINTI YOK ARACI SİZCE NE KADAR FİYATA SATMALIYIM ALDIĞIM BAYİİ 28.000 TL VERDİ BEN DAHA FAZLA FİYATA SATABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SATMA AMACIMDA MODEL YÜKSELTMEK. YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

• 1.6 Benzin/LPG mi?1.5 Dci'mı? Birde ambiace'mı Laurate mı?
  • sıkıntısı yoksa ve memnunsan bence değiştirme,loganın piyasası düşük üzerine çok fazla ilave etmen gerekebilir,fiyat normal gibi sahibindendeki ilanlarla kıyasla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    1.5 DCİ blackline
    @FursıonnMann
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com daki ilanlar bu fiyatın cok üstünde ben en 35 civarında satabilsem üzerine 15 de ben vericem dacia logdy alıcam.
  • SİZCE 35 BİNE SATABİLİRMİYİM ARACI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmonarchie

SİZCE 35 BİNE SATABİLİRMİYİM ARACI ?

biz işyerine ocak ayında sıfırını 40 a almıştık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldığın bayiye boş mezar goster de yatsinlar..

• lmonarchie L kullanıcısına yanıt
    Bence dediğiniz gibi temizse bayinin dediğinden en fazla 2 belki 3 bin lira fazlasına satabilirsiniz.Diğer türlü ya ilanınız süs olarak kalır ya da sürekli ölücü ve galericiler arayıp durur.Tavsiyem makul bir fiyat belirleyip (tabi sizin de içinize sinen bir fiyat olsun,sonra alan kişiye beddua etmeyin ki hayrını görsün ) kısa zamanda satıp istediğiniz aracı almanızdır.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmonarchie

sahibinden.com daki ilanlar bu fiyatın cok üstünde ben en 35 civarında satabilsem üzerine 15 de ben vericem dacia logdy alıcam.

Hocam taş çatlasa 30 a gider bakmayın 34-35 yazanları onlar aracı 40bin km de koyar 100 bin km ye kadar satamaz.

Bu arada alacağın lodgy şimdiden hayırlı olsun sıfır mı olacak ?
  • SIFIR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2012-dacia-logan-hususi-otomobil-blackline-2-airbag-euro-5-217891340/detay

BU ARAÇ HEM HASAR KAYITLI HEM KİLOMETRESİ 205 BİN BU ARACA 27.500 YAZMIŞLAR

NEYSE YARIN BEN DE FOTOLARINI ÇEKİP ATIYIM SAHİBİNDEN.COM 'A 36.000 YAZICAĞIM
    O Araç 35-36'ya rahat gider.1.6 Orjinal LPG 40.000 Km'de 2012 Ambiance'a 29-30 Civarı veren var.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    sizce bu yaz satılır mı * @FursıonnMann
    Srn o araca 36 yaz birak bu yazi 2020nin yazina kadar satamazsin 36bine ne araclar var bi bak istersen..

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Siz olsaniz kac verirdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Satılır milletede bakmayın o paraya ne araçlar var yazanlar 2012 Dizel Araç göstersin görelim tarihi eser 10 Yıllık araçlardan bahsediyorlar.
  • 36 yazın 34-35 civarına bırakın.

• YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. 1 AY İÇİNDE SATABİLİRSEM BU YAZ DACİA LODGY ALMAK İSTİYORUM
    Hocam 33bin civari yazin pazarlik payini az tutun atyorm 33.300 yazin en fazla 32.700 civarina dusun..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.