Şimdi Ara

Daha ne Keşfedilebilir ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar sizde daha ne keşfedilebilir ki örneğin 100 yıl önce hayatımızda olmayan hiç bişey şimdi var elektirk , cep telefonu, bilgisayar, görüntülü konuşmak bile mümkün artık peki sizce artık ne keşfedilir ki 100 veya daha uzun zaman sonra sizce neler olur dünyamızda, kim bilir belki sizin aklınıza gelen bulunur ben demiştim dersiniz.

sizde daha ne keşfedilir ?

• up ya up bari bi cevap atın
  • Işınlanma,görünmezlik,uçan arabalar,gezegenler arası seyahat vb
  • - 3 Boyutlu TV (Aslında çalışmaları devam ediyor ama henüz ortada pek birşey yok)
    - Düşünce gücü ile elektronik eşyaları yönetmek, mesela bilgisayarın karşısında klavyeye basmadan cümleleri aklınızdan geçireceksiniz, monitörde çıkacak (Fazla mı uçtum acaba?)
    - Tamamen insan gibi hareket eden robotlar (200 sene sonrada Dünya'yı ele geçirerler zaten )
  • ışınlanma,zamanda yolculuk(hiç umudum yok),galaksiler arası seyahat,daha birçok element bunlar keşfedilir
  • çok şey

evrende diğer galaksiler
    uzaylı canlılar
    ışınlanma
    yapay yerçekimi
    okyonusların en derin yerleri
    kansere çare
    ölümsüzlük
    kopan yerde tekrar çıkabilen organ
    vs
    vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 30 Ağustos 2008; 1:10:30 >
  • Bu neslimizin ve gelecek nesillerin yaratıcılığı ve hayal gücüne bağlı.100 sene önce de kimse ne bulunacağını tahmin etmiyordu. Şimdi de. Gelecekte de. İhtiyaçlarımızın çoğu karşılanmış olsa da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelişmiş Nano Teknolojisi Hızlı Hücre Yapılandırması Ve Kan Kaybının Önlenmesi,Organ Oluşumu bu sayede insan ömrünün uzaması

Uzay Boşluğundaki Kara Delikleri sahip olduğu enerji(vardır elbet)

Kıtalar arası süper hızlı taşıma sistemleri

Görünmezlik sıvısı

Sonic Motor Gücünde Jetler Ve Helikopterler

Cinsel ilişki gerekmeden bireyin kendi kendine bağımsız çocuk sahibi olması

Zeka ve vücut yönünden süper gelişmiş klon askerler

Ay Uydusuna Nasa'nın Üst Kurması

Güneş Sisteminin bir kısmının keşfedilmesi

Albert Einstein'ın Dna'ları kullanılarak canlı bir birey üretilmesi

Hayvanların Genleri ile oynanarak az da olsa insanların kullandığı dilleri konuşmaları

Protein,K.Hidrat,Yağ,Vitamin,Mineral Bakımında günlük tüm ihtiyaçları karşılayan tabletler

İnsanların Günlük su kullanılmalarına sınırlama getirilmesi

Hologram Yansıtıcılı Projeksion Tv'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 30 Ağustos 2008; 1:16:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Gelişmiş Nano Teknolojisi Hızlı Hücre Yapılandırması Ve Kan Kaybının Önlenmesi,Organ Oluşumu

Uzay Boşluğundaki Kara Delikleri sahip olduğu enerji(vardır elbet)

Kıtalar arası süper hızlı taşıma sistemleri

Görünmezlik sıvısı

Sonic Motor Gücünde Jetler Ve Helikopterler

Cinsel ilişki gerekmeden bireyin kendi kendine bağımsız çocuk sahibi olması

Zeka ve vücut yönünden süper gelişmiş klon askerler

Ay Uydusuna Nasa'nın Üst Kurması

Güneş Sisteminin bir kısmının keşfedilmesi

Albert Einstein'ın Dna'ları kullanılarak canlı bir birey üretilmesi

Hayvanların Genleri ile oynanarak az da olsa insanların kullandığı dilleri konuşmaları

Protein,K.Hidrat,Yağ,Vitamin,Mineral Bakımında günlük tüm ihtiyaçları karşılayan tabletler

İnsanların Günlük su kullanılmalarına sınırlama getirilmesi

şu cinsel ilişki olmadan çocuk sahibi olma konusuna kafam takıldı nasıl olucak ki çift cinsli mi olucaz o zaman çok kötü olur ya kendinden hamile kalmak

• ''Artık yeni hiçbir şey yok.İcat edilebilecek her şey icat edildi.''
    Charles H.Duell - Amerikan Patent Dairesi Başkanı 1899
  • bunu bi yerde okumuştum gelecekte olabilirliği hakkında tek başına kendi kendine hamile kalıon
  • Amerikan Patent Dairesi Başkanı Charles H.Duell (1899) söylemiş: "İcat edilebilecek herşey icat edildi, artık yeni hiç bir şey icat edilemez."
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapadok50

Arkadaşar sizde daha ne keşfedilebilir ki örneğin 100 yıl önce hayatımızda olmayan hiç bişey şimdi var elektirk , cep telefonu, bilgisayar, görüntülü konuşmak bile mümkün artık peki sizce artık ne keşfedilir ki 100 veya daha uzun zaman sonra sizce neler olur dünyamızda, kim bilir belki sizin aklınıza gelen bulunur ben demiştim dersiniz.

sizde daha ne keşfedilir ?

Türkçeyi düzgün kullanmayı "yeniden" keşfedebiliriz. Bence heyecan verici olur.
  • NanoTeknoloji ile hücre yenilenmeleri kolaylaştırılabilir insan ömrü 3 katına kadar çıkabilir belkide ölümsüzlük bile olabilir
    insan bilincini başka bir klona aktarma olabilir böylece ölseniz bile sizin klonunuza bilinciniz aktarılır yaşamaya devam edersiniz
    ışınlanma teknolojisi
    zamanda yolculuk
    sınırsız güç kaynagı
    kısa menzilli uzay gemileri sadece bizim galaksimiz arasında yolculuk yapabilicek kapasitede
    galaksiler arası uzay yolculugu
    çok güçlü enerji kalkanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

- 3 Boyutlu TV (Aslında çalışmaları devam ediyor ama henüz ortada pek birşey yok)
    - Düşünce gücü ile elektronik eşyaları yönetmek, mesela bilgisayarın karşısında klavyeye basmadan cümleleri aklınızdan geçireceksiniz, monitörde çıkacak (Fazla mı uçtum acaba?)
    - Tamamen insan gibi hareket eden robotlar (200 sene sonrada Dünya'yı ele geçirerler zaten )

Eğer böyle bişey olursa ben kesin banlanırım Mesela içimden yöneticiye küfür etmek geçiyo buda hemen yazıyo oraya.sonra bide yanlışlıkla mesajı yolluyosun falan.cidden banlanırdım

• bizimki belli.abi nolacak bu memleketin haline devam.
  • telekinezi gercek olabılır. herkes yanında bi aletle falan gezse boyle beyne baglı falan!

100 sene sonra dersınız cıleCASH demıstı dıye siz gecın dalganızı bakalım!
  • keşiflerimizi çalacan demiii çakaal
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapadok50

şu cinsel ilişki olmadan çocuk sahibi olma konusuna kafam takıldı nasıl olucak ki çift cinsli mi olucaz o zaman çok kötü olur ya kendinden hamile kalmak

Tövbee.. Kendi kendimizimi....
  • Şöyle düşün;

Bizler kum tanesi, keşfedebileceğimiz şeyler okyanus büyüklüğünde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.