Şimdi Ara

Dağ-Şehir Bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Antalya/Manavgat'ta yaşıyorum. Evden okula okuldan eve bazen de şehir içinde dolaşmak için bisiklet almayı planlıyorum. Seçimim Dağ(Kalın Teker)'mı yoksa Şehir(İnce Teker)'mi olmalıdır.
    Aklımda şu 2 bisiklet var.http://bianchi.com.tr/dag-bisikletleri/bianchi-rcx-529-erkek-dag-24-v-hd-29/ ve http://bianchi.com.tr/sehir-bisikletleri/bianchi-touring-713-erkek-sehir-24-v-hd-28/
    veya başka önerebileceğiniz bisiklet var mıdır ? Fakat asıl önemli konu dağ bisikleti mi yoksa şehir bisikleti mi olacağı ?
    Teşekkürler...

• Kullanim amacina gore secmen gerekiyor. Araziye girmeyeceksen, kendini daga bayira vurmayacaksan sehir bisikleti almalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Yok kaldırım asfalt vb. yollarda kullanılacak çoğunlukla. Sanırım şehir bisikleti daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kullanim amacina gore secmen gerekiyor. Araziye girmeyeceksen, kendini daga bayira vurmayacaksan sehir bisikleti almalisin.

Peki model olarak Bianchi Touring 713 önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinand07

quote:

Kullanim amacina gore secmen gerekiyor. Araziye girmeyeceksen, kendini daga bayira vurmayacaksan sehir bisikleti almalisin.

Bir tik daha ustu Carraro Sportive 225 veya 227 var.

• quote:

quote:

quote:

Bir tik daha ustu Carraro Sportive 225 veya 227 var.

Evet dün araştırmaya devam ederken 225 i gördüm renk olarak siyah koyu renkler hoşuma gidiyor renk olarak da kafama yattı. Bisiklet almaya gideceğim yerde eğer varsa bakacağım artık en iyisi hangisi olacaksa yardımınız için teşekkürler bu arada..

• Dağ, bayir yapmayacaksaniz şehir bisikleti alin. Şehir içinde dağ bisikleti insani çok yorar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beldeyama Cumulus Dağ bisikleti
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Dağ, bayir yapmayacaksaniz şehir bisikleti alin. Şehir içinde dağ bisikleti insani çok yorar.

Hocam şehir bisikleti düşünüyorum fakat bisikleti alacağım yerde kadro boyları S M L olarak belirtilmiş bu ölçüler cm veya inç cinsinden neye tekabül ediyor internette bulamadım. saygılar

• quote:

quote:

Dağ, bayir yapmayacaksaniz şehir bisikleti alin. Şehir içinde dağ bisikleti insani çok yorar.

Hocam şehir bisikleti düşünüyorum fakat bisikleti alacağım yerde kadro boyları S M L olarak belirtilmiş bu ölçüler cm veya inç cinsinden neye tekabül ediyor internette bulamadım. saygılar

Internette var hocam boy icin hesaplamalar

• Şehir içi kullanım için şehir bisikleti daha iyi olur. dağ bisikletini sert koşullu araziye girmeyeceksen kullanmana gerek yok. Bisikletten çok bir beklentin yoksa yani şehir içi günlük kullanım, gezi, okula giderken falan kullancaksan hidrolik fren almana gerek yok. fazla para vermeden v-fren alman işini görür. model olarak carraro sportive 224 yada daha ucuz olan carraro sportive 321 yada daha üst seviye 324 model bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

Şehir içi kullanım için şehir bisikleti daha iyi olur. dağ bisikletini sert koşullu araziye girmeyeceksen kullanmana gerek yok. Bisikletten çok bir beklentin yoksa yani şehir içi günlük kullanım, gezi, okula giderken falan kullancaksan hidrolik fren almana gerek yok. fazla para vermeden v-fren alman işini görür. model olarak carraro sportive 224 yada daha ucuz olan carraro sportive 321 yada daha üst seviye 324 model bakabilirsin.

Teşekkürler önerilerinizi değerlendireceğim.

• quote:

quote:

Ayakkabi gibi dusun. Uzerine cikip denemeden almak buyuk bir hata olur.

• quote:

quote:

quote:

Ayakkabi gibi dusun. Uzerine cikip denemeden almak buyuk bir hata olur.

Yarın gidip deneyip alacağım hocam teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.