Şimdi Ara

DAĞ. KOMD.OKL. ve EĞT. MERK. K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
51.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Refuse olan herkez %100 tuzlayamı gidiyor? Birde gözümü az önce ölçtürdüm 1 numara miyop 0.50 numara astigmat var ve diz kapağımda kemik büyümesi var bunlar komando olmama engelmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLLs

Refuse olan herkez %100 tuzlayamı gidiyor? Birde gözümü az önce ölçtürdüm 1 numara miyop 0.50 numara astigmat var ve diz kapağımda kemik büyümesi var bunlar komando olmama engelmidir?

komando olmanın çok ince şartları var emin ol..
    kan değerlerinde 0.1 lik sapma bile komando olmana engel.
    onlar da komando almaya çok meraklı dğeil % 80 tuzladasın sen.raporların varsa al,gözlüğün varsa onu da tak öyle git eğirdire..
  • bende eğirdir

hapı yuttuk sanırım
  • Hakkaten yusuf yusuf ne demekmiş hayatın diğer yüzünü dün gece 12den beri gördüm. Refüze olamayıpta orda kalırsam ömrümden bir on sene gidecek sanırım. 60 km koşu ne demek o tırmanma parkurları dağda 12 gün tatkibat inanılmaz ağır bir eğitim var
  • quote:

Hakkaten yusuf yusuf ne demekmiş hayatın diğer yüzünü dün gece 12den beri gördüm. Refüze olamayıpta orda kalırsam ömrümden bir on sene gidecek sanırım. 60 km koşu ne demek o tırmanma parkurları dağda 12 gün tatkibat inanılmaz ağır bir eğitim var

aynen kareşim ekrana takılı kaldım bende kısa seçmiştim

sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_a_r_d_o_m -- 10 Ağustos 2010; 13:03:50 >
  • Arkadaşlar 333. piyade asteğmen ve o yollardan geçmiş biri olarak, aklınıza takılan sorular olursa yanıtlayablirim..eğirdire gittiğinizde 3-4 gün sizi orda tutacaklar..daha sonra çoğunuz refüze olacak ve 15 saat süren trenle tuzla yollarına düşeceksiniz..askerliğiniz diğerlerine göre gerçekten zor..tuzla yatış yeri değil arkadaşlar..orada da çok yoğun bir eğitim var..şimdilik bu kadar fazla takmayın, zamanla alışırsınız...
  • vobros, benim gözler 1 numara miyop 0.75 astigmat ve dizde kemik büyümesi var orda kalmam gibi birşey söz konusu olabilirmi? Biraz tuzladan bahsedermisin bize.
  • quote:

vobros, benim gözler 1 numara miyop 0.75 astigmat ve dizde kemik büyümesi var orda kalmam gibi birşey söz konusu olabilirmi? Biraz tuzladan bahsedermisin bize.

refüze olma şansın var..tuzla da dediğim gibi eğitimler yoğun olacak bazen çay içecek vakti bulamayacaksın..eğitimin yanı sıra spor ve sınavlar bunaltabilir seni bu 2.5 ay devam eder..haftasonları ailen seni evci olarak çıkarabilir..o fırsatı kullan..tuzlada kültür sitesi, sinema salonu, alışveriş merkezi mevcut..yemekleri porselen tabakta yersiniz..sporda barfikse çok önem verirler..barfiksin iyi değilse, haftasonu içerde kalabilirsin..son günlere doğru biraz daha rahatlarsınız kafa olarakda..bu arada 8 kişilik odalarda kalacaksınız..
  • 285. dönem Eğirdir Dağ Komando Okulu.
  • Şu an 339.dönem Asteğmenler olarak biz de buradayız.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Mart 2021; 18:21:30 >
  • Konu bayağı önce kapanmış
    Ama yaptığım yer Isparta gösteri tatbikat ve Poligon birliği idi.
    Allah kimseyi düşürmesin o traflara günde 8 saat nöbet mi tutmadım, soğuğun içinde atletle spor mu yapmadım
    Atış yeri olduğundan sadece bizim değil tüm taburlara hizmet vermemiz de cabası hic bos anımız yok

İyi yanlarımı , yaklaşık 200 kişi var birlikte herkes birnbirini tanıyor. Erdal komutan baba adam. Bana Mahsuni serifin sarkısını söyletiydi iştimada hic unutmam.
    Yemekler süperdi. Her türlü silahı kullanıyorsunuz bu zevkli, roket atardan tut el bombası uçaksavar, sniper vs

ben kısa dönem yaptım. 325 KDY
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.