Şimdi Ara

Daemon Tools yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daemon tools netbookta çalışmazmı? Malum Cdrom yok, programı kurdum pcye, saatin yanına simgesi yerleşiyordu normalde, oradan da sanal sürücü oluşturuyordum, bu pcde çıkmadı, farklı şekillerde de deniyorum olmuyor, bi yardım edin ltfn, national geografik fotograf okulu cdsini başka türlü kuramadım pcye, onu çalıştırmam lazım, ondan kurmuştum daemon toolsu

• Lite versiyonunu kur Pro ve Advenced hata verebiliyor.
  • Ultraiso'yu deneyin.
  • kurduğum prog bu: DAEMON Tools Lite
    nerede hata yapıyorum acaba
  • Poweriso yu da deneyebilirsin.
    Yada en basiti .iso dosyasına sağ tıkla > Birlikte aç de > Winrar ı seç
  • http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads

sorun olmaması gerekıyor ..benım bıldıgım son surumde saatın oradakı panelı kaldırdılar.. yanlış hatırlamıyorsam ..

başlattan aratın programın sımgesıne tıklayın ... konuyu yanlış anlamadımsa eğer.. yanı kurulum bıtıyor ama sımgesı saatın orada cıkmadıgı ıcın çalıştıramıyorsunuz sanırım ..
  • Programın yüklü olduğu dizini açın,
    Yerel disk / Program files / DAEMON Tools Lite
    DTLite.exe dosyasını normal olarak çalıştırın.
    Gelen ekranda dediğiniz kalıp dosyası yerleştirme işlemini yapabilirsiniz.
    Ayrıca bu ekranda bulunan dişli iconu ile seçenekler menüsüne girin,
    Genel sekmesi altında, DTPro Aracısını (saat simgesi) kullan seçeneğini seçin.
    Bu uygulandıktan sonra iconun saatin yanındaki simgeler arasında yer alması gerekiyor.

Bunların haricinde bir de DTLite.exe dosyasına sağ click ile özelliklerine girerek,
    Uyumluluk sekmesi altında ve en aşağıda geçen,
    Ayrıcalık düzeyi bölümünde, Bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin.
    Bazı netbookların işletim sistemleri biraz kısıtlayıcı olabiliyor belki bu fayda eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programı açabiliyorum, ama sürücü oluşturmayı beceremedim bu şekilde..

Daemon Tools yardım ltfn
  • sizi cok yordum farkındayım ama iGroN dediğin gibi yaptım artık saatin yanında simge var :) ama şimdide bir kalıp dosyası yerleştir diyorum, national geo. fotograf okulu klasörünü açıyorum listeden, daemon toolsa uygun eşleşme yok diyor..nasıl açacağım ben bu cdyi yaaa:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunnish

programı açabiliyorum, ama sürücü oluşturmayı beceremedim bu şekilde..

Daemon Tools yardım ltfn

Emin değilim ama hani nat geo nun ... sını indirmişsin. İndirdikten sonra Daemon Tools resimli bir dosya çıkması lazım. O na girip yüklenmesi lazım benim bildiğim. Ondan başkasını bilmiyorum.
  • çok basit hocam orada cd nin yanında yeşil + işareti var ya ona tıkla dosyanı sec işlem tamamdır kısaca altta en soldaki simge :)
  • quote:

programı açabiliyorum, ama sürücü oluşturmayı beceremedim bu şekilde..

Daemon Tools yardım ltfn

quote:

sizi cok yordum farkındayım ama iGroN dediğin gibi yaptım artık saatin yanında simge var :) ama şimdide bir kalıp dosyası yerleştir diyorum, national geo. fotograf okulu klasörünü açıyorum listeden, daemon toolsa uygun eşleşme yok diyor..nasıl açacağım ben bu cdyi yaaa:((

Yüklediğiniz resimde sanal sürücü oluşturduğunuz gözüküyor.
    Ayrıca simgelerin üzerine gelip beklediğinizde ne işe yaradıklarını belirten isimleri bilgi olarak çıkar.

Bunun haricinde bende internetten şimdi birinci CD 'yi indirdim fakat cd iso olarak değil normal setup dosyalı bir şey olarak çıktı.
    Yani okuyucusu bulunan bir bilgisayardan direk olarak kopyala yapıştır yöntemi ile alınabiliyor olması gerekir.

Daemon Tools, ISO ve benzeri formatlarda kalıp dosyası okumak içindir,
    Yani Daemon Tools kullanmak için, cd 'leri okuyucusu olan bir başka bilgisayardan ISO formatında kaydetmeniz gerekiyor.

•  Daemon Tools yardım ltfn

bak oda kırmızı kutucuğa aldığım ayarlara tıkla
    çıkan pencerde yanda genel i seç
    orda dtpro aracını kullan var onu işaretle tamamdır
     Daemon Tools yardım ltfn

• böyle gösteriyor bende
     Daemon Tools yardım ltfn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.