Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz daha önceden bu ayarı sanırım gpedit.msc üzerinden uygulamışsınız bu yüzden buradan değiştiremiyorsunuz.

GPedit.msc üzerinden yaptığınız ayarı varsayılan'a getirin yada erteleme günü ayarını da oradan değiştirin.
  • Hocam dün güncelleme ile pc performansında sıkıntı yaşıyorum sistem geri yüklemede hata veriyor ne yapmam gerek?
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    daha önce bu dosya ile erteleme yapmıştım. Şimdi değiştiremiyorum. Windows 10 1709 Yarı Yıllık Kanal Dalını Açar + 180 Gün Geçiktirir.reg

gpedit.msc-update-otomatik güncelleştirmeleri etkinleştirmiştim kapattım ama düzelmiyor.
  • Kayıt defterine girip aşağıdaki yola gidin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate

Bu yoldaki BranchReadinessLevel ve DeferFeatureUpdatesPeriodInDays kayıtlarını silip bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Daha sonra Windows Update/Gelişmiş seçenekler bölümünden Yarı Yıllık Kanal ayarını yapıp ekstra olarak ertelemek istediğiniz gün kadar gün sayısı girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Temmuz 2018; 16:40:2 >
    dediklerini yaptım ama iş için güncel dal yok ortada
    Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

NOT: 1803 güncellemesi artık gelmemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 12 Temmuz 2018; 18:47:15 >
  • 1709 sürümünde onun adı değişti yarı yıllık kanal'a al ayarı sonra 1803 sürümünün kaç gün daha geç gelmesini istiyorsan o kadar gün gir alt kısmına

Edit: Şuan ki gözüken ayar ile Yarı Yıllık Kanal ve 365 gün ile yani 1803 sürümü gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Temmuz 2018; 18:49:23 >
    Eyvallah hocam. Yardımların için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 12 Temmuz 2018; 18:50:32 >
  • microsoft neden 1709 u atlayıp 1803 ü öneriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

microsoft neden 1709 u atlayıp 1803 ü öneriyor ?
    Hocam emek verip yeni sürüm yapıyorlar elbette yenisini kullanın diyecekler :) ama gel gör ki 1803 oyun konusunda çok kötü. Aşırı fps düşmeleri oluyor her oyunda. 2 defa denedim 1803 sürümünü hem ilk çıktığında hemde geçen gün bir şans daha verdim belki düzelmiştir diye ama oyunlarda ki fps düşmeleri düzelmemiş halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Hocam emek verip yeni sürüm yapıyorlar elbette yenisini kullanın diyecekler :) ama gel gör ki 1803 oyun konusunda çok kötü. Aşırı fps düşmeleri oluyor her oyunda. 2 defa denedim 1803 sürümünü hem ilk çıktığında hemde geçen gün bir şans daha verdim belki düzelmiştir diye ama oyunlarda ki fps düşmeleri düzelmemiş halen.

Alıntıları Göster
    Ben 1703 kullanmaya devam ediyorum.Halen daha asus un anakart yazılımını (fan kontrol/oc vs) düzeltmediler.Fanlar trübülans motoru gibi çalışıyordu analog kontrolcüyle idare ediyorum.

1 tane asıl sürüm çıkarsınlar steam gibi isteyende betasına katılır olur biter.Sonuçta ben bu win 10 keyini 1 kere alyıorum bukadar çok sürüm çıkarmanın alemi yok yani.Yıl olacak 2019 halen daha kafa ayarı yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

Ben 1703 kullanmaya devam ediyorum.Halen daha asus un anakart yazılımını (fan kontrol/oc vs) düzeltmediler.Fanlar trübülans motoru gibi çalışıyordu analog kontrolcüyle idare ediyorum.

1 tane asıl sürüm çıkarsınlar steam gibi isteyende betasına katılır olur biter.Sonuçta ben bu win 10 keyini 1 kere alyıorum bukadar çok sürüm çıkarmanın alemi yok yani.Yıl olacak 2019 halen daha kafa ayarı yapıyoruz

Alıntıları Göster
    Sormayın hocam cidden anlam vermek zor. Düzgün çalışan bir sistemi bozarak ilerlemeyi nasıl başarıyorlar ben çözemedim

Bende 1709 sürümünü kullanıyorum

• Hocam merhaba. Çok uzun bir süredir 1607 - 14393.969 build Windows 10 kullanıyorum ve güncelleştirmeleri komple istemeyen/kapatan biriyim. Sizce bu sürüm ve build'te kalmaya devam edeyim mi yoksa 1703'e geçeyim mi? 1703'te, bu 14393 kadar stabil olarak önerebileceğiniz bir build var mı?
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığınız sürüm ve yapıdan memnunsanız kullanmaya devam edin. Eğer 1703'e geçecekseniz şuan ki en güncel sürümü olan 15063.1324'ü öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Şuan kullandığınız sürüm ve yapıdan memnunsanız kullanmaya devam edin. Eğer 1703'e geçecekseniz şuan ki en güncel sürümü olan 15063.1324'ü öneririm.
    Peki o zaman şimdilik aynı yapıya devam edeyim sorun yaşarsam söylediğiniz yapıya geçerim. Hali hazırda şu anki kullandığımı sizin MSMGTool rehberinizle özel hazırlamıştım.
  • 1709 dönmüştüm ve 3 ay erteleme yapmıştım (belki bu sürede yeni yapı düzelir diye)
    dün 1803 yüklendi ve yine pişman oldum , chrome sürekli çöküp duruyor ve bir yavaşlık hissediliyor

fırsat bulunca yine 1709 döneceğim ,bunların yaptığı güncellemelere
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Ben her zaman güncel sürümü kullanırım şu an 1803 ama hiç fps kaybı yaşamıyorum. Çok garip.
  • LTSB ye geçtiğimden beri bu saçmalıklardan kurtuldum herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

LTSB ye geçtiğimden beri bu saçmalıklardan kurtuldum herkese tavsiye ederim.
    katılıyorum ben de aynı şekilde LTSB ye geçince tüm bunlardan kurtuldum. tavsiye ederim.
  • türkçe ltsb güncel versiyon indirebileceğimiz bir yer var mı arkdaşlar ?
    ltsb ler de saçma sapan hatalar olmuyor değil mi? anladığım kadarıyla sade win 10
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.