Şimdi Ara

DAHA BİTMEDİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ligin sonuna 3 hafta,alınacak 9 puan var.gençlerbirliği maçı kritik,ayaklarımız yere sağlam bassın.bir haftada işler tam tersine dönebilir.o yüzden taraftar olarak, camia olarak KONSANTRASYON ÇOK ÖNEMLİ!!!

fb ve bjk taraftarı ile şampiyonluğu garantiledikten sonra dalga geçersiniz

• hocam eyvallahda gs nin gençlerbirliğine kaybetme ihtimalinin yanında fb nin mersine bjk ninde konyaya puan kaybetme olasılığı bana göre daha fazla
    şuanda iki takımda demorize durumda
    ,bu hafta stadı gelin gibi süslenir, taraftarda full çeker ,birde hakemi baskı altına alınacağı düşünürsen...
  • aynen ben hamza hocaya güveniyorum..artık pişti bence birçok hata yaptı umarım daha yapmaz...
    takımda inanılmaz güvenmişlik var, gençler maçında 45 bin felan taraftar gelirse ilk 15 dk da tempo yapar alırız diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bitti demeden bitmez !
  • Futbolda her şey imkan dahilinde. Fb ve Bjk'ın bana göre hala şansları var. Ha bu 30 35 ken 15-20 lere indi. 2006 yı 2010 u hatırlamak lazım.
  • gael kullanıcısına yanıt
    cumartesi allah korusun olası puan kaybında rakipler oynayacakları maçlarda iştahlanacaklardır puan kaybetme ihtimalleri düşer.o yüzden biz işimize bakalım.dün feneri erciyes karşısında gördük.beşiktaş pazar günü antepi ezdi yenemedi.futbol bu her şey olabilir.biz konsantrasyonumuzu bozmayalım erken havaya girmeyelim
  • Kuşlara Fısıldayan Adam kullanıcısına yanıt
    sen kimin fakesisin olum asıl hesabınla gelmek yemedimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyonluk buradan kaçarsa Fb'nin Denizli ve Trabzon mallıklarından daha büyük mallık olur.Üç maç kalmış ikisi içerde,Fb'den 3 Bjk'den 4 puan öndesin.Fb Mersin'e takılsa derbide mağlup olsan bile bir şey değişmeyecek kalan iki maçını kazandığın takdirde.
  • Şampiyon Fenerbahçe yazdıracağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bjk ayak alntından çekildi,tek mağlubiyette fb şampiyonluğunu ilan eder şaibeli hakem cüneyt çakır yüzünden

stancu hleb el kabil landel karşısına boş kaleyle çıkacağız maça, allah yardımcımız olsun

son 4 5 maçtır sneijder burak rezalet oynuyor, çıkıp şu 2 içerdeki maçı bir zahmet alsınlar artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.