google maps ile 2 rota görünüyor birisi istanbul otoyolu bursa’ya kadar ordan eskişehir’e yönlendiriyor. bu yol hem km olarak daha uzun hem de 175 tl ücreti var. diğer rota turgutlu uşak kütahya üzerinden götürüyor. daha önce hiç gitmediğim için merak ediyorum hangi yolu kullanmak fiyat/fayda açısından daha makul olur? ücretli otoyol 504 ücretsiz şehir içi yol 420 kilometre. otoyolda nerdeyse hiç dur kalk yapmadan, ücretsiz yolda sık sık dur kalk yaparak gideceğimi tahmin ediyorum. kullanan dostlardan tecrübelerini merak ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 21 Aralık 2021; 20:58:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmir'den Eskişehir'e Gideceklere Yol Tarifi
İzmir'den Eskişehir'e gitmek için en uygun güzergah yaklaşık 480 kilometredir ve yaklaşık 5 saat sürer. Aşağıda izleyebileceğiniz yol tarifi verilmiştir:
- İzmir'den yola çıktıktan sonra, Balıkesir şehrine doğru ilerleyin.
- Balıkesir'den sonra, Kütahya şehrine devam edin.
- Kütahya'dan sonra, Afyonkarahisar şehrine gidin.
- Afyonkarahisar'dan sonra, Eskişehir şehrine varacaksınız.
Bu güzergah boyunca, Manisa, Simav ve Bolvadin gibi daha küçük şehirlerden geçeceksiniz.
Önemli Not: Yol koşulları ve trafik yoğunluğu gibi faktörlere bağlı olarak seyahat süresi değişebilir. Güncel yol bilgileri için resmi kaynaklara başvurmanız önerilir.