Merhaba tarih değiştirme işlemini nasıl yaptınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Burdan yaptım hocam ama ilk açıklandığında zar zor. Şimdi sadece haziran ayından sonraki aylar çıkıyor.
-
Bende nisana çıktı erkene çekmek istiyorum ama haziran ve aralık ayı arası çıkıyor eğer bilgi edinirsen erkene çekmekle alakalk bilgilendirirsen sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende değişmedi hocam
-
Banada nisan burdur çıktı hocam nasıl kurarız wp ?
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI yazılan yer BURDUR mu yoksa Isparta Eğirdir tarafı mı oluyor? Bilgi verebilir misiniz?
-
27 Haziranda görüşürüz gençler...
aynı hocam
Kim nerden hangi memleketten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde burası çıktı 12/12/2024 tarihinde cekp ve sevk tarihi başvurusu yapmanız gerekiyor yazıyor. Yani ben 12. Aydaöı gidiyorum.
Burdur dağ komando okulu ile ilgili sorunuz varsa buradab cevaplamaya çalışırım.
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI Şubat ayı çıktı. Tavsiyeleriniz varmı hocam?
-
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI
numaralarınızı yazarsanız bir whatsapp grubu oluşturim yardımlaşırız:) Banada mart ayı çıktı belki değiştiririm bilemiyorum
-
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A.K.LIĞI
banada burası çıktı ve ekim çıktı bedelli için sizce uygun bir tarih mi? daha önce hiç gitmedim Burdur'a.
-
whatsapp yerine telegram grubu falan olsa, herkesin üzerine de hangi ay olduğunu falan yazsak belki birbirimizi buluruz hemşerimiz falan vardır :)
Bir de bu arada ekim kasım aylarında çok soğuk oluyor mu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 25 Ocak 2024; 14:52:1 > -
mayıs amasya çıktı bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biri akşama kadar sürekli yerde süründürüyorlar dedi ne kadar doğru bedellilere ne yaptırıyorlar koğuşlar kaç kişilik şehir merkezine yakınmı dağın ortasında bir yerde mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X