Şimdi Ara

daha hızlı bilgisayar için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni üye oldum. bilgisayarımda tek bir uygulama açtığım halde video izlerken seste ve görüntüde tutukluk meydana geliyor. ayrıca internet üzerinden bilgi girişi yapmak istediğimde klavyeden bastığım harfler belli bir süre bekledikten sonra ekranda görünüyor. bu yüzden çok beklemek zorunda kalıyorum. ram 512 mb ilemci intel pentium 4 CPU 3.0 GHz, ram'i yükseltmeden bu sorunudan kurtulmanın bir yolu var mıdır acaba?

• 512 Mb ram için 3.0 GHz biraz fazla geliyor.
    Ram yükselterek çok çok daha performanslı bir bilgisayara sahip olabilirsin.
    Ram arttırmadan başka bir türlü bu sorunu çözebileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thescarecrow

512 Mb ram için 3.0 GHz biraz fazla geliyor.
    Ram yükselterek çok çok daha performanslı bir bilgisayara sahip olabilirsin.
    Ram arttırmadan başka bir türlü bu sorunu çözebileceğini sanmıyorum
    ilginize teşekkürler thescarecrow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengir

ilginize teşekkürler thescarecrow.

Alıntıları Göster
    en azından 2 gb lık bir ram alırsan anakartına göre ama tavsiyem 4 gb dır ileriye dönük olur artık 2 gb yetersiz kalıyor bazı şeylerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

en azından 2 gb lık bir ram alırsan anakartına göre ama tavsiyem 4 gb dır ileriye dönük olur artık 2 gb yetersiz kalıyor bazı şeylerde

Alıntıları Göster
    ne gibi şeylerde, ben oyun oynamıyorum zaten?
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyun gibi şeylerde oyun oynamıyorsan 2 gb yeterli olacaktır o halde
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thescarecrow

quote:

Alıntıları Göster
    iyi, güzel söylüyorsunuz da DDR raml lerin 2 GB ı yokmuş, en fazla 1 GB var o da yeterli olacak demek ki, teşekkür ederim bilgilendirme için yasin57

• quote:

iyi, güzel söylüyorsunuz da DDR raml lerin 2 GB ı yokmuş, en fazla 1 GB var o da yeterli olacak demek ki, teşekkür ederim bilgilendirme için yasin57

Alıntıları Göster
    Olur arkadaşım anakartını yazarsan daha iyi yardımcı olurum bekliyorum kardeşim
  • quote:

Olur arkadaşım anakartını yazarsan daha iyi yardımcı olurum bekliyorum kardeşim

Alıntıları Göster
    o pc ye masraf etmeyiniz ofis ve internet dışında film izlemek oyun v.b. gibi beklentileriniz var sanırım

ve ram masrafından sonra daha da artacak bu beklentiler ancak pc ler en yavaş donanımın hızında çalışır
    ve yaptığınız ram masrafının pekde tatmin edici bir artısı olmayacaktır bu açıdan imkan varsa satınız ve amd sempron -hd5570-2gb ddr3 gibi giriş seviyesi dahi olsa güncel bir pc alınız..

ddr2 1gb fiyatlarına baktığınızda hak vereceksiniz

• quote:

Alıntıları Göster
    ram,illa oyun oynamak için önerilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben @tengir arkadaşımıza söylemiştim ama siz yanlışlıkla üzerinize alınmışsınız.saygılar.
  • quote:

o pc ye masraf etmeyiniz ofis ve internet dışında film izlemek oyun v.b. gibi beklentileriniz var sanırım

ve ram masrafından sonra daha da artacak bu beklentiler ancak pc ler en yavaş donanımın hızında çalışır
    ve yaptığınız ram masrafının pekde tatmin edici bir artısı olmayacaktır bu açıdan imkan varsa satınız ve amd sempron -hd5570-2gb ddr3 gibi giriş seviyesi dahi olsa güncel bir pc alınız..

Katılıyorum şu an elindeki tenekeyi sat biraz daha yeni bi teneke satın al. Hem verdiğin paraya değer. Sonradan tekrar para vermek zorunda kalmazsın.
    Dipnot: Ben her bilgisayara teneke derim arkadaş üstüne alınmasın. Kişisel birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

quote:

Katılıyorum şu an elindeki tenekeyi sat biraz daha yeni bi teneke satın al. Hem verdiğin paraya değer. Sonradan tekrar para vermek zorunda kalmazsın.
    Dipnot: Ben her bilgisayara teneke derim arkadaş üstüne alınmasın. Kişisel birşey değil.

Alıntıları Göster
    eskisini 200 TL ya alabileceklerini söylüyorlar, yenisini bu meblağın en az 3 katı değil mi?
    anakartım: gigabyte GA-8IPE1000MK
    yalnız benim monitörüm iyi onu vermeyip sadece kasayı satmaya kalkışsam 200 TL değil 20 TL bile vermezler sanırım?

• quote:

eskisini 200 TL ya alabileceklerini söylüyorlar, yenisini bu meblağın en az 3 katı değil mi?
    anakartım: gigabyte GA-8IPE1000MK
    yalnız benim monitörüm iyi onu vermeyip sadece kasayı satmaya kalkışsam 200 TL değil 20 TL bile vermezler sanırım?

Alıntıları Göster
    RAM 'e takviye yaptım, ama halen sesteki tutukluk devam ediyor, acaba bu sorunun kaynağı ses kartı mıdır, bu konuda tecrübesi olan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengir -- 20 Şubat 2012; 11:41:04 >
  • quote:

RAM 'e takviye yaptım, ama halen sesteki tutukluk devam ediyor, acaba bu sorunun kaynağı ses kartı mıdır, bu konuda tecrübesi olan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?

Alıntıları Göster
    ram dusuk olunca herkesın gozu ılk ona takılmıs .. sımdı aynı sorun mu devam edıyor ? yoksa goruntu duzeldı de sesdekı takılmalar mı kaldı gerıye ? ..vırus olabılr sıstemde ..yada drıverlarında bır sorun vardır ..bıraz ayrıntılı yazarsan daha kolay cevap bulursun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

ram dusuk olunca herkesın gozu ılk ona takılmıs .. sımdı aynı sorun mu devam edıyor ? yoksa goruntu duzeldı de sesdekı takılmalar mı kaldı gerıye ? ..vırus olabılr sıstemde ..yada drıverlarında bır sorun vardır ..bıraz ayrıntılı yazarsan daha kolay cevap bulursun ..

Alıntıları Göster
    sürücüsünü de güncelledim, görüntüde pek takılma yok, ben genellikle internet üzerinden video izlediğim için bu ses tutukluluğu çok büyük sorun yaratıyo, tabi müzik dinlerken de...

• quote:

sürücüsünü de güncelledim, görüntüde pek takılma yok, ben genellikle internet üzerinden video izlediğim için bu ses tutukluluğu çok büyük sorun yaratıyo, tabi müzik dinlerken de...

Alıntıları Göster
    kesinlikle ram takviyesi önerim 4 gb alıp win 7 64 bit kurmanızdır. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

kesinlikle ram takviyesi önerim 4 gb alıp win 7 64 bit kurmanızdır. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    daha önce yazdğım mesajları okumadınız galiba, Windows 7'nin sistem gereksinimleri yok ki benim bilgisayarımda!!!
    Ayrıca RAM takviyesi yaptım, şu anda 1,5 gb daha fazlası gereksiz olur diye düşünüyorum.
  • quote:

daha önce yazdğım mesajları okumadınız galiba, Windows 7'nin sistem gereksinimleri yok ki benim bilgisayarımda!!!
    Ayrıca RAM takviyesi yaptım, şu anda 1,5 gb daha fazlası gereksiz olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    temiz bir xp ve son güncel codecler sorununuzu çözer gibime geliyor, 1.5 gb ram fazlasıyla yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.