< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 4 Haziran 2022; 14:46:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 4 Haziran 2022; 14:46:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
gördüğüm en saçma uygulama. şifreyi bilmez, girmez, açılmaz, kampanyayı görmez, kullanıcı adını kabul etmez... sildim valla. |
Bu fiyatlardan dolayı bg ve mc yi boykot ediyorum.Onların yerine butik burgerleri tercih ediyorum,tavsiye ederim.Bir kere arkadaş bg den ben butikten sipariş verdik,bg nin hamburgeri( big king) 4 ısırıkta biterken ben daha yarılamamıstım bile.Ben hayvan gibi doyup 6 saat sonra acıkırken arkadaşın 1 saate karnı acıkmıştı.Neyse diyeceklerim bu kadar
|
gördüğüm en saçma uygulama. şifreyi bilmez, girmez, açılmaz, kampanyayı görmez, kullanıcı adını kabul etmez... sildim valla. |
bu menu normalde ne kadar bılen var mı? |
zar zor girdim. ama öylr bi menü yok ki tıklagelsin nasıl alıcaz |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
diğer şehirlerde bilmem ama Balıkesir de içler acısı 2 firmada fiyatlarıda enfes pahalı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ufacık JR menü ye bu fıyat nedır Allah aşkına. 1+1 olmuyor bu fıyatla malesef. 2 menu yu de ödemıs oluyoruz. bence Coca Cola + Burger Kıng + Popeyes keriz avına çıkmış.... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 22 Mart 2022; 16:31:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onur markette gördüm 4+1 kola alana, burgerking ufak bir menü veriyordu sanırım |
kod gönderildi. |