Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu sac kanalı muhabbeti nedir hocam bende 1709 var kurduktan sonra güncellemelerin hepsini yapmayı düşünüyorum beni ilgilendiren bi durum varmı eğer performans düşüsü yada negatif etki edecekse hiç güncelleme yapmamak en mantıklısımı?

şimdi baktımda 1803 17134.48 sürümüne güncellenmiş format atmayı düşünüyorum hangi sürümü kurmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 4 Haziran 2018; 17:38:8 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Şuan için 1803 sürümünü önermiyorum. 1709 sürümünü yükleyin ve konuda anlattığım gibi Özellik güncelleştirmelerini SAC (Yarı Yıllık Kanal) kanalına alın.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    1709 temiz kurulum yapıyorum sonrasında hiçbir güncelleme yapmasına izin vermeden güncelleştirme ayarlarına girip yarı yıllık kanalı seçiyorum doğrumu anladım hocam?

1709 da iyiydi makine aslında 1803 güncelleyince mozillada flash sekmeleri açınca mouse kasılmaya başladı birde pc biraz daha yavaş kapanıyor güncellemeye bağladım bende bu durumu
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur. Bu ayarı yapınca 3/4 ay boyunca 1803 sürümü SAC kanalından yayınlanana kadar Windows Updateden otomatik olarak yüklenmez.

1803 sürümüne yükseltme yolu ile yeni geçtiyseniz Güncelleştirme ve güvenlik/Kurtarma bölümünden 1 tık ile eski sürüme dönebilirsiniz.

Bunu yapamazsanız dediğiniz gibi format yolu ile geçmeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 4 Haziran 2018; 20:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet doğrudur. Bu ayarı yapınca 3/4 ay boyunca 1803 sürümü SAC kanalından yayınlanana kadar Windows Updateden otomatik olarak yüklenmez.

1803 sürümüne yükseltme yolu ile yeni geçtiyseniz Güncelleştirme ve güvenlik/Kurtarma bölümünden 1 tık ile eski sürüme dönebilirsiniz.

Bunu yapamazsanız dediğiniz gibi format yolu ile geçmeniz gerekir.
    Hocam madem bu ayar windowstan yapılıyorda bana neden reg kaydı olarak verdiniz, yanlış anlamayın sitem olarak demiyorum kafama takıldı windowstan yapınca 3-4 ay sonra yeni yapı gelir dediniz ilk konuda 90 gün 180 gün erteleme regleri vermişsiniz windowstan tam olarak bu erteleme zamanını yapabiliyormuyuz, teşekkürler..
  • raver kullanıcısına yanıt
    .reg dosyası ile yapılan işlem ile Windows içinden yapılan ayar aynıdır. .reg dosyası ile bir tık ile daha basit bir şekilde yapıldığı için .reg dosyalarını veriyorum.

Evet Windows 10 'un içinden de 90 gün 180 gün 365 gün veya istediğiniz bir gün kadar erteleme yapılabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 4 Haziran 2018; 22:11:52 >
    90-180 gün gibi süreler, temiz kurulumdan sonraki başlayan süreler değil mi?

Yoksa bir sonraki versiyonun SAC kanalından yayınlanana kadar Windows Updateden otomatik olarak yüklenmesi gibi geçen süre mi?

Şu an Windows 10 Güncel ISO Dosyaları konunuzdaki Windows 10 Pro 1703 v10.0.15063.1088'ı kurup temiz kurulum yapmak istiyorum. (Ayarları yapılı olan)

İlk sayfanın sonundaki aşağıdaki ilk ham hali olan değil mi?

(CombinedSL) Windows 10 Pro - Home - Home Single Language - Education

15063.0.170710-1358.rs2_release_svc_refresh_clientcombinedsl_ret_x64fre_tr-tr.esd
  • Artı süreler SAC dalından yayınlandıktan sonra sayılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.reg dosyası ile yapılan işlem ile Windows içinden yapılan ayar aynıdır. .reg dosyası ile bir tık ile daha basit bir şekilde yapıldığı için .reg dosyalarını veriyorum.

Evet Windows 10 'un içinden de 90 gün 180 gün 365 gün veya istediğiniz bir gün kadar erteleme yapılabilinir.
    Windows içinden 90 gün 180 gün 365 gün nasıl yapılıyor
    Buradan yapılıyor.

275 yazan yerden.

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572
  • quote:

Buradan yapılıyor.

275 yazan yerden.

Altındaki kutucuk nedir hocam?
    Alttaki kutucuk aylık gelen güvenlik güncellemelerini geciktiriyor.

• MRT hocam bu toplu güncelleştirmeler gelince eskisini kaldırıpmı kurmamız lazım yoksa eskisine dokunmadanmı kurmak daha sağlıklı olur?
    @MRT_ Hocam merhabalar,

RS1 in süresi dolması sebebiyle RS2 Version: 1703 e geçmek mi daha mantıklı olur yoksa daha üst bir sürüm olarak RS5 e geçmek mi? Oyunlarda ve diğer bazlı programlarda sıkıntı yaşamamak ve daha kararlı bir windows kullanmak başlıca önceliğim.@MRT_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 9 Haziran 2018; 4:24:20 >
    Hocam merhabalar,

RS1 in süresi dolması sebebiyle RS2 Version: 1703 e geçmek mi daha mantıklı olur yoksa daha üst bir sürüm olarak RS5 e geçmek mi? Oyunlarda ve diğer bazlı programlarda sıkıntı yaşamamak ve daha kararlı bir windows kullanmak başlıca önceliğim.
    Eskisinin kaldırmanizah gerek yoktur. Yenisi yüklendiğinde eskisi otomatik olarak siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Haziran 2018; 10:21:5 >
  • RS2 sürümüne geçmenizi öneririm.

• quote:

Eskisinin kaldırmanizah gerek yoktur. Yenisi yüklendiğinde eskisi otomatik olarak siliniyor.
    LTSB 2016 için en son toplu paket hangisidir hocam?
    Teşekkürler hocam,

Peki bu LTSB sürümü sadece kurumsal firmalar için mi yoksa biz gibi kullanıcılar da yararlanabiliyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.