Şimdi Ara

DACİA STEPWAY 2013 TURBODAN ÜFLEME ISLIK SESİ GELEN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2013 stepway araçlarında turbosundan ıslık ve üfleme gibi gaza bastıkça ses gelen varmı bilgi verirseniz sevinirim

• bende ses geliyor ama normal mı yoksa sorunmu var anlamadım dün ankara neziroğluna gittim motordan gelen sese normal dedi yokuş kalkış ve hız sensörünüde açamadı araç kabul etmiyor dedi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

bende ses geliyor ama normal mı yoksa sorunmu var anlamadım dün ankara neziroğluna gittim motordan gelen sese normal dedi yokuş kalkış ve hız sensörünüde açamadı araç kabul etmiyor dedi ???

sizin aracınızda gelen ses nasıl bir ses tarif edebilirmisiniz ıslık veya üfleme gibimi
  • Spor arabalardaki turbo gibi 4-5. Viteste gaza pompalama yapinca cuff cuff ediyor sanki bana subaru imprezza :D ama sesi duymak icin dinlemek gerekiyor araci sizin yaziyi okuyunca bende killandim dun ustaya sordum normal dedi tabi ayni usta yokus kalkis desteginide acamadi o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Spor arabalardaki turbo gibi 4-5. Viteste gaza pompalama yapinca cuff cuff ediyor sanki bana subaru imprezza :D ama sesi duymak icin dinlemek gerekiyor araci sizin yaziyi okuyunca bende killandim dun ustaya sordum normal dedi tabi ayni usta yokus kalkis desteginide acamadi o ayri

hala bilmeyen servisler var yokuş kalkış desteğinin bu arabalarda olduğunu inanın gerçek bu
  • alcaponee kullanıcısına yanıt
    ses ile ilgili video çekeyim de foruma koyayım normal mi değilmi beraber bakalım :D
  • quote:

ses ile ilgili video çekeyim de foruma koyayım normal mi değilmi beraber bakalım :D

vıdeo çek ama camlar kapalı olsun net çekmeye çalışırsan daha iyi olur tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRDi motordan gelen tuhaf ses
    12 yıl önce açıldı
    Dacia Sandero gelen garip ses
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 dacia stepway bende de var ıslık sesi 3. vitesten 4 e geçerken özellikle ne yaparız zararı var mı?
  • Turbodan ses geliyorsa servise götürün . Yokuş kalkış sistemi aynı sene içindeki her araçda açılmıyor. Söyle 28 kasım 2013 de aldım arabamı ben. Arkadaşım 17 mart 2013 de aldı. Onun arabası ile benimkinin çipleri farklıymış. Bende hill-holder ve yol bilgisayarı acılırken onun aracında çipim versiyonu uygun olmadığı için açılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.