Şimdi Ara

dağ bisikleti alıcam 1600 tl bütçem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • almak istediğim bisikleti sahilde ve toprak arazide kullanıcam oyüzden dağ bisikleti almayı düşünüyorum bisiklette istediğim özellikler: kilitlenebilir maşa, hidrolik disk fren 27.5 yada 29 jant
    vitesi shimano olursa daha iyi olur bu bütçeye önerebileceğiniz bisikletleri söyleyebilirseniz sevinirim teşekkürler. :)

• www.bubisiklet.com
    Carraro Daytona 2927
    https://www.bubisiklet.com/carraro-daytona-2927
    gidondan kilitlenebilir maşa hidrolik disk fren bence ideal bir bisiklet.

• bu fiyat aralığım için uygun yardımın içinde teşekkür ederim ama 29 jant bir bisiklette 24 vites az kalır gibi geldi eğer 27.5 olsaydı 24 vites çok iyi olurdu
  • Gören herkes bir bildiğini yazsaydı belki yardımları dokunurdu ben bugün salcano ng 400 model bisikleti 1600 tl 'ye aldım daha kullanma fırsatım olmadı çünkü bayiye götürüp ayarlarını yapıcaz ama inceleme fırsatım oldu 27 vites 27.5 bir bisiklet için çok iyi vitesleri shimano altus başlangıçla orta arası birşey güzel selesi jelli suntour kilitlenebilir maşa çok iyi bir markadır tek gördüğüm eksi yanı elcikleri çok kötü değiştirilmesi veya eldiven takılması lazım. Kendi soruma kendim cevap verdim çok ilginç oldu:) Not:internette 1800 tl ama indirim ile birlikte 1600 tl 'ye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha para biriktirip b twin Rockrider 540 veya 520 s alabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatinizi biraz yukseltirseniz size 2 sene once aldigim ve 3 kere bindigim hic dusmedigim sifir gibi olan bisikletimi verebilirim . Ghost marka 27 jant hidrolik frenli dag ve sehir bisikleti . Ozelden mesaj atabilirsiniz . Su an sifiri 5 bin tl civari olmasi lazim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salcano ng444 öneririm kendim kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj yolladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.