Şimdi Ara

Daha iyi upload

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turktelekom 35mbit vdsl kullanıyorum.tt'nin verdiği modem var bende.şuan 2 upload alıyorum ama arayüzde 3 geliyor gösteriyor.acaba benim kabloyla bağlantımla mı ilgili yoksa tt 2'ye falan sabitlemiş mi?yani kablo değişimi yapsam 3 mbit alır mıyım

Daha iyi upload
    Daha iyi upload

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kabloyla alakası yok. ttnet müşteri hizmetlerine telefon aç 3mbps e yükseltsinler upload ı.
    internet paket açıklamalarında hala 2mbps upload yazıyor. 3mbps e yeni çıkartmışlarsa güncelleme yapmamışlardır henüz.
  • Modem değerlerinde herkesde 3 mbps yazıyor ama 2mbps veriliyor buna yapılacak bişi yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişmiyor lanet upload hızı 2 de sabit bende 35/3 paketini kullanıyorum ama uploadda aldığım max 2
  • Bende 50/4 paketini kullanıyorum ama sistemsel bir sorun bu mh ile konuştum 2den yüksek upload vermiyoruz dediler.
  • Bunlar da ayrı şer*fsiz, madem 2mbps upload vereceksin neden modeme 3-4 tanımlıyorsun?
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    35 mbps download ın verilebilmesi için en az 3 mbps upload teknik sinyal olarak verilmesi lazım 2 mbps i de yazılımsal olarak kilitliyorlar
  • hiç kimseyi arayıp sormayın. hızınızı düşürürler bir daha günlerce hızımı normale döndürün diye yalvarırsınız. yine ay başını bekleyin derler. sorunun akk ile olmadığını belirtirsiniz siz yine de bekleyin derler. bende de arayüzde 3 megabit ama speedtest 2'yi zor görüyor. eskiden en az 2,5 megabit gösterirdi. sistemsel bir hata değil. mani mani
  • umarım şunu bi 10mbit yaparlarda bizde cloud kullanırken çıldırmayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün il müdürlüğüne gittim upload hızımı arttırmak istiyorum dedim çalışan kişi upload ne oluyor dedi.Akn mi dedi kota mı dedi 30 dk boyunca upload ı anlatmaya çalıştım anlamadı telefonla birini aradı bayan arkadaş geldi derdimi anlattım internet üzerinden yayın yapıyorum dedim upload hızım yetmiyordu. Bayan arkadaş 50 mbps e 35 mbps e geçsende en fazla 2 alırsın dedi portları güncellememişler yıl 2018 olmuş 35/2 veriyorlar paraya gelince çatır çutur alırlar hizmete gelince 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.