Şimdi Ara

Dacia Sandero 1.5 dizel mi? 0.9 Benzin mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arada mtv farkinda var.Alim maliiyeti 5000 den fazlaysa benzinli alir gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

Estagfirullah hocam siz varken şimdi olur mu , siz her şeyi çok daha iyi bilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Estağfurullah, öyle demeyelim de kanıt varken tahmin ile iş yapmıyoruz diyelim.
  • arkadaşlar benzlinli otomatik alacağız ailem için.
    annem kullanmak istiyor haliyle otomatik almak durumundayım..

bu paralar verilir mi sizce ?
    87 bin tl geliyor indirimlerle vs. bayide3n en min aldıgım fiyat bu gerçi piyasada araç yok malesef..
    çok satıyormuş bu model
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

Estağfurullah, öyle demeyelim de kanıt varken tahmin ile iş yapmıyoruz diyelim.

Alıntıları Göster
    Tahmini nerede kullandık hocam ben hatırlayamadım? Tecrübe ile tahmin farklı şeyler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

Tahmini nerede kullandık hocam ben hatırlayamadım? Tecrübe ile tahmin farklı şeyler bence.

Alıntıları Göster
    neyse dedik ya uzatmayalım isterseniz, köy kahvesindeki dayıların muhabbetine dönmesin.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığınız doğru değil.
    Firma ürünleri sunar, siz ihtiyacınıza göre olanı alırsınız.
    İstanbul’un dik yokuşlu bir mahallesinde oturan biri için hele ki yüklü kullanılacaksa 0.9 motor gayet uygunsuz olur.
    Konya gibi düz yerlerde pek fark etmez.

0.9’lar yüklüyken ve klima çalışırken ciddi kağnılaşıyor İstanbul’un dik yokuşlarında. Tabi 1’le bağırtmak standard mümkün. Yine de sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bu yazdığınız doğru değil.
    Firma ürünleri sunar, siz ihtiyacınıza göre olanı alırsınız.
    İstanbul’un dik yokuşlu bir mahallesinde oturan biri için hele ki yüklü kullanılacaksa 0.9 motor gayet uygunsuz olur.
    Konya gibi düz yerlerde pek fark etmez.

0.9’lar yüklüyken ve klima çalışırken ciddi kağnılaşıyor İstanbul’un dik yokuşlarında. Tabi 1’le bağırtmak standard mümkün. Yine de sorun
    tamam arkadaşım siz haklısınız dedik ya yukarıda.
    0.9 turbo benzinli 90 hp motorun kağnıdan farkı yok anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 27 Eylül 2019; 14:12:49 >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Sandero alacaksanız 2017 ve sonrasını öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

arkadaşlar benzlinli otomatik alacağız ailem için.
    annem kullanmak istiyor haliyle otomatik almak durumundayım..

bu paralar verilir mi sizce ?
    87 bin tl geliyor indirimlerle vs. bayide3n en min aldıgım fiyat bu gerçi piyasada araç yok malesef..
    çok satıyormuş bu model
    Valla ben olsam onu alacağıma otomatik egea alırdım. Sanderoya göre fazla yakar o eksisi var. Fakat siz anneniz için alacağınız için sedan araba muhtemelen istemeyeceksiniz. Hatchbackleri daha pahalı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Sandero alacaksanız 2017 ve sonrasını öneririm.
    40-50 bin tl bütçem olacak muhtemelen. 2014 modeller filan uyuyor benim bütçeme hocam. 2017 alacak param olsa az daha sıkar sıfır alırım zaten oyak indirimi de kullanabilirim. Ama 80-90 binler sandero gibi araçlara verilmez bence.

• Yorumlar için herkese teşekkürler. Aslında kafam karışıktı 0.9 motor konusunda ama netleşti. Yorumlar sayesinde oldu. Karar vermeden önce biraz beklemek en iyisi olacak gibi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden sana tavsiye git aynı paraya clio al

dacia duster tam anlamıyla çöp, parana yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Tokatlar ama 0-100 süresi daha kötü. Bence çok abartılıyor bu dizel motorlar alt tarafı 90 bg motor.
    Hollanda'da yaşıyorsan ve arabaya tek kişi biniyorsan 0-100 mantıklı tabi ki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel iyi hoş ama benzine göre çalışma sistemi pis bence

Benzin temiz yakıt hatta LPG dahada temiz yakıt içinde kurşun vs hiç bir şey yok

Dizel motor bakımı zor ve bakım/arıza masrafı pahalı.

Dizel litresi neredeyse benzin ile aynı.

Benzin+turbo araçları kullanırken dikkat etmeli çok devirli kullanımda fabrika verisini katlayabiliyor

Sürekli dur kalk trafik kullanımda turbo devreye girene kadar yaşanan gaz hissiyatsizligi 3 silindir 0.9 motorda can sıkıcı olabilir mi?

• Güncel durumda sandero stepway dizel mi benzinli mi hangisini tavsiye edersiniz?

• ficu F kullanıcısına yanıt

Tabiiki de Turbo Benzinli. Dizel almanın hiç bir mantıklı tarafı yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.