Bildirim
dahilerin (psikopatların) bulunduğu filmler (malum final haftası:) )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
death note (anime), no country for an old man ,the silence of the lambs,donnie darko, brick , pi , sherlock holmes 1-2 , 3 idiots , limitless , from hell -
%90 üni öğrencisi finallerde hayatını ziplemek zorunda kalıyo hangi nesil ders çıkartırcak bundan çok merak ediyorum bi 3-4 yıl daha böyle devam eder sanırım -
Pi, lepel, küp bu üç filmi izle. Lepel biraz çocuk filmi gibidir ama iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
donnie darko, pi , sherlock holmes 1-2 , 3 idiots , limitless izledim
no country for an old man ,the silence of the lambs, küp 'ün fragmanlarına bakayım bi :) sağolun
YouAreApple ya ben vizelerden sonra çalışmaya başladım hemen finallere yaklaşınca bi çalışmamaktır gitti öyle, az buçuk çalışıyorum da böyle gaza getirecek film arıyordum.. mantıklı olanı hergün azar azar çalışmak ama 'az stres' çok önemli bi etken çalışmak için, bende nedense final döneminde de olmuyor -
yukarıdaki filmlere bakma sen çoğu süperkahraman filmi.
Good Will Hunting tam istediğin türden bir film.Ama gaza nasıl getirecek bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: blackkedi
yukarıdaki filmlere bakma sen çoğu süperkahraman filmi.
Good Will Hunting tam istediğin türden bir film.Ama gaza nasıl getirecek bilmiyorum
onu da izledim .. bazen filmlerden öyle ilham alırım, mesela social nerworkta filmin başında kızdan ayrılıp bilgisayarda program yazıyor ya, ben C ödevlerimi genelde o sahneyi izleyip soundtrack iyle yaparım
-
mesajım dursun finallerden sonra izlerim -
Prison Break izle -
Anonymous , Sherlock Holmes -
The Silence Of The Lambs
No Country For Old Men
Saw Serisi
ve de
Sherlock Holmes -
the usual suspects
se7en
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X