Şimdi Ara

daha önce yüz ve göz seyirmesi yaşayan arkadaşlar bi baksın :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
63.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tesadüf. Benim de 2 gündür sağ gözüm ve kaşım aşırı derecede seğiriyor. Bugün azaldı baya yarına geçer herhalde. Bana stresten oluyormuş gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

bizzat gecen yıl karsılasmıstım bi kac gun sonra yuz felci oldum korkulacak bisey yok eger yuz felci olursan once mr cekiyolar beyinden kaynaklı mı diye ki buyuk ihtimal soguktan oluyo bunlar yaklasık 1 ay ilac kullanıyosun kortizon felan tuzlu şekerli şeyler yiyemiyosun yani 1 ay boyunca diyet yapıyosun bi nevi :) kullandıgın bi hap ismini hatırlamıyorum simdi baya acıktırıyo kısıtlı seylerle neler yiyebilirsen artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Tesadüf. Benim de 2 gündür sağ gözüm ve kaşım aşırı derecede seğiriyor. Bugün azaldı baya yarına geçer herhalde. Bana stresten oluyormuş gibi geliyor

Sanki düşündükçe daha hızlı seyiriyor :( bir de daha önce bu olayla karşılaş mıymıştınız hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 17 Ocak 2012; 18:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Tesadüf. Benim de 2 gündür sağ gözüm ve kaşım aşırı derecede seğiriyor. Bugün azaldı baya yarına geçer herhalde. Bana stresten oluyormuş gibi geliyor

Sanki düşündükçe daha hızlı seyiriyor :( bir de daha önce bu olayla karşılaş mıymıştınız hocam ?

Hayır ilk defa oluyor. Şu sıralar çok sinir-stres içindeyim

• quote:

quote:

quote:

Hayır ilk defa oluyor. Şu sıralar çok sinir-stres içindeyim

Hocam benim de geçti gibi sanki.. :(

• Seyirme geçti arkadaşlar ALLAH ıma çok şükür...Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Seyirme geçti arkadaşlar ALLAH ıma çok şükür...Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın

Benim hala arada bir seğiriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

quote:

bizzat gecen yıl karsılasmıstım bi kac gun sonra yuz felci oldum korkulacak bisey yok eger yuz felci olursan once mr cekiyolar beyinden kaynaklı mı diye ki buyuk ihtimal soguktan oluyo bunlar yaklasık 1 ay ilac kullanıyosun kortizon felan tuzlu şekerli şeyler yiyemiyosun yani 1 ay boyunca diyet yapıyosun bi nevi :) kullandıgın bi hap ismini hatırlamıyorum simdi baya acıktırıyo kısıtlı seylerle neler yiyebilirsen artık :)

Hocam yüz felci mi :( yapma yav :( :( :( :( son zamanlarda hiç yüzümü de üşütmedim ama ;-(

seninle dalga geçiyor sanırım?

ayrıca daha bugün gözüm seyirdi oluruna bırak kendisi geçiyo zaten

biraz arastırırsanız boyle bisey olabilecegi ihtimalini gorebilirsiniz

edit: Vücuttaki elektrik akımın kesilmesi sonucu bu hastalıkların ortaya çıkacağını belirten Akdemir, göz seğirmelerinin ilerlemesi durumunda yüzde bozukluklar meydana getirebileceğini söyledi. Yüz seğirmelerinin çok ilerlemişse yüz felcine benzer rahatsızlıklar ortaya çıkartabileceğini ifade eden Akdemir, hastalığın ciddiye alınması gerektiğine dikkat çekti.

bende emin olmadığımdan sanırım dedim.

Not:Birkaç gün içinde olduğunu söylemeniz beni öyle düşünmeye sevk etti ne yazık ki meğer yanılmışım kusuruma bakmayın

• bizim komşuya olmuştu bu şikayetten doktora gitti 2 ay ömrün kaldı demiş doktor.
  • Banada oldu sırf sinir stresden kaç ayda iyileşti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Banada oldu sırf sinir stresden kaç ayda iyileşti?

Hocam çok daha cabuk 1-2 güne geçer inşallah ..sinir stres sebep oluyor

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Doktora gittim hocam sinir stres dedi aynen 4 gündür canım çok sıkkın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.