Şimdi Ara

dahilerin (psikopatların) bulunduğu filmler (malum final haftası:) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavlar var ya böyle dahilerin, ineklerin, süperzekaların olduğu gaza getirecek filmler var mı, Social Network, A Beautiful Mind gibi desem

ayrıca derseniz ki olum baak giitt filmi boşver ders çalış, demeyin bak dedim.. gaza getirsin gerisi kolay:)

• death note (anime), no country for an old man ,the silence of the lambs,donnie darko, brick , pi , sherlock holmes 1-2 , 3 idiots , limitless , from hell
  • %90 üni öğrencisi finallerde hayatını ziplemek zorunda kalıyo hangi nesil ders çıkartırcak bundan çok merak ediyorum bi 3-4 yıl daha böyle devam eder sanırım
  • Pi, lepel, küp bu üç filmi izle. Lepel biraz çocuk filmi gibidir ama iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donnie darko, pi , sherlock holmes 1-2 , 3 idiots , limitless izledim
    no country for an old man ,the silence of the lambs, küp 'ün fragmanlarına bakayım bi :) sağolun

YouAreApple ya ben vizelerden sonra çalışmaya başladım hemen finallere yaklaşınca bi çalışmamaktır gitti öyle, az buçuk çalışıyorum da böyle gaza getirecek film arıyordum.. mantıklı olanı hergün azar azar çalışmak ama 'az stres' çok önemli bi etken çalışmak için, bende nedense final döneminde de olmuyor
  • yukarıdaki filmlere bakma sen çoğu süperkahraman filmi.

Good Will Hunting tam istediğin türden bir film.Ama gaza nasıl getirecek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

yukarıdaki filmlere bakma sen çoğu süperkahraman filmi.

Good Will Hunting tam istediğin türden bir film.Ama gaza nasıl getirecek bilmiyorum

onu da izledim .. bazen filmlerden öyle ilham alırım, mesela social nerworkta filmin başında kızdan ayrılıp bilgisayarda program yazıyor ya, ben C ödevlerimi genelde o sahneyi izleyip soundtrack iyle yaparım

• mesajım dursun finallerden sonra izlerim
  • Prison Break izle
  • Anonymous , Sherlock Holmes
  • The Silence Of The Lambs
    No Country For Old Men
    Saw Serisi

ve de

Sherlock Holmes
  • the usual suspects

se7en
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.