arkadaşlar bisikletime uygun v brake uyumlu tercihen siyah gidondan kitlemeli maşa arıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...dağ bisiklet maşası...
her bisikletçide bulunabilen bir ürün fiyatları 50 TL civarından başlar 1000 Tl ye bile çıkar. bunun nesini soruyorsunuz anlıyamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Snake
her bisikletçide bulunabilen bir ürün fiyatları 50 TL civarından başlar 1000 Tl ye bile çıkar. bunun nesini soruyorsunuz anlıyamadım
biliyorum her bisikletçide olabilileceğini...ikinci el olarak satan varsa yardımcı olabilir mi diye yazmıstım..bütün maşa çeşitlerini biliyoruz evel allah arkadaşım...
Bisikletforumda Siyah v brake uyumlu gidondan kilit XCR maşa vardı. 60 lira fiyatı çok iyiydi. Büyük ihtimal o fiyata satılmıştır ama siz yine de bir göz atın
quote:
Orijinalden alıntı: o_can
Bisikletforumda Siyah v brake uyumlu gidondan kilit XCR maşa vardı. 60 lira fiyatı çok iyiydi. Büyük ihtimal o fiyata satılmıştır ama siz yine de bir göz atın
onu gördüm dostum hemen cvp yamıştım ilan verdiğinde arkadaş cvp atmadı 3 gün geçti üstünden sattım diye cvp attı
Bisikletinizin markası modeli nedir? Dağ bisikleti maşası diye bir standart bulunmuyor, 4 farklı şaft borusu çapı var hangisinin bisikletinize uyacağını ancak görerek söylenebilir. 80-100-120mm sıkışmalı yaylı ya da havalı yağlı , ne kadarlık bir bütçe ayırdınız? Yüzlerce farklı -2. el de olsa- maşa önerisi çıkabilir ki bazıları bisikletinize uymaya da bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: gurkans
Bisikletinizin markası modeli nedir? Dağ bisikleti maşası diye bir standart bulunmuyor, 4 farklı şaft borusu çapı var hangisinin bisikletinize uyacağını ancak görerek söylenebilir. 80-100-120mm sıkışmalı yaylı ya da havalı yağlı , ne kadarlık bir bütçe ayırdınız? Yüzlerce farklı -2. el de olsa- maşa önerisi çıkabilir ki bazıları bisikletinize uymaya da bilir.
kardeş bisikletim kron xc 250 alt seviye bir bisiklet fakat bana yetiyor. tek eksiği iyi bi maşasının olmaması... o yüzden ikinci el xcm yada xcr model maşa arıyorum kitlemeli arıyorum gidondan kitlemeli olanlar terciihimdir...