Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Sizce LTSB sürümü mü yoksa rs2 mi

• Oyun için LTSB daha iyi gibi gözüküyor. Oyun oynamıyorsanız RS2 de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 10 Haziran 2018; 0:11:50 >
    LTSB sürümünü Windows 10 Home ürün kimliğim ile tam olarak etkinleştirebilir miyim?
  • Home ürün kimliği ile sadece Home sürümünü etkinleştirebilirsiniz. LTSB sürümünü HWİD yöntemi ile orjinal ve dijital lisanslı olarak etkinleştirmek çok kolaydır.

hocam peki bu ltsb sürümünü Türkçe ve orijinal olarak nasıl etkinleştireceğim?
  • Türkçe ISO buradan indir etkinleştirme için PM atıyorum.

Windows 10 Enterprise 2016 LTSB (Updated Jul 2016) MSDN ISO
  • @MRT hocam selamlar, gelin bu windows 10'u etraflıca masaya yatıralım isterseniz.Bu vesile ile bizim gibi forumdaki arkadaşlarda belki bir nebze bazı şeyleri çözebiliriz.
    Şimdi bir çok yerde yazıldı çizildi, malumunuz sizinde çok iyi bildiğiniz gibi bu win10 süreci garip bir hal aldı yok insider yok cb dalı yok yıllık güncelleme v.s.Microsof sizce neden böyle bişey yapıyor eskisi gibi devam etseydi win8-win9-win10-win11 şeklinde daha iyi olmazmıydı, asıl şaşırdığım bu şekilde microsoft eskisi gibi parada kazanamıyor malum win10 geçişleri ücretsiz ayrıca rs1-rs2-rs3-rs4- ....şeklinde sürekli ücretsiz geçiş sunması biraz garip değilmi.
    Şimdi ilk naçizane yorumu konuyu açan olarak ben yapacak olursam sanki diyorumki bu telemetry olayı ile pc mizden bilgi toplaması daha çok işine geliyorda ondanmı beleş veriyor acaba veya beleş gibi fırsatlar sunuyor.
    Ayrıca bir kullanıcı olarak 1 ay önce yeni bir pc topladım işlemci kabylake haliyle dedim artık win7 yeter win10 kurayım sizde biliyorsunuz burada çok sorunlar yaşadım hatta bu sorunları yeni topladığım donanıma yordum.Taaki önerdiğiniz ltsb 2016 kurana kadar 10 gündür ltsb kullanıyorum çok şükür yaşadığım sorunların hepsinden kurtuldum diyebilirim.Şimdi madem ltsb 2016 yani rs1 daha yeni stabil olmuşken rs4 -rs5 diye microsoftun at koşturmasındaki amacı nedir neden bir sürü sorunlar olan adeta beta aşamsındaki yapıları insanlara dayatıyor, kafamda deli sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 14 Haziran 2018; 11:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

@MRT hocam selamlar, gelin bu windows 10'u etraflıca masaya yatıralım isterseniz.Bu vesile ile bizim gibi forumdaki arkadaşlarda belki bir nebze bazı şeyleri çözebiliriz.
    Şimdi bir çok yerde yazıldı çizildi, malumunuz sizinde çok iyi bildiğiniz gibi bu win10 süreci garip bir hal aldı yok insider yok cb dalı yok yıllık güncelleme v.s.Microsof sizce neden böyle bişey yapıyor eskisi gibi devam etseydi win8-win9-win10-win11 şeklinde daha iyi olmazmıydı, asıl şaşırdığım bu şekilde microsoft eskisi gibi parada kazanamıyor malum win10 geçişleri ücretsiz ayrıca rs1-rs2-rs3-rs4- ....şeklinde sürekli ücretsiz geçiş sunması biraz garip değilmi.
    Şimdi ilk naçizane yorumu konuyu açan olarak ben yapacak olursam sanki diyorumki bu telemetry olayı ile pc mizden bilgi toplaması daha çok işine geliyorda ondanmı beleş veriyor acaba veya beleş gibi fırsatlar sunuyor.
    Ayrıca bir kullanıcı olarak 1 ay önce yeni bir pc topladım işlemci kabylake haliyle dedim artık win7 yeter win10 kurayım sizde biliyorsunuz burada çok sorunlar yaşadım hatta bu sorunları yeni topladığım donanıma yordum.Taaki önerdiğiniz ltsb 2016 kurana kadar 10 gündür ltsb kullanıyorum çok şükür yaşadığım sorunların hepsinden kurtuldum diyebilirim.Şimdi madem ltsb 2016 yani rs1 daha yeni stabil olmuşken rs4 -rs5 diye microsoftun at koşturmasındaki amacı nedir neden bir sürü sorunlar olan adeta beta aşamsındaki yapıları insanlara dayatıyor, kafamda deli sorular.
    Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

@MRT hocam selamlar, gelin bu windows 10'u etraflıca masaya yatıralım isterseniz.Bu vesile ile bizim gibi forumdaki arkadaşlarda belki bir nebze bazı şeyleri çözebiliriz.
    Hocam şunu hiçbir zaman unutmayın.

Eğer bir ürün ücretsiz ise ürün sizsiniz

• Bu arada dün KB4284819 güncellemesi geldi ve SAC(Yarı Yıllık Kanal) + 120 gün Özellik Güncelleştirmesini geciktirmeli olarak aldığım Windows 10 Pro sürümüm 16299.492 oldu.

Bu şekilde Windows kullanmaktan çok memnunum MRT hocam bu şekilde tavsiye etmişti ve günlük kullanıcı da olsam akıcı bir windows deneyimi yaşıyorum. Aslında format atıp temiz kurulum yapsam çok daha hızlı ve stabil olacağından adım kadar eminim ama üşeniyorum:)
  • 1703 15063.1155 güncellemesindne sonra kafayı yien bi tek benm pcmi acaba ?=

Edit konu terk edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 26 Haziran 2018; 16:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

1703 15063.1155 güncellemesindne sonra kafayı yien bi tek benm pcmi acaba ?=

Edit konu terk edilmiş
    Mrt ortalıkta yok.
  • Laptopumda 1803 güncellemesini indirmeye başladığını fark eder etmez bilgisayarı kapattım. Henüz güncellemeyi indirip yüklemedi. Yarı yıllık kanalda olmama ve özellik güncellemeleri 365 gün ertelemeli olmasına rağmen indirmeye çalışıyor. Nasıl iptal edilebilir? Sadece güvenlik güncellemelerini yüklemek istiyorum.
  • Windows 10 1803 Yarı Yıllık Kanaldan geniş kitleler için yeniden yayınlanmıştır.
    https://www.microsoft.com/en-us/itpro/windows-10/release-information

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

Yarı Yıllık Kanal şerefine Refresh ESD dosyaları dağıtıma geçmiştir.

Windows 10 1803 RTM RS4 WSUS REFRESHED ESD
    Build 10.0.17134.112 (rs4_release_svc_refresh.180619-1212)

ESD: 17134.112.180619-1212.rs4_release_svc_refresh_clientconsumer_ret_x64fre_tr-tr.esd SHA1: f265201e7da21f37e731ce8b91df3728d5284d40
    ESD: 17134.112.180619-1212.rs4_release_svc_refresh_clientconsumer_ret_x86fre_tr-tr.esd SHA1: 467e7872cfd2458851b9b008faffe362f11fe0be

ESD: 17134.112.180619-1212.rs4_release_svc_refresh_clientbusiness_vol_x64fre_tr-tr.esd SHA1: 33fb3dda3b29c45b57d93e0485cde20df4c66e42
    ESD: 17134.112.180619-1212.rs4_release_svc_refresh_clientbusiness_vol_x86fre_tr-tr.esd SHA1: 194641761fa4ba8a01511ca929735170058b81ad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Temmuz 2018; 13:17:56 >

hocam 1709 sürümünü kullanmaktayım 1803 sürümü geldi. İstemediğimden internetin fişini çektim iptal ettim. Gelmemesi için hangi yolu izlemeliyim.
  • Hangi sürümü kullanıyorsun? Örnek Home, Pro?
    pro
  • Pro sürümünü kullanıyorsanız Windows Update/Gelişmiş seçenekler bölümünden kaç gün daha ertelemek istiyorsanız o gün kadar erteleme yapabilirsiniz.

hocam ben yarı yıllık kanalı değiştiremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.