Şimdi Ara

DAĞ. KOMD.OKL. ve EĞT. MERK. K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
51.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm tertipler bende geldim hayırlısı olsun
  • Aday No 50158
    Adı ve Soyadı EMRE SATI
    Baba Adı VEJDİ
    Doğum Yeri BEKİLLİ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
    ....emresati@hotmail.com....
  • Aday No 51059
    Adı ve Soyadı SELÇUK ALTINTAŞ
    Baba Adı BAYRAM
    Doğum Yeri MARMARİS
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branş KOL K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR

Allah hepimize yardımcı olsun... =)
  • Aday No 98153
    Adı ve Soyadı ERDEM POLAT
    Baba Adı FETHİ
    Doğum Yeri KEBAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi

arkadaşlar burada kısa donem yapacaklar için tavsiyeleri olan varmı?
  • daha önce asteğmen yapan dedelerim bana pm atabilirmi lütfen. ne olacağız ne edeceğiz bir bilgi alalım.
  • kardeş pek bilgi bekleme. ısparta dağ komando yaz google da görürsün. Allah sonumuz hayr eylesin.
    ama kanımız canımız vatana feda...
    gideriz geliriz sağ salim inşallah....
    ısparta-eğirdir-dağ komando:
  • Bir de bu dönem yedek subay komando alınmayacak diyorlardı. Forumda 3 tane çıkmış
  • genelkurmayın açıklamasına göre mayıs ayından itibaren komando asteğmen alınmayacaktı ama yine şaşırttılar. eğirdir ve foçaya düşen bütün arkadaşlara allah kolaylık versin. dağıtım yerleri de genelde doğudan batıya kaymaya başladı. 321. dn foçada komandolar güneydoğuya gitmemişti. eğirdirde de ona yakın bir dağıtım olur tahminimce.
  • ADEM BAYRAK / KOCAELİ
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branş KOL K.
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR

MSN & E-MAIL : adem_bayrak211@mynet.com
  • Allah akıl fıkır ve kolaylıklar versın.Egırdır merkezıne ının karayolundan sag baktıgınızda gordugunuz tepe ve yazdıkları yasayacaklarınızın temınatıır.

311.donem astegmen
  • Benim yiğen de oraya gitti. Metin Yüksel Karakuş. Gözlüklü adamı komando yaptılar. Ne biçim iş...
  • Forum oldukça sessiz, sesimi duyan varsa ogrenmek ıstedıgım bırsey var,nisanlım orda ve ne zaman bır telefon gorusmesıne ızın verecekler merak edıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabırla beklemek

herkese merhabalar!!
    siteyi dün keşfettim. nişanlım 319.dönem eğirdir dağ komando yedek subay olarak vatani hizmetini yapmak üzere bugün yola çıkacak. az önce bir kaç arkadaş pm attım, ancak bir de burada genelde sorayım sorumu. nişanlım 3 yıl kadar önce bir fıtık ameliyatı geçirmişti. bunu sağlık kontrolleri sırasında belirtmesine rağmen komando olarak seçilmiş. teslim olduğu ilk gün ya da ilk hafta bu durumu sözlü ya da yazılı olarak ifade etse askeri değimle refüze edilir mi? edilirse nereye gider ve yine de uzun döenm mi yapar? bu durum bir şey değiştirmez, orada kalmaya devam ederse komutanları kaba tabirle kendisine kıl olurlar mı?

bir ikinci sorum ise burada dağıtımların nasıl olduğunu detaylı olarak anlatabilir misiniz?

teşekkür ederim.

Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun, hepsini sevdiklerine bağışlasın inşallah......

benim abimde 2004 senesinde 301. dönem olarak astek komando ısparta eeğirdire düşmüş idi.ordakilerin yarısı refüze oldu o zaman..abimde akçiğer zarıyla ilgili bi rahatsızlık geçirmişti..söylesem mi söylemesem mi demiş ve sonunda söylemeye karar vermiş..rütbeli doktor asker iyiki söyledin evladım demiş..yoksa 15 günde tekrar ederi...demiiş..anlayacağın söylesin.kimse kıl kapmaz.hatta bilakis söylemelrini istiyorlar..refüze olsa bile tuzlaya gider büyük ihtimal ama yine de astek olarak 12 ay olarak yapar askerliğini.o hakkı ölmüyor anlayacağınız..inşallah yardımcı olabilmişimdir.zira benim bu anlattıklarım abimde birinci ağızdan canlı örneği.saygılar.

not: ben tarihe hiç bakmamışım.bu geçen senenin 2007 aralığında vuku bulan bir olay imiş..geçde olsa cevaplamış olduk.ama yinede faydalı bir bilgi.aynı durumda olupda merak edenlere..saygılar.( bu kısım sonradan eklenmiştir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsasa -- 18 Ağustos 2008; 20:31:39 >

• Adı Soyadı CENGİZ YAZICI
    Baba Adı CEMAL
    Doğum Yeri CİDE
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı KOL K.

DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA

adresim: craltitamows@windowslive.com
  • Ömer
    Piyade Er
    Eğirdir / ISPARTA
    Herkese hayırlı teskereler
  • Adı Soyadı MUHAMMED KAAN BEŞLİOĞLU
    Baba Adı ÖZCAN
    Doğum Yeri MENGEN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branşı KOL K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI
    EĞİRDİR ISPARTA
  • arkadaşlar şimdiden biletlerinizi alın... yoksa ortada kalmayın... ben ıspartaya kadar buldum... cumartesi kütahyalılar dan haremden 22:00 de kalkıyo....
  • group5461@groupsim.com=uzun dönem yedek subaylar bu grubu msn eklesin...
    group5515@groupsim.com=kısa dönemler bu grubu msn eklesin...

EĞİRDİR ISPARTA

arkadaşlar msn grubu kurdum burdan ekleyin haberleşelim hemen..

EĞİRDİR ISPARTA
  • group5461@groupsim.com=uzun dönem yedek subaylar bu grubu msn eklesin...
    group5515@groupsim.com=kısa dönemler bu grubu msn eklesin...

EĞİRDİR ISPARTA

arkadaşlar msn grubu kurdum burdan ekleyin haberleşelim hemen..

EĞİRDİR ISPARTA
  • dostlar 3 ayın sonunda acemilik bittiğinde dagıtımı doğu olan astegmenler operasyona çıkıor mu çıkmıor mu? şu anda 321. dönem olarak eğirdirde acemiliğini yapmış bi arkadaştan duyduğum kadarıyla aynen size aktrıyorum,

orada operasyonlara gitmen o zamanki personel durunmuna bağlı

genel olarak personel vardır

çok zor durum kalmadıkça operasyona gönderilemz

sadece üs bölgesi işgali ve emniyet almak için belirli tepelere gönderirler

bunu yaparken yanında muhakkak o bölgeyi çok ii bilen bir subay astsubay veya uzman vardır

sen onlardan rütbeli olabilirsin ama

onları da dinlemek zorundasın

dedi. saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.