Şimdi Ara

Daha Kalın Motor Yağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlamadığım yağ yakan arabalara 10 60 yağ koyuyorlar ee o zaman yağ yakmayı kesicek subapları bozucak ne anladım ben bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Benim anlamadığım yağ yakan arabalara 10 60 yağ koyuyorlar ee o zaman yağ yakmayı kesicek subapları bozucak ne anladım ben bu işten

Onlar zaten motoru gözden çıkarmış, belki bazı şartlarda yaptıkları mantıklı olabilir ama araca uygun olan yağı koymak ve her eksildiğinde de tamamlamak hatta ve hatta yağ değişim periyodunu erkene almak daha mantıklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Benim anlamadığım yağ yakan arabalara 10 60 yağ koyuyorlar ee o zaman yağ yakmayı kesicek subapları bozucak ne anladım ben bu işten

Onlar zaten motoru gözden çıkarmış, belki bazı şartlarda yaptıkları mantıklı olabilir ama araca uygun olan yağı koymak ve her eksildiğinde de tamamlamak hatta ve hatta yağ değişim periyodunu erkene almak daha mantıklı...

Piyasada aracı 150.000i geçmemiş vede 10 60 yağ kullanan çok kişi biliyorum vede araçlarının motoru saat gibi çalışıyor ee nerede subap arızası verdiği

• Ccestr kullanıcısına yanıt
    Kaç kilometredir ve ne şartlarda kullanıyorlar bilmediğimiz için üzerine ne kadar konuşsak boş... Motorlarının güncel durumunu da bilmiyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Kaç kilometredir ve ne şartlarda kullanıyorlar bilmediğimiz için üzerine ne kadar konuşsak boş... Motorlarının güncel durumunu da bilmiyoruz...

Benim arkadaşımda ibiza var 140.000de 10 60 kullanıyor aracının motoruda cok sessiz

• 10 w 60ın farkı yok pek herhalde
  • Mobil 10/40 10/60 yağ sakın kullanmayın motora çok büyük zararı var çok kötü yağlar
  • Yağlama yapamıyor o zaman

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.