Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows Update bölümünden Güncelleştirmeleri denetle butonuna basın. Eğer 16299.402 güncelleştirmesi sizin için gerekli ise Windows Updateden gelecektir. Windows Update'de gözükmüyorsa buradan elle indirip yükleyebilirsiniz.
    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4093105

@paldov, Emin değilim. Verdiğim sürümlerden birini indirip USB belleğe yada Daemon tools tarzı bir program ile mount edip içerisindeki setup.exe dosyasını çalıştırın yükseltme yapmayı deneyin.
    tamamdir hocam. tesekkur ederim.

• quote:

Enterprise yada Education kullanma şansınız varsa 1607 tavsiye ederim çünkü bu sürümlerin desteği Ekim 2018 tarihine kadar devam ediyor.

Home, Home SL yada Pro kullanacaksanız birinci tavsiye olarak 1703 ikinci tavsiye olarak 1709 tavsiye ederim.

1803 için şimdilik çok erken olduğunu düşünüyorum.

Güncel ISO lazımsa aşağıdaki konudan temin edebilirsiniz.

Windows 10 En Güncel ISO Dosyaları: RS1 14393.2189 GDR - RS2 15063.1029 GDR - RS3 16299.402 GDR
    Hocam 1709 u kurdum ama update ile 1803 geliyor onu nasıl engellerim.Veya 1709 üzerine en güncel updateleri updateye bağlanmadan nasıl alabilirim, aslında sorunum update yaparken 1803 gelmesin, yardım için teşekkürler..

• raver kullanıcısına yanıt
    Hangi versiyon kurulu şuan Home, Pro vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler.
  • quote:

pro
    Bu kayıt defteri anahtarını indirip çalıştır. Bunu yapınca 1803 sürümü yaklaşık 3 ay sonra gelir. Daha fazla geciktirmek istersen kayıt defteri anahtarları mesajın ilk konusunda mevcuttur.

Link: SAC (Yarı Yıllık Kanal) Dalını Açar.reg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Mayıs 2018; 16:45:10 >
  • ilk mesaj cok karisik
  • Galena kullanıcısına yanıt
    Aralara geçiş için

Ekleme yapıldı.
  • quote:

Bu kayıt defteri anahtarını indirip çalıştır. Bunu yapınca 1803 sürümü yaklaşık 3 ay sonra gelir. Daha fazla geciktirmek istersen kayıt defteri anahtarları mesajın ilk konusunda mevcuttur.

Link: SAC (Yarı Yıllık Kanal) Dalını Açar.reg
    Hocam senin regi kullandım en son windows bu şekilde oldu.Ancak güncelleme denetle deyince hata veriyor yada güncelleme yok diyemi yapıyor tam çözemedim.

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

Şuan güncelleme denetle dedigin zaman güncelleme varsa bulur ve yükler. Özellik güncelleştirmesi 1803 şuan için gözükmez.

• Hocam sizin konunuzdaki gibi yaptım bu boyut doğru mu? Ve bunu yüklersem 1 sene güncelleme gelmez mi?
    Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 8 Mayıs 2018; 17:42:11 >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Boyut doğrudur. Pro sürümü yüklerseniz 18.1.2018 tarinden itibaren 365 gün kadar daha Özellik güncelleştirmesi gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 8 Mayıs 2018; 18:5:31 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Merhaba hocam hala en iyi windows 10 sürümü 1607 mi birde bu güncellemeleri nasıl acarız hata veriyor hata bu 0x80070424 .
  • mavzer53 M kullanıcısına yanıt
    1607 sürümünün (Enterprise ve Education hariç) güncelleştirme desteği bitti. Bu yüzden bu sürümler hariçinde bir sürüm kullanıyorsanız 1703 sürümüne geçmenizi öneririm.

Güncelleştirmeleri nasıl açarız derken nasıl kapatınızı bilemediğim için şuan bir öneri de bulunamıyorum.
  • Hocam 1607 ile 1703 oyun performamsı olarak bir fark varmı acaba 1703 15063 sürümü mü yükliyeyim acaba birde windows 8.1 de böyle sürüm farklılıkları varmı varsa hangisi sürüm stabil çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için çok yayarlı konu olmuş.
    Windows 8.1'de böyle farklılık bulunmuyor.

Oyun konusunda 1607 sürümünü öneririm.

Windows 10 Enterprise 2016 LTSB sürümünü yükleyip oyun için deneyebilirsiniz.

LTSB sürümlerine Özellik güncelleştirmeleri gelmez.
  • Sizin verdiğiniz bu linkteki windows 8.1 pro mu acaba.

https://tb.rg-adguard.net/public.php
    Evet Pro ve Home ikisi birlikte
  • quote:

hocam 1709 home için hangisini kullanacağız ?
    1803 e geçmek istemiyorum

ayrıca yanlışlıkla pro için indirip kayıt defterine ekledim galiba
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.