Şimdi Ara

Dacia Yeni Sandero Stepway için hoparlör tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle şimdiden hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Benim aracım dacia sandero stepway modeli.Orjinal multi medya sistemi var araçta ama en dandiğinden iki hoparlör koymuşlar ön kapılara arka kapılarda yeri var ama hoparlör yok. servisle görüştüm multimedya sistemi 4x30w mış. Sizden ricam bana 4 adet hoparlör önerebilirmisiniz.Benim bu sesten beklentim bana berrak net ses versin cıstak cıstak gezmeyi sevmem.Mümkünse bu işi amfisiz çözmek istiyorum.Üzerindeki hoparlör herneyse artık markası vatı bas ayarı -3 te olmasına rağmen ses yarıyı geçince caz cuz ses geliyo.
    Teşekkür ederim şimdiden...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dacia Yeni Sandero Stepway için Hoparlör Tavsiyeleri

Dacia Yeni Sandero Stepway'in kapılarına uygun hoparlör boyutlarını merak ediyorsan, işte bilmen gerekenler:

• Önden Kapı Hoparlörleri: 16,5 cm (6,5 inç)
    • Arka Kapı Hoparlörleri: 13 cm (5,25 inç)

Yeni hoparlör alırken bu boyutları aklında bulundurmalısın. Ayrıca, aracın orijinal ses sisteminin gücüne ve hoparlörlerin hassasiyetine dikkat etmelisin. Daha yüksek güçteki hoparlörler, daha yüksek ses seviyeleri sağlayacaktır.

Daha iyi bir ses deneyimi için, Dacia Sandero Stepway'in arka kapılarına da hoparlör ekleyebilirsin. Bu, aracın genel ses kalitesini önemli ölçüde artıracaktır.

İyi kaliteli hoparlörler, müzik dinleme keyfini artırabilir ve yolculuklarını daha keyifli hale getirebilir. İhtiyaçlarına ve bütçene uygun hoparlörleri seçmek için bir ses sistemi uzmanına danışmanı tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayret kimse bir şey yazmamış ben de fikir arıyordum neyse bakacaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depocu69

Hayret kimse bir şey yazmamış ben de fikir arıyordum neyse bakacaz artık

şuan öneride bulunabilirim, tam olarak istediğiniz nedir? ana ünite navigasyonlu mu, cd çalarlı normal teyp mi?

• Ses sistemini sıfırdan düzenlemek şart diye düşünüyorum, hoparlör olarak sony nin 13cm likhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-xs-xb130-13-cm-300-watt-oto-hoparlor-3-yollu-474446840/detay linlindeki üründen düşünüyorum.Bass larda daha başarılı bir seri bu hoparlör serisi.Teyp kısmına ise yine Sonyhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-xav-w650bt-6.2-dvd-usb-duble-din-oto-teyp-474574866/detay düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nativen

Ses sistemini sıfırdan düzenlemek şart diye düşünüyorum, hoparlör olarak sony nin 13cm likhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-xs-xb130-13-cm-300-watt-oto-hoparlor-3-yollu-474446840/detay linlindeki üründen düşünüyorum.Bass larda daha başarılı bir seri bu hoparlör serisi.Teyp kısmına ise yine Sonyhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sony-xav-w650bt-6.2-dvd-usb-duble-din-oto-teyp-474574866/detay düşünüyorum.

bende de 2014 stepway var, önlere ve arkalara 16cm component oluyor, 13cm önermiyorum. belirttiğiniz ana ünite 3 çift rca çıkışlı, 5 kanal anfi için yeterli rca çıkışı mevcut, siz anfi subwoofer düşünürseniz bu ana ünitenin üzerine bütçeniz dahilinde komple sistem tavsiyesinde bulunabilirim. belirttiğiniz hoparlörü 13cm olduğu için önermiyorum. sadece kapı hoparlörlerini ve ana üniteyi değiştirmek ses kalitesini arttırıyor , orj ana ünitedeki gibi sesi 20 ye getirdiğindeki bass lardaki portlama kayboluyor, ama yeni sstemde de subwoofersız olmuyor bilginiz olsun.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    16cm lik hoparlör ön ve arka kapılara tam oturuyor mu?Mevcut yerlere 13 cm likler ancak oluyor diye zannediyordum, siz baktınız mı veya yaptınız mı?
  • quote:

16cm lik hoparlör ön ve arka kapılara tam oturuyor mu?Mevcut yerlere 13 cm likler ancak oluyor diye zannediyordum, siz baktınız mı veya yaptınız mı?

tabi ben komple sistem yaptım arabaya, ön kapılar sony 1621 component, arka kapılar audison apx 6.5 16cm hoparlör taktım, aracınız 2013 ve sonrası ise 16cm oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    geri görüş kamerası da taktın mı? Esasında yaptırdığın sistemin fotoğraflarını ve linklerini atabilir misin?
  • quote:

geri görüş kamerası da taktın mı? Esasında yaptırdığın sistemin fotoğraflarını ve linklerini atabilir misin?

ben double din teyp yerine ,sony 4100bt single din ünite, ve 8" tablet bağladım, bagajda 1 tane 2 kanal stereo anfi ön kapılardaki componentleri, 1 tane mono anfi subwooferı besliyor. kablolama ve montajın çoğu kendime aittir, ustalara pek güvenim kalmadı, yaptıra yaptıra kendim öğrendim, bundn sonrada pek elektrikçiye gitmiyorum.

Dacia Yeni Sandero Stepway için hoparlör tavsiyesi lütfen

android tablet auxtan bağlı, video klip ve müzik ile görsellik 10 numara, Bluetooth ilede telefon bağlı, aynı anda telefondan hotspot açık, tablet wifi ile youtube vs bir çok uygulama her yerde hazır.

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık; ustalar konusunda çok haklısın, ben de benim arabanın ses sistemini yapacağım zaman bana da yardımcı olur musun?Buradan herkese rehberlik yapmış olursun bu konuda.Türkiye de bu konu da bilgi sahibi olan çok az insan olduğunu düşünüyorum; yardımcı olursan forum açısından çok isabetli olur diye düşünüyorum.Teşekkür ederim.
  • quote:

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık; ustalar konusunda çok haklısın, ben de benim arabanın ses sistemini yapacağım zaman bana da yardımcı olur musun?Buradan herkese rehberlik yapmış olursun bu konuda.Türkiye de bu konu da bilgi sahibi olan çok az insan olduğunu düşünüyorum; yardımcı olursan forum açısından çok isabetli olur diye düşünüyorum.Teşekkür ederim.

iyi dileklerin için teşekkür ederim, bende şuanki sistemden çok memnunum, direksiyon kumandasına kadar aktif ettim, sql ve yarı spl tarzı bir sistem oldu. piyasada güvenilir ustalar mutlaka var, ama işi sallamasyon yapıp tam anlamıyla özenmediklerinde biyerler eksik kalıyor.

https://forum.donanimhaber.com/ses-sistemi-tavsiyesi-isteyenler-buraya-ozel-mesajla-tavsiye-veremiyorum-ayrintilar-ilk-mesajda--125457347

konusu bana aittir, tr ye rehberlik yapmaya devam

sen bütçeni netleştir, yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.