Aday No 31477 Adı ve Soyadı SİNAN YAY Baba Adı RECEP Doğum Yeri BARTIN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
ben de varım arkadaşlar. biraz geç farkettim ama yine de burdayım...
off bu dalgınlıkla unutmuşum : faruksal@hotmail.com adresini yazanları ekliyorum hemen.
allah yardımcınız olsun kardeşler komando olmak zor. olurda doğuya düşerseniz yüce rabbim sizi hain terörist mermilerinden korusun...
Aday No 31692 Adı ve Soyadı GÖKHAN ARIK Baba Adı MEHMET Doğum Yeri MALATYA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
Aday No 85272 Adı ve Soyadı HASAN TAHSİN AYDIN Baba Adı TURGAY Doğum Yeri MANYAS Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun...gözlerim 3 e 3.5 miyop nasıl yaptılar komando anlamadım ama :))).. yine vatan saolsun....mail adresim: donhaso@hotmail.com ........saygılarla tertiplerim
valla beni bu göbekle nasıl komando yaptılar anlamadım. gerçi refuze denilen bir olay varmış yapamayacak durumdakileri 1 hafta sonra tuzla'ya gönderiyorlarmış oranın da eğirdirden pek kalır yanı yokmuş gerçi. neyse ben herkesin msn sini ekledim. hasanyayan@hotmail.com
Bende geldim dostlar, Ömer Faruk PALA Dogum yeri:Kayseri No:12052
Bizler yedek subay adaylarinin en talihlileri:) olarak toplanmis bulunuyoruz.Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar.Ben kısa donem istemistim ama ordunun bize ihtiyaci varmis demekki.Ne diyelim aslanlar gibi yapariz.
Aday No 85272 Adı ve Soyadı HASAN TAHSİN AYDIN Baba Adı TURGAY Doğum Yeri MANYAS Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun...gözlerim 3 e 3.5 miyop nasıl yaptılar komando anlamadım ama :))).. yine vatan saolsun....mail adresim: donhaso@hotmail.com ........saygılarla tertiplerim
Aday No 96704 Adı ve Soyadı ORHAN ÖZDEMİR Baba Adı ABDULLAH Doğum Yeri KARKAMIŞ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
arkadaşım benim gözümde 3.5 miyop astimat nasıl benıde yaptılar anlamadım bi arkadaşımda menisküs koşamıyor sporla alakası yok oda koando oldu tsk bu dönem kör ve topalları alıyor sanırım:
eski bir eğirdr askeri olarak sorularınızı yanıtlayabilirim
valla beni bu göbekle nasıl komando yaptılar anlamadım. gerçi refuze denilen bir olay varmış yapamayacak durumdakileri 1 hafta sonra tuzla'ya gönderiyorlarmış oranın da eğirdirden pek kalır yanı yokmuş gerçi. neyse ben herkesin msn sini ekledim. hasanyayan@hotmail.com
Arkadaşlar öncelikle hepinize sağ salim eve dönüşler, hayırlı teskereler.
Kardeş göbek konusunu dert etme, moral bozmak gibi olmasın ama bir yerde okudum, göbekli olanlara komando diyeti yapıyrlarmış... 15 günde 15 kilo... ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hepinize kolay gelsin. Sağlıcakla...
YANINIZDA GÖTÜRMENİZ GEREKEN BİR KAÇ EŞYA LİSTESİ
(HERKESİN VALİZİ HAZIRDIR ZATEN )
boyuna asılan cüzdan traş kutusu diş fırçası macunu traş köpüğü kolonya(küçük) el ve yüz için güneş kremi(tam sıcak mevsimde gidiyorsunuz yemin törenine kadar yüzünüz sıçak ve zsoığukta yanacak mutlaka güneş kreminizi sürün) pudra(ayak için) iğne seti (çok da gerekli değil aslında) elbise poşeti kirli temiz camasır filesi ve poşeti dolap kilidi tırnak makası yeşil iç çamasırı çok sayıda 8/10 adet( çamaşır yıkamaya zaman bulamazsanız kirlenenleri atın yenisi oradan alırsınız, yıkamakla uğrasmayın zaten ucuz) pacalı don içlik 5 adet uzun siyah çorap siyah tükenmezkalem ayna küçük kar maskesi (ama sanırım simdi gerekmez) yara bandı eldiven vatka(ayaklar için) ayak mantarı için depitax(eczanelerde) havlu(rengi önemli değil) hamam seklinde ki banyo için şort telefon kartı(bir kaç adet en az) terlik şampuan esofman(pijama, )
benim eşim askere giderken valizine koyduğum eşların bazıları, sanırım yeterli olur. zaten acemilikten sonra gerekli gördüklerinizi sonra alırsınız ama fazlaya gerek yok