DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL. ARKADAŞLAR BÖYLE BİR YER ÇIKTI SINIFLANDIRMAMDA(KASIM 2023) BURASI ISPARTA EĞİRDİR Mİ OLUYOR YOKSA BURDUR MU |
Bildirim
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL. ARKADAŞLAR BÖYLE BİR YER ÇIKTI SINIFLANDIRMAMDA(KASIM 2023) BURASI ISPARTA EĞİRDİR Mİ OLUYOR YOKSA BURDUR MU |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ndmksmz -- 27 Ekim 2023; 21:26:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
harbi beyler burdur mu ısparta mı orası |
Burdur ama ispartaya yakın olduğu için karıştırıyor olabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
usta 9 kasim gözüküyor benimde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burdur arkadaşlar, gidenlere kolaylıklar gidiyorum. Firar etmeyi falan düşüneceksiniz, dayanmak zorundasınız. Kıbrıs çıkma ihtimali aşırı yüksek. Ispartaya bağlı ilerliyordu 2022 yılında güncelde bilmiyorum. Sert bir eğitim olacak şimdiden kolay gelsin. Not: Ben bedelli olarak burada bulundum. Aynı komutanlar eğitim veriyordu. Biz bile ZMA birliğini görüp iç çekiyorduk. Uzun dönemlere de sabır diliyorduk. Komutanlar da farkında fakat komanda olmak basit değil mecburen böyle bir eğitimden geçiyorsunuz. O kapıdan geçtikten sonra zaman kavramı çok farklı olacak. Komando farklı bir ocak, hidayetli olun. |