Merhaba arkadaşlar. Ben Seagate sata II 250 gb harddisk almıştım bundan yaklaşık 1.5 ay önce. Bu harddiski yalova'da bir teknolojix bayisinden almıştım. ama istanbulda bilgisayarıma takınca bilgisayarım açılmıyor. Daha once yalova daki sata I anakartıma jumper ile Sata I yaparak taktığımda harddisk e veri kopyalarken hata veriyor veri kaybının olabileceği için uyarıyordu. Garanti kapsamında harddisk i kontrole göndermek istiyorum fakat yalova ya gitme şansım yok şu an istanbul avcılardayım. yakınlarda olup yardımcı olabilecek var mı acaba. burada bir bilgisayarcıya götürdüm adam uğraşmak istemedi ve direk kendimin seagate in garanti merkezine götürmemi teklif etti. yardımcı olabilecek ya da yol gösterebilecek biri varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
penta bilgisayar Seagate türkiye ithalatcısı dır pentanın sitesinden garanti sorgulaması yap
quote:
Orijinalden alıntı: necroland
Merhaba arkadaşlar. Ben Seagate sata II 250 gb harddisk almıştım bundan yaklaşık 1.5 ay önce. Bu harddiski yalova'da bir teknolojix bayisinden almıştım. ama istanbulda bilgisayarıma takınca bilgisayarım açılmıyor. Daha once yalova daki sata I anakartıma jumper ile Sata I yaparak taktığımda harddisk e veri kopyalarken hata veriyor veri kaybının olabileceği için uyarıyordu. Garanti kapsamında harddisk i kontrole göndermek istiyorum fakat yalova ya gitme şansım yok şu an istanbul avcılardayım. yakınlarda olup yardımcı olabilecek var mı acaba. burada bir bilgisayarcıya götürdüm adam uğraşmak istemedi ve direk kendimin seagate in garanti merkezine götürmemi teklif etti. yardımcı olabilecek ya da yol gösterebilecek biri varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sen garantiye mi gondermek istiyorsun. seagate in toplama merkezine gonder demis adam. alacak kiside farkli birsey yapmayacak. seagate toplama merkezine goturursen eger ki fizikselde bir hatan yoksa dusurme vurma vs.. gibi. diski 1 hafta sonra 0 olarak alabiliyorsun.
ben harddiski hiç kullanadım garanti dahilinde değişimini ya da tamirini istiyorum. ama yalovaya aldığım yere gitme şansım yok ve istanbulda dagündüz pek müsait olamıyorum. avcılar çevresinde olup garanti kapsamında test yapabilen bir yer yok mudur onu merak ettim.
icinde bilgilerin mi var arkadasim. niyetini garantiye gitsin istiyosan gonder seagate e. yok icinde bilgilerim var diyorsan makinenin neden senin diski taktiginda calismadigini bulmalisin bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme