Şimdi Ara

Dacia Logan Sedan içerden Bagaj Açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizli de bu problemi 15 tl lik bir masrafla hallettik. tahminen yarım saat sürüyo. Daha önce istanbulda bir arkadaş 40 tl ye hallettiğini biliyorum. aynı malzeme listesi ile 15+20 de işçilik ile yapıldı.
    malzemeler kendisinde mevcut. saygılar.

Adresini Veriyim. Denizli Kaplanlar oto servisin de Elektrikçi Mehmet usta...Askeri Levazım yanı. ikinci sanayi.

• Bu soradan modifiye edilen bir olaymı yoksa eski tamiratımı ben anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceekk

Bu soradan modifiye edilen bir olaymı yoksa eski tamiratımı ben anlamadım ?

Dacia Sedanlarda bagaj kapağı içerden açılmıyor fabrika çıkışında. İlla ki kontak anahtarı ile açılmak zorunda. Arkadaşın yaptığı modifiye oluyor. Araç üzerinde değişiklik yapmış.
  • bu modifiyeyi kime yaptıracağız peki arkadaşım ... elektrikçilere mi ?
  • Stepway'e de böyle bir özellik kazandırabilir miyiz? Ve içeriye nasıl bi buton ekleniyor nasıl oluyor? içerden açılma olunca bagajdan açma iptal olmuyor değil mi?
    teşekkürler..
  • bence bu özellik kolaylaştırıcı bir özellik degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980
    bence bu özellik kolaylaştırıcı bir özellik degil

arka bagaj açma düğmesi iptal mi oluyo bunu yapınca?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero Stepway fren sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Opel Corsa Kapı Kitlenmiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

galibaaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

galibaaa

ohooo o halde çok kötü.. Kesin emin olan biri yok mu acaba nasıl oluyor bu iş?
  • Eğer düzgün yapılırsa, işçilikten kaçılmazsa iptal olmaz. Bu sefer iki kilit olur ancak yapacak kişiyi uğraştıracağı için yanaşmaz. Bende tesisat olduğu için dış kilit komple iptal, bagajta arma dahil hiçbirşey yok, bom boş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan
    Eğer düzgün yapılırsa, işçilikten kaçılmazsa iptal olmaz. Bu sefer iki kilit olur ancak yapacak kişiyi uğraştıracağı için yanaşmaz. Bende tesisat olduğu için dış kilit komple iptal, bagajta arma dahil hiçbirşey yok, bom boş :)

aslında öyle bişey mi yapsak biz de:) arkası bomboş olsun başka yazılar yazalım metal:)
  • Ben Gebzede bir oto elektrikçiye logan bagaj kapağını içerden açacak şekilde yaptırdım. Hatta arabaya bagaj açma özelliği olan alarmda taktırdım. Bagaj şimdi hem içerden hem de alarm kumandasından açılıyor. Fakat takan elektrikçi çok uğraştı.
  • maliyetide 150 lira tuttu.
  • Bayağı masraflı olmuş sizin için. Gerçi alarm sistemiyle beraber ortalama bir rakam olmuş ama yine de çok gibi geldi bana
  • Aslında basit bir iş gibi gözükse de elektrikçi 4 saat uğraştı. arka kapılara da müşür taktı. arka kapılarda açılınca arabanın iç ışığı yanıyor. vakit olsaydı torpido gözüne de ışık koyduracaktım. Ama dediğiniz gibi biraz pahalı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikatel75

Aslında basit bir iş gibi gözükse de elektrikçi 4 saat uğraştı. arka kapılara da müşür taktı. arka kapılarda açılınca arabanın iç ışığı yanıyor. vakit olsaydı torpido gözüne de ışık koyduracaktım. Ama dediğiniz gibi biraz pahalı oldu.

sen ona gidince bagajın diğer tarafına lamba, arka koltukların üstüne lamba ve torpidoya lamba da taktır aynı fiyat üzerinden
  • Arkadaşlar bende logan 1.4 mpi var . İçerden bagaj açma olayını tam anlamıyla çözen var mı .Yapıldıysa nasıl bi sistem yapıldı anlatırsa çok sevinirim birde aklıma şu geldi acaba bagaj kilidini içe basmalı yaptıramaz mıyız ? Yani anahtarla da açılabilen ve üstüne basınca açılan kilitlerden olur mu sizce ? Var mı fikri olan
  • skalaytr kullanıcısına yanıt
    2012 loganda var sizinki eski modelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skalaytr

Arkadaşlar bende logan 1.4 mpi var . İçerden bagaj açma olayını tam anlamıyla çözen var mı .Yapıldıysa nasıl bi sistem yapıldı anlatırsa çok sevinirim birde aklıma şu geldi acaba bagaj kilidini içe basmalı yaptıramaz mıyız ? Yani anahtarla da açılabilen ve üstüne basınca açılan kilitlerden olur mu sizce ? Var mı fikri olan

Ben yaptırdım. Bagaj kapağının altına matkap ile delik açtı. Yani resmen kapağı deldirdik. Oraya bagajı açacak motoru yerleştirdi. Montaj yaptı. Motordan kablo çekti. Düğmeyi de çok güzel bir yere koydu. Şoför tarafında, sol tarafta, kaput kapağını açan kola yakın yere koydu. Düğme gizli ama elle ulaşmak çok kolay.

Motor olarak Fiat arabalarda kullanılan motordan koydu. Onlar daha sağlam ve uzun ömürlü oluyormuş. Yaptıralı 3 yıl oldu. Sorunsuz kullanıyorum. Maşallah.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    Palio da vardı ama motor felan yoktu, kaput açar gibi kolu yukarı kaldırınca açıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.