Şimdi Ara

izmir’den eskişehir’e gideceğim hangi yolu önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google maps ile 2 rota görünüyor birisi istanbul otoyolu bursa’ya kadar ordan eskişehir’e yönlendiriyor. bu yol hem km olarak daha uzun hem de 175 tl ücreti var. diğer rota turgutlu uşak kütahya üzerinden götürüyor. daha önce hiç gitmediğim için merak ediyorum hangi yolu kullanmak fiyat/fayda açısından daha makul olur? ücretli otoyol 504 ücretsiz şehir içi yol 420 kilometre. otoyolda nerdeyse hiç dur kalk yapmadan, ücretsiz yolda sık sık dur kalk yaparak gideceğimi tahmin ediyorum. kullanan dostlardan tecrübelerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 21 Aralık 2021; 20:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'den Eskişehir'e Gideceklere Yol Tarifi

İzmir'den Eskişehir'e gitmek için en uygun güzergah yaklaşık 480 kilometredir ve yaklaşık 5 saat sürer. Aşağıda izleyebileceğiniz yol tarifi verilmiştir:

• İzmir'den yola çıktıktan sonra, Balıkesir şehrine doğru ilerleyin.
    • Balıkesir'den sonra, Kütahya şehrine devam edin.
    • Kütahya'dan sonra, Afyonkarahisar şehrine gidin.
    • Afyonkarahisar'dan sonra, Eskişehir şehrine varacaksınız.

Bu güzergah boyunca, Manisa, Simav ve Bolvadin gibi daha küçük şehirlerden geçeceksiniz.

Önemli Not: Yol koşulları ve trafik yoğunluğu gibi faktörlere bağlı olarak seyahat süresi değişebilir. Güncel yol bilgileri için resmi kaynaklara başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer yolu bilmiyorum fakat ara sıra Afyona gidip geldiğim için Uşak'a kadar olan kısmı biliyorum. Trafik ışıkları ve eds bolca var. Tercih etmemek için başka olumsuz sebep yok. Şimdiye kadar hep sorunsuz gidip geldim.
    Ben 175 lira vermeden Uşak üzerinden giderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahya yolu çok yoracak bir yol değil ama mutlaka kış lastikleriyle ve gündüz güneş varken gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uşak-kütahya yolunu bilmiyorum ama ücretsiz olarak E881 yolunu takip ederek Bursa üzerinden de gidilebilir hocam, 50-55km fazla çıkıyor bu rota ama pek yerleşim yeri, lamba dur-kalk vs. çok olmuyor. Bursa'nin içine girmeden yeni çevre yolu Ankara istikametine doğru devam edince İnegöl - Bozüyük - Eskişehir olarak ulaşabilirsiniz hiçbir yol ücreti vermeden.

izmir’den eskişehir’e gideceğim hangi yolu önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 21 Aralık 2021; 22:24:1 >

• şu yakıt fiyatlarının yanında üstüne birde yola para veremem.
    tercih sizin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izmir eskaşiehir en güvenli temiz yol, afyon üzeri eskışehir radar vb. olmaz nadiren, banaz diye bir yer var orda eds dıkakt ediniz. ayrıca kalabalıkda değil yol.

• Eğer 2. rotayı tercih ederseniz Kütahya'dan Eskişehir'e giden yolda çok virajlı yerler var. Yolun duble olması yanıltmasın hem yokuş hem viraj bir arada, bilmeyene kaza yaptırabilir. Oralarda biraz dikkatli gidin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

muhtemelen 2. yolu kullanacağım, teşekkür ederim bilgilendirme için. zaten gece gündüz uzun yollarda maps önümde açık giderim her zaman virajları görebilmek için.

• Hardwired kullanıcısına yanıt

Maps yerine tabelaları takip etmek daha iyi olabilir .

• Maps bazen saçmalasa da genelde güvenilir

ben 6 sene önce ufak bi maceram olmuştu, dubrovnikten neum , neum dan mostara gitmiştim

ama neum mostar yolu berbattı , sonra da mostar dan trebinje diye bir yer üzerinden tirana gidecektim

bu mostara kadar olan yol berbat olunca gözüm korktu

yolda baktım mola veren ets tur otobüsü var , durdum rehberi buldum

dedim bu yol berbat , kamyon geliyor bekliyoruz vs , trebinje üzerinden karadağ tirana gidicem ne diyorsun

adam o yol daha da kötü , geri dön dubrovnik üzerinden dön dedi

dedim zaten o da kötü bu da kötü bari aynı yeri geri dönmeyeyim mapsin gösterdiği yerden gideyim

bi gittim yol kaymak gibi tertemiz çok rahat

büyük ihtimal avel o tarafa gitmemiş bile

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

elbette tabelaları da takip ediyorum.

• Gece gidecekseniz paralı yol gündüzse ücretsiz yolu tercih edin. Geçen yıl gittim gece hem yağmura yakalandım hemde karanlık olması yol güven vermedi. Keşke paralı yoldan gitseydim dedim içimden. 2 de kaza gördüm yolda onuda ekliyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.